NL / FR

DS Automobiles officieel partner Paris Fashion Week®

DS Automobiles is de officiële partner van de Paris Fashion Week® die deze zomer plaatsvindt. Het evenement –met in de hoofdrol de presentatie van de ‘Spring-Summer 21 Men’s Fashion’-collecties -is voor meer mensen toegankelijk dan ooit dankzij diverse online uitzendingen. DS Automobiles is van A tot Z betrokken en toont het werk van opkomende designers uit de modewereld, onder meer met een zeer exclusieve fotoshoot, genaamd ‘Un Autre Regard’ (‘Een ander perspectief’) door fotograaf Paul Franco.

DS Automobiles laat zich sinds de introductie van het merk inspireren door mode en films. Afhankelijk van het project verandert de auto van karakter: soms is hij de acteur, soms het accessoire. Het fotoproject ‘Un Autre Regard’ biedt nieuwe kansen in de wereld van fotografische kunst. In het unieke fotoproject spelen modemerken BLUE MARBLE, Boramy Viguier, EGONlab, Germanier en Mansour Martin een hoofdrol. De merken zijn door de Fédération de la Haute Couture et de la Mode aangeduid als opkomende, karaktervolle modemerken. Fotograaf Paul Franco legde alle merken op een unieke manier vast in en rond het aan de Seine gelegen Château de Bizy. Dit kasteel ligt op steenworp afstand van het Palais de Tokyo waar talenten normaliter met nieuwe trends pronken. Er zijn vijf foto’s geselecteerd, die gemaakt zijn in de tuinen en binnenplaats van Château de Bizy. Op elke foto is ook een model van DS Automobiles te zien: de DS 3 CROSSBACK E-TENSE, de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 300 en de DS 9 E-TENSE.

 

DS Automobiles werkt sinds de oprichting vijf jaar geleden regelmatig samen met bedrijven die bekend staan om hun expertise. De beste ambachtslieden, specialisten in borduurwerk, bagage, veren, kristal en stro hebben samen met de teams van DS DESIGN STUDIO PARIS gewerkt aan interieurs die steeds meer bijzonder worden. Deze projecten zijn uitgegroeid tot een bron van inspiratie voor de interieurs van de DS 3 CROSSBACK, de DS 7 CROSSBACK, de DS 9 en de toekomstige modellen van het merk.