NL / FR

EEN TRANSVERSALE UITVOERING: PERFORMANCE Line

Een dynamische en gespierde uitstraling, beschikbaar op de vijf modellen van het merk

In zijn streven om raffinement met een dynamische stijl te verenigen, zal deze PERFORMANCE Line-uitvoering uw honger naar sportiviteit stillen.

Zonder te raken aan het DNA en de identiteit van de DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 Berline, DS 5 en DS 7 CROSSBACK, verenigt dit onuitgegeven gamma alle ingrediënten die eigen zijn aan het GT-universum: stijl, rijplezier maar ook veiligheid en een dynamisch comfort van topniveau.

Zijdelingse badges

DE UITRUSTING VAN DE LIJN

Unieke verfijning en verzorgde details.

Zijdelingse badges op de zijkant en Performance Line-monogram op de motorkap.

Glanzend zwarte velgen en wielnaafdoppen in karmijnrood.

Specifieke bekleding Dinamica PERFORMANCE Line met sierstiksels in de kleuren van de DS PERFORMANCE Line of PERFORMANCE Line-zetels in Alcantara®.

Glanzend zwarte velgen
Specifieke bekleding Dinamica PERFORMANCE Line
Performance Line-monogram op de motorkap.

DS PERFORMANCE Line

Uitzonderlijke motoren

De motoren van de Inspiration DS PERFORMANCE Line onderscheiden zich van de concurrentie door hun levendige koppel en lage CO2-uitstoot.

Zo kunt u genieten van meeslepende rijsensaties terwijl u toch uw verbruik onder controle houdt. De weg wacht alleen nog op u.Ontdek al onze PERFORMANCE Line-motoren

Pure Tech-benzinemotoren
DS 3 / DS 3 Cabrio DS 4 DS 5
PureTech 82 MAN PureTech 110 S&S MAN PureTech 110 S&S EAT6 PureTech 130 S&S MAN6 PureTech 130 S&S MAN6  THP 165 S&S MAN6  
Dieselmotoren BlueHDi100 S&S MAN BlueHDi 115 S&S MAN6 BlueHDi 115 S&S MAN6 BlueHDi 115 S&S EAT6 BlueHDi 135 S&S MAN6 BlueHDi 180 S&S EAT6

SPORTIEVE INSPIRATIE

In de PERFORMANCE Line-uitvoering verenigt de DS 7 CROSSBACK aan de buitenkant spierkracht en elegantie, dankzij talloze designelementen die hem een nog uniekere en sportievere uitstraling geven. 

Met zijn gediamanteerde zwarte 19” lichtmetalen velgen en zijn glanzend zwarte textuurafwerking op de DS Wings en de sierlijst op de achterklep, trekt de DS 7 CROSSBACK Performance Line onmiddellijk de aandacht.

Provocerende blik

Provocerende blik

De DS Wings met glanzend zwarte textuurafwerking onder het DS PERFORMANCE Line-logo.

Gespierd profiel

Gespierd profiel

Gediamanteerde zwarte 19” lichtmetalen velgen ‘PERFORMANCE LINE’ (BEIJING) met karmijnrood wielcentrum en verchroomde deurlogo’s.

Expressief gelijnde achterkant

Expressief gelijnde achterkant

Achterlichten met ‘3D full led’-technologie, afgewerkt met een driedimensionaal motief in de vorm van schubben en een sierlijst in een glanzend zwarte textuurafwerking op de achterklep.

DS 7 Performance Line

BINNENKANT

Beleef de weg anders aan het stuur van de DS 7 CROSSBACK PERFORMANCE Line. Zijn interieur in Alcantara® en het gebruik van edele materialen dompelen u onmiddellijk onder in een gedempte en sportieve sfeer.

PERFORMANCE Line-logo op het dashboard in geguillocheerd aluminium om de unieke knowhow van DS Automobiles te illustreren. - Pakket Zitcomfort Afstandsbediening met inleg in de kleur karmijn. - PERFORMANCE Line-voetmatten voor en achter. - Lederen stuurwiel met sierstiksels in karmijn en goud

DS 3 ET DS 3 CABRIO PERFORMANCE LINE

OPWINDENDE SENSATIES

De DS 3 PERFORMANCE Line, een krachtige, sportieve, performante stadswagen die u een dynamische en opwindende rijervaring bezorgt.

DS 4 PERFORMANCE LINE

EEN OPMERKELIJK TEMPERAMENT

De DS 4 PERFORMANCE Line is dynamisch en verfijnd dankzij de knowhow van de Parijse luxemodehuizen die hij aan boord heeft en de PERFORMANCE van een sportieve versie.

DS 5 PERFORMANCE Line

EEN NIEUWE RIJERVARING

Aan het stuur van de DS 5 PERFORMANCE Line rijdt u de weg op vanuit een op maat gemaakte cockpit, en reist u in een technologische en spectaculaire cabine.