NL / FR

Covid-19 : ONZE DS STORES ZIJN NU OPEN !

Onze eerste prioriteit is de bescherming van de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers door uitzonderlijke maatregelen in te voeren in onze werkplaatsen.

MEER WETEN

FORMULE E

Uitstalraam voor onze technologische knowhow

Kort na de geboorte van DS Automobiles in 2014 hebben we, meer dan ooit gedreven door ons lef en de zin om te innoveren, elektrificatie een centrale plaats gegeven in onze strategie. We kozen resoluut voor de energietransitie en stapten als een van de eerste constructeurs in de Formule E.

DS TECHEETAH: de renstal van DS Automobiles

DS Automobiles is het enige Franse premium automerk die dit seizoen met het DS TECHEETAH-team op de Formule E-circuits actief is. Met de twee dubbeltitels die het team van DS TECHEETAH tijdens de seizoenen 2018-2019 en 2019-2020 hebben behaald, zijn we een referentie geworden in de elektrische autosport.

 

Het kampioenschap 2019-2020 brengt een nieuwe uitdaging voor het DS TECHEETAH-team met zich mee: aan de top blijven.

E-TENSE

Autosport als bron van innovatie

We zijn trots op onze verworvenheden in de Formule E-races en stellen alles in het werk om u dag na dag te laten genieten van technologieën geïnspireerd op de competitie. U vindt die technologieën terug in onze topmodellen: de elektrische DS 3 CROSSBACK E-TENSE en de oplaadbare hybride DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4.

E-TENSE-MODELLEN

PARTNERS

Total

Total is een historische partner van het merk en ondersteunt ons ook in de Formule E. De DS E-TENSE FE20 profiteert van het werk van de ingenieurs van Total, die gegevens hebben kunnen verzamelen die ze voor een deel gebruikt hebben in de formulering van het nieuwe Total Quartz EV Fluid-gamma voor hybride en elektrische voertuigen. De producten optimaliseren het rendement van de batterij, de reductiekast en de versnellingsbak, en verlagen zo het elektriciteitsverbruik. De zeer intense E-prix bieden extreme omstandigheden die niet in het labo nagebootst kunnen worden.