NL / FR
Formula E

DS TECHEETAH: op weg naar nieuwe titels in 2021

Uitstalraam voor onze technologische knowhow

Kort na de geboorte van DS Automobiles in 2014, meer dan ooit gedreven door durf en het verlangen om te innoveren, hebben we elektrificatie tot een centraal onderdeel van onze strategie gemaakt. We waren resoluut actief in de energietransitie en waren een van de eerste fabrikanten die zich committeerden aan de Formule E.

DS TECHEETAH: tweevoudig titelhouder

DS TECHEETAH: tweevoudig titelhouder

Met het DS TECHEETAH-team is het avant-gardistische merk DS Automobiles dit seizoen als enige Franse constructeur actief op de Formule E-circuits.
In de loop van de seizoenen zijn we uitgegroeid tot een referentie in de elektrische autosport. Nadat we tijdens seizoen 2019-2020 van de Formule E alle records hebben verbroken en twee nieuwe Piloten- en Teamtitels in de wacht wisten te slepen, wil DS TECHEETAH ook het zevende seizoen van het Formule E-kampioenschap op zijn naam schrijven.

E-TENSE Autosport als bron van innovatie

We zijn trots op onze verworvenheden in de Formule E-races en stellen alles in het werk om u dag na dag te laten genieten van technologieën geïnspireerd op de competitie. Ontdek deze technologieën in onze uitzonderlijke modellen: de elektrische DS 3 CROSSBACK E-TENSE en de DS 9 en DS 7 CROSSBACK met E-TENSE Plug-in Hybrid-motoren.

 Formule E-races

Formule E-races

E-TENSE-MODELLEN

E-TENSE-MODELLEN

 • DS 3 CROSSBACK E-TENSE

  DS 3 CROSSBACK E-TENSE

  Prijs Vanaf 38 400,00€ BTWI

 • DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

  DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

  Prijs Vanaf 48 490,00€ BTWI

 • DS 9 E-TENSE

  DS 9 E-TENSE

  Prijs Vanaf 54 990,00€ BTWI

PARTNERS

PARTNERS

Total

Total is een historische partner van het merk en ondersteunt ons ook in de Formule E. De DS E-TENSE FE20 profiteert van het werk van de ingenieurs van Total, die gegevens hebben kunnen verzamelen die ze voor een deel gebruikt hebben in de formulering van het nieuwe Total Quartz EV Fluid-gamma voor hybride en elektrische voertuigen. De producten optimaliseren het rendement van de batterij, de reductiekast en de versnellingsbak, en verlagen zo het elektriciteitsverbruik. De zeer intense E-prix bieden extreme omstandigheden die niet in het labo nagebootst kunnen worden.