NL / FR

Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

FORMULE E

Uitstalraam voor onze technologische knowhow

Kort na de geboorte van DS Automobiles in 2014 hebben we, meer dan ooit gedreven door ons lef en de zin om te innoveren, elektrificatie een centrale plaats gegeven in onze strategie. We kozen resoluut voor de energietransitie en stapten als een van de eerste constructeurs in de Formule E.

DS TECHEETAH: de renstal van DS Automobiles

Het avant-gardistische merk DS Automobiles is met DS TECHEETAH de enige Franse constructeur die dit seizoen actief is op de Formule E-circuits. Met de titels van DS TECHEETAH en Jean-Éric Vergne achter het stuur van de DS E-TENSE FE19 vorig seizoen zijn we uitgegroeid tot een referentie in de elektrische autosport.

 

Met het kampioenschap 2019-2020 staat

DS TECHEETAH meteen voor een nieuwe uitdaging: aan de top blijven.

E-TENSE

Autosport als bron van innovatie

We zijn trots op onze verworvenheden in de Formule E-races en stellen alles in het werk om u dag na dag te laten genieten van technologieën geïnspireerd op de competitie. U vindt die technologieën terug in onze topmodellen: de elektrische DS 3 CROSSBACK E-TENSE en de oplaadbare hybride DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4.

E-TENSE-MODELLEN

  • DS 3 CROSSBACK E-TENSE DS 3 CROSSBACK E-TENSE

    Prijs Vanaf 38,400€ BTWI

    Of 499 €/maand

  • DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

    Prijs Vanaf 54,190€ BTWI

    Of 689 €/maand

VOLGENDE RACE IN FRANKRIJK

Paris E-Prix: 18 april 2020

Het ABB FIA Formule E-kampioenschap keert terug naar Les Invalides in het hart van Parijs. Kom kijken hoe 24 eenzitters strijden om de overwinning in de 100% elektrische race op de kasseien van de straten van Parijs, met hun charmante terrasjes en iconische monumenten.

PARTNERS

Total

Total is een historische partner van het merk en ondersteunt ons ook in de Formule E. De DS E-TENSE FE20 profiteert van het werk van de ingenieurs van Total, die gegevens hebben kunnen verzamelen die ze voor een deel gebruikt hebben in de formulering van het nieuwe Total Quartz EV Fluid-gamma voor hybride en elektrische voertuigen. De producten optimaliseren het rendement van de batterij, de reductiekast en de versnellingsbak, en verlagen zo het elektriciteitsverbruik. De zeer intense E-prix bieden extreme omstandigheden die niet in het labo nagebootst kunnen worden.