NL / FR

PARTNERSCHAP

DS & TOTAL

Al 45 jaar lang sport- en technologiepartners

Aan het einde van de jaren zestig had Total een smeermiddel voor de DS ontwikkeld, dat de ontstekings- en vervuilingsproblemen elimineerde. Dat legde de basis voor een partnerschap dat ook vandaag nog actief is. Beide merken ontwikkelen samen smeermiddelen op maat van de eigenschappen van de DS-motoren, om zo hun prestaties te verbeteren en hun verbruik te drukken, zodat ze minder schade berokkenen aan het milieu.

SAMENWERKING TUSSEN DE BESTE VAKLUI

Al tijdens de ontwikkeling van de DS-motoren bundelen onze ingenieurs en die van Total hun allerbeste knowhow. Voor elke nieuwe motor ontwikkelt het team van Total het meest aangepaste en geschikte smeermiddel. Die nauwe samenwerking staat volledig in het teken van innovaties en geeft al onze wagens topprestaties.

DRAAG ZORG VOOR UW MOTOR

Geniet op alle wegen van een optimale rijervaring dankzij de gemeenschappelijke ervaring van DS Automobiles en Total. Dit smeermiddel op maat van uw motor optimaliseert uw brandstofverbruik, maakt schakelovergangen soepeler en verhoogt de alertheid en levensduur van uw motor. Daarom bevelen we de smeermiddelen van Total aan in ons distributienetwerk.

OM HET SUCCES TE DELEN

Ook in het kader van het Wereldkampioenschap Formule E van de FIA, een competitie voor zuiver elektrische tweezitters die in steden wordt gereden, werkt DS Performance samen met Total. Door hun expertise te bundelen, zijn de teams van Total en DS erin geslaagd om de interne wrijving van de motoren gevoelig terug te dringen en hun prestatieniveau te optimaliseren. En die innovatieve kracht leidt onze wagens keer op keer naar de overwinning, zowel op het circuit als op de weg.