NL / FR

HET COMITÉ MONTAIGNE – CULTURELE UITSTRALING

De ceremoniemester van de gouden driehoek

DE AVENUE MONTAIGNE EN DE RUE FRANÇOIS 1ER

De Parijse elegantie en de Franse sierlijkheid komen op natuurlijke wijze tot uiting om het imago van hun wijk uitstraling te geven.

DS AUTOMOBILES neemt deel aan de 20ste editie van de 'Sapins de Noël des Créateurs' (kerstbomen van de ontwerpers), een prestigieus evenement dat voortvloeide uit de ontmoeting tussen de kunst en de inzet voor het goede doel.


Deze manifestatie, georganiseerd door Marie-Christiane Marek en het Comité Montaigne, stelt de luxehuizen voor om de kerstboom te ontwerpen, te sublimeren en opnieuw uit te vinden.

De vereniging ‘Les Sapins de Noël des Créateurs’

Sinds 20 jaar stelt deze vereniging creaties van grote modehuizen en design- en architectenbureaus tentoon, die dan worden verkocht ten behoeve van de liefdadigheidsinstellingen.

De teams van het Stijlcentrum van DS hebben samengewerkt met Marianne Guedin, designer en decorontwerpster. Deze DS AUTOMOBILES Kerstboom ademt durf, Franse elegantie, technologie en een opmerkelijke stijl uit.

DE FEESTEN VAN HET COMITÉ MONTAIGNE

Chique en elegante manifestaties gewaardeerd door le Tout-Paris

Modeavond voor Les Vendanges Montaigne, artistieke performance met Les Sapins de Noël des Créateurs (de kerstbomen van de ontwerpers) of Promenade pour un Objet d’Exception (wandeling voor een uitmuntend voorwerp) ter gelegenheid van Art Montaigne: elke afspraak is een evenement in Parijs.