NL / FR

Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

MAISON DS

De twee adellijke letters van de haute couture in de autowereld konden alleen maar afkomstig zijn van Parijs, hoofdstad van de verfijndheid en de avant-garde. Vandaag blaast het Maison DS, net zoals het dat in het verleden deed, zijn vernieuwende geest in elk nieuw model dat van de band rolt. Welkom in het Maison DS. 

STAP IN EEN NIEUW TIJDPERK

"Wij zijn de avant-garde, de voorhoede. Daar waar wij gaan, gaat niemand anders."

Na zijn officiële lancering op 1 juni 2014 in Parijs groeide DS AUTOMOBILES in de autowereld snel uit tot het uitstalraam van de uitmuntende Franse knowhow.

Door voort te bouwen op de waarden “innovatie” en “voornaamheid” die door de DS van 1955 werden uitgedragen, is het onze ambitie om producten en diensten te ontwikkelen die superieur zijn door hun technologie en hun prestaties. Van het ontwerp tot de productie in de DS-ateliers in Frankrijk stellen we alles in het werk om onze nieuwe modellen te voorzien van de avant-gardistische geest die ons onderscheidt.

Daartoe mobiliseren we de meest getalenteerde technici, de beste knowhow en al onze energie, om onze stempel te drukken en een merk uit te bouwen voor de toekomstige generaties.

KNOWHOW & SCHOONHEID VAN DE BEWEGING

Uitmuntendheid vormgeven, de materie beheersen om de technologie te sublimeren: dat is de essentie van de knowhow van DS.

 

Elk onderdeel is de vrucht van een zoektocht naar uitmuntendheid, symbool van een onmiskenbare kwaliteit en een rijk erfgoed.

ERFGOED

Een levende legende

Het verhaal van de Franse luxeauto's werd geschreven door hen die geloofden in hun dromen en dankzij hen die voor steun hebben gezorgd door zich helemaal toe te wijden aan DS.