NL / FR

CHIQUE, TRENDY EN PERFORMANT

CITROËN DS3 & Nieuwe DS 3

EEN MOOI FAMILIEVERHAAL

Een unieke link verbindt Citroën met DS

De Citroën DS 3 was het eerste model van de DS-reeks die in 2010 door het merk van de chevrons gelanceerd werd. Als broer van de concept-car DS Inside uit 2009 was hij de voorbode van de nieuwe DS 3, met de stempel van het Modehuis DS en gelanceerd in 2016.

INSPIRATIE

De concept-car DS Inside, die in 2009 werd onthuld, is op enkele details na identiek aan de Citroën DS 3 die een paar maanden later gelanceerd wordt.

Deze sportieve premium stadsauto is de vrucht van de passie voor originaliteit van de productie- en ontwerpteams van Citroën. Zijn ontwerpers geven hem de bijnaam Diabolo, en hij belichaamt in de eerste plaats de spirit of avant-garde van DS.

VERSCHILLENDE TIJDPERKEN, DS STEEDS IN DE VOORHOEDE

Of het nu om de Citroën DS3 of de DS 3, de Citroën DS3 Cabrio of de DS 3 Cabrio gaat, beide silhouetten hebben een onnavolgbare stijl.

De grille van de Citroën DS3 en DS3 Cabrio was vooraan trapeziumvormig en was achteraan voorzien van de iconische chevrons van het merk en van het Citroën-logo.

Ontdek de Nieuwe DS 3

De gestileerde DS Wings-grille en de hypnotische blik DS LED Vision verschijnen: De nieuwe DS 3 en DS 3 Cabrio zijn de iconische stadsauto's van het merk DS. 

Ontdek de nieuwe DS 3 Cabrio

De nieuwe DS 3 en DS 3 CABRIO: DE WAARDIGE ERFGENAMEN VAN DE CITROËN DS3 EN CITROËN DS3 CABRIO

Gestileerd, personalisatie in zijn DNA

De nieuwe DS 3 en DS 3 CABRIO zijn met hun nieuwe kleuren en gesofisticeerde materialen helemaal mee met de mode, en onderscheiden zich qua verfijndheid van hun concurrenten, met bijvoorbeeld hun exclusieve zetels in lederen horlogebandconfectie.

De nieuwe DS 3 en DS 3 CABRIO zijn stijlvol.

Een volstrekt technologisch object

De rijervaring met DS is steeds hightech

De nieuwe DS 3 & DS 3 Cabrio zijn uitgerust met de Mirror Screen-functie, de connectiviteitsoplossing die compatibel is met Apple CarPlay™ en met MirrorLink®, een intelligentere, veiligere en ludiekere manier om de compatibele applicaties van zijn smartphone te gebruiken.

Dynamisch hypercomfort

Stadsauto's op het eerst gezicht, maar ook op hun gemak op de snelweg.

De nieuwe DS 3 en DS 3 Cabrio zijn verkrijgbaar met de EAT6-versnellingsbak van de laatste generatie in combinatie met de PureTech 110, net als met andere sterk presterende motoren zoals de 3-cilinder turbo PureTech 130, zonder de PERFORMANCE-versie met 208 pk te vergeten.