NL / FR

Ontworpen door Citroën, heruitgevonden door DS

CITROËN DS 4 ET DS 4, DS 4 CROSSBACK

Verfijndheid en technologie

In 2010 onthulde het merk van de chevrons de Citroën DS4, een verhoogd coupé-silhouet met vijf deuren. Hij verzoende het dynamisme, de exclusiviteit en de compactheid van een coupé met de polyvalentie en de ruimtelijkheid van een berline.

In 2015 lanceert het merk DS twee nieuwe modellen:

 

- DS 4, premium berline, dynamisch en verfijnd.

- DS 4 Crossback, een chique avontuurlijk silhouet in de ziel, polyvalent en expressief.

AAN DE BASIS

Een grensoverschrijdend idee leidt tot het ontwerp van de concept-car Citroën DS High Rider die later de Citroën DS4 zal worden.

C’est en voulant créer un coupé spacieux, offrant un vrai coffre et la robustesse d’un 4 x 4 avec une ligne sportive, que Citroën a imaginé le concept-car Citroën DS High Rider.

Het DNA van DS

Citroën DS4 of DS 4, allebei hebben ze een onnavolgbare stijl

Reconnaissable à sa calandre au double chevron, la Citroën DS4 était une compacte premium anticonformiste.

ONTDEK DS 4

DS 4 - berline premium, dynamique, raffinée et unique par sa personnalisation  -  offre une morphologie unique, des lignes fluides, sculptées et élégantes .

ONTDEK DS 4 CROSSBACK

CITROËN DS4: de compacte 5-deurs berline met verhoogd coupé-silhouet

Innovatief en nog nooit gezien

De buitengewone prestaties en allure van dit voertuig trekken van bij zijn lancering jonge en anticonformistische klanten aan die willen opvallen.

DS 4 & DS 4 CROSSBACK : 1 MODEL, 2 SILHOUETTEN

De DS 4 Berline en de DS 4 Crossback bieden unieke en fascinerende silhouetten, en leveren dynamische en wendbare rijsensaties :

 

een sterke identiteit  aan de buitenkant benadrukt door hun nieuwe DS Wings-grille, de nieuwe DS LED VISION-koplampen, en aan de binnenkant door hun volledig lederen interieur (dashboard, stuur) en de exclusieve horlogebandconfectie van de lederen zetels.

 

- krachtige motoren die tot 210 pk leveren.

Een spitstechnologie

DS zet met de DS 4 en de DS 4 Crossback een nieuwe stap vooruit op het vlak van connectiviteit

De DS 4 en DS 4 Crossback zijn uitgerust met de Apple CarPlay™ en  MirrorLink® protocols, die compatibel zijn met de meest recente mobiele Apple- en Android-toestellen. De klant kan op elk moment en in alle veiligheid gebruikmaken van een aantal van zijn applicaties, zoals het schrijven van tekstberichten via stemherkenning.