NL / FR

De betoverende aantrekkingskracht

CITROËN DS5 & DS 5

De DS 5, het vlaggenschip van het toekomstige modehuis DS

De CITROËN DS5 is een originele, gedurfde en bewuste creatie met vloeiende en strakke lijnen, die voor dynamische sensaties zorgt. 

Met zijn codes ontleend uit de luchtvaartwereld, van de CITROËN DS5 tot de DS 5, bevestigt dit model zijn unieke karakter met een cabine die geïnspireerd is op de luchtvaart: de stuurcabine werd ontworpen in de geest van een cockpit (omhullend dashboard, brede middenconsole, toggle switches).

De zin voor detail vertaalt zich door het gebruik van edele materialen zoals aluminium op de deurgrepen, metaal op de pookknop of de lederen zetels met horlogebandconfectie. 

De verfijnde en hightech DS 5 lanceert de Hybrid4X4-motor.

IN HET BEGIN

De concept-car C-Sport Lounge die in 2006 werd ontworpen, was de voorbode van de Citroën DS5 die de liefhebbers van luxeauto's gelukkig stemde.

De Sport Lounge, een spectaculaire concept-car, was een kruising tussen de jachtbreak, de supersportwagen en de luxeberline met een fors uitgewerkte aerodynamica.

DS FOREVER

De Citroën DS5 en DS 5, twee avant-gardistische modellen

De Citroën DS5 is herkenbaar aan zijn grille met de dubbele chevrons en zijn stevige achterpartij verfraaid door het Citroën-logo, en was daardoor, net als zijn bekende voorvader, een UFO op de weg.

ONTDEK DS 5

DS Wings-grille met DS-signatuur, verchroomde elegantie, cockpitinterieur en ergonomische stuurcabine… de DS 5 is magnetisch en valt nog meer op door zijn nieuwe technologische DS LED VISION-ledsignatuur.

ONTDEK DS 5

Een volstrekt technologisch object

Een 7" kleurentouchscreen voor meer ergonomie... en nieuwe geconnecteerde diensten

Bedien uw compatibele smartphone via het 7" kleurenscherm van uw DS met de duplicatiefunctie New Mirror Screen die compatibel is met Apple CarPlay™ en MirrorLink®. 

U kunt op elk moment en in alle veiligheid gebruikmaken van een aantal van uw applicaties (van het grasduinen in uw muziek tot het schrijven van tekstberichten via stemherkenning).

De hightech uitrustingen

Een rijkdom aan uitrustingen om veiligheid te koppelen aan comfort

De DS 5 levert hoogwaardige prestaties voor zijn bestuurder en zijn passagiers (achteruitrijcamera, dodehoekbewaking, hill start assist, enz.).

ONTDEK DS 5

Benzine of diesel, alle aangeboden motoren leveren kracht en milieu-efficiëntie (van 120 tot 210 pk).  

De Hybride 4x4-motor zorgt voor een ongeëvenaarde rijervaring.

ONTDEK DS 5