NL / FR

OP MAAT

Kies voor uitmuntendheid met Only You

Only You, dat door u geïnspireerd en voor u ontwikkeld werd, is een exclusief programma dat een waaier van gepersonaliseerde diensten aanbiedt die afgestemd zijn op elk van uw behoeften. 

Geniet van een programma op maat voor een unieke DS ervaring. 


U hebt rechtstreeks toegang tot de Only You-services of door te bellen naar 0800 19 550.

Ontdek onze exclusieve diensten

ONLY YOU PRIVILÈGE

De club die u exclusieve ervaringen biedt

Dankzij ONLY YOU PRIVILÈGE kunt u gedurende 5 jaar van talrijke voordelen genieten.*

Breid de DS ervaring uit: 

- De exclusieve evenementen op maat van de ONLY YOU PRIVILÈGE brengen hulde aan Franse knowhow en zullen het hele jaar door uw nieuwsgierigheid weten te prikkelen

- Profiteer dankzij ONLY YOU PRIVILÈGE van bijzondere evenementen en uitzonderlijke privileges voor tal van grote merken 

DS ASSISTANCE

Bijstand gegarandeerd voor het leven

GRATIS voor het leven, BEREIKBAAR 24U/24, 7D/7 IN GEVAL VAN STORING OF ONGEVAL.


Voor veilig rijden doet DS er alles aan om uw leven te vereenvoudigen en permanente mobiliteit te garanderen.

Beschikbaar in België en in het buitenland, via de DS Connect Box-knop op uw voertuig, door te bellen naar 00800 24 24 07 07(1) of via MyDS App.

 

CONTROLE OPNEMEN OVER:
- Pech
- Ongeval
- Platte band
- Verlies van sleutels en sleutels die vastzitten in het voertuig
- Brandstoffout

 

VOORDELEN:

- Reparatie ter plaatse waar mogelijk.
- Slepen naar de dichtstbijzijnde erkende DS-reparateur of naar uw keuze binnen een straal van 50 kilometer.

 

In het geval dat het voertuig geïmmobiliseerd is, zijn er mobiliteitsmiddelen beschikbaar om naar huis of verder te reizen.

HUUR EEN DS MET FREE2MOVE RENT

Een huurformule op maat

Een weekendje naar het platteland, een week in de bergen: elke gelegenheid is goed om onze DS-modellen in alle vrijheid te ontdekken en uit te proberen. Huur met Free2Move Rent het DS-model van uw keuze. Reserveer uw wagen eenvoudig vanop uw smartphone met de MyDS App, kom langs in een verkooppunt of klik hier.

 

Voordelen

1. Wees er zeker van dat u met het gekozen model rijdt.

2. Profiteer van tarieven op maat van elke situatie (dag, weekend, vakantie, enz.)

en een aanpasbaar aantal kilometers.

3. Geniet van 24/24-pechverhelping.

DS SERVICE

De rust van een uitstekend onderhoud

Omdat uw tijd waardevol is. Het onderhoud van uw wagen sluit naadloos aan bij uw dagindeling zodat u uzelf kunt toeleggen op uw bezigheden zonder uw DS naar de werkplaats te moeten brengen. Onderhoud was nog nooit zo eenvoudig!

DS VALET

Je tijd is onder contrôle

Niets is kostbaarder dan uw tijd : Dankzij DS Automobiles wint u tijd door gebruik te maken van een toegewijde valet bij een afspraak in onze werkplaats. We halen uw wagen op en leveren deze terug op de plaats van uw keuze.

PICK UP & DELIVERY


Een valet haalt uw DS op en zet uw vervangwagen af op het adres van uw keuze en brengt uw wagen terug na afloop van de onderhoudsbeurt.


Vanaf 149€ inclusief BTW*


*De uitvoeringsstraal van de DS VALET service alsook het tarief ervan worden bepaald door elke DS Store. Voor deze prestaties wordt u een vervangvoertuig aangeboden (volgens de beschikbaarheid van de DS Store) – Pick Up & Delivery = Thuis ophalen en terugbrengen

MYDS

De MyDS-app is uw sleutel tot het universum van DS Automobiles. U bent verbonden met uw DS, voor, tijdens of na uw ritten.

Anticipeer op uw traject: controleer vanop afstand de staat van uw wagen en het brandstofpeil. Zoek snel uw geparkeerde DS en laat u begeleiden.

 

Vereenvoudig uw traject: volg uw verbruik op, onthoud uw favoriete trajecten, lokaliseer uw dichtstbijzijnde DS Store

 

Krijg toegang tot alle Only You-diensten: DS VALET, DS CLUB PRIVILEGE, HUUR EEN DS, DS AT YOUR SERVICE, DS ASSISTANCE, DS SERVICE

DS AT YOUR SERVICE

Altijd aan uw zijde

Maak een afspraak voor het onderhoud van uw wagen, inventariseer uw leasecontract, plan uw winterbanden ... Stel uw vragen telefonisch. Wij staan ​​van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur voor je klaar om je direct te beantwoorden.


Telefoon: + 32 (0) 800-19550