NL / FR

Technologieën

Creativiteit, innovatie, prestaties

Een technologie ten behoeve van een unieke stijl, een technologie die het comfort en het dynamisme van de rijsensaties bevoorrecht, een technologie die vervoert dankzij een hoge prestaties leverende technologie... Hieronder de haute couture-technologieën van DS.

AVANT-GARDISTISCHE MOTOREN

Beste interpretatie: Hybrid 4x4
Beste optimalisatie: PureTech-motor
Milieuvriendelijkere uitlaat: BlueHDi

HYbrid4 bewijst dat het mogelijk is tegelijk een diesel te zijn en meer respect te tonen voor het milieu, en daarbij ook nog nieuwe rijsensaties te creëren.

Deze nieuwe driecilinder benzinemotor koppelt voor deze categorie van cilinderinhoud beperkte afmetingen en een beperkt gewicht aan eersteklas prestaties.

De nieuwe BlueHDi-uitlaatlijn vermindert de NOx gevoelig en verbetert de CO2-uitstootwaarden (tot 4% minder ten opzichte van de huidige dieselmotoren)

ALOMTEGENWOORDIGE CONNECTIVITEIT & SENSATIES

Installeer de DS-applicaties voor smartphone

Dankzij de New MirrorScreen-functie kunt u bepaalde applicaties van uw smartphone bedienen via de touchscreen van uw voertuig.

VEILIGHEID AAN BOORD VOOR HET COMFORT EN DE GEMOEDSRUST

Active City Brake, vermijd het risico op aanrijdingen

Dankzij een laser-afstandssensor bovenaan de voorruit vangt het Active City Brake-systeem de lichtsignalen op die door de omringende obstakels teruggekaatst worden en voert het een noodrem uit. Werkt in de stad (tot 30km/u) en maakt deel uit van het Driver Assistance Pack.

Standaard of in optie beschikbaar op alle DS-voertuigen.

AFIL van de 2e generatie

Het alarmsignaal bij het onvrijwillig overschrijden van de wegmarkering wordt fijner en betrouwbaarder dankzij het gebruik van een miniatuurcamera en de nauwkeurigheid van de digitale beeldvorming. 

Dodehoekbewaking

Een pictogram in de spiegels geeft aan dat er zich een voertuig in de dode hoeken bevindt. Een systeem dat bijzonder nuttig is op stadswegen.

Achteruitrijcamera

Maakt het mogelijk in alle veiligheid te manoeuvreren door het achteraanzicht van het voertuig weer te geven op het hoofdscherm van de wagen (beschikbaar wanneer in achteruit geschakeld wordt).

Zonder de functionaliteiten om te zien en gezien te worden te vergeten

De head-up display die de rij-informatie weergeeft op een doorzichtig paneel ter hoogte van de ogen.

DS LED VISION, de nieuwe signatuur van de 3D led-achterlichten geïnspireerd op de concept car Survolt.


TOTAL & DS

Sportieve en technologische partners sinds 45 jaar