NL / FR

Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

KIES UW DS

Ontdek ons gamma en onze modellen. Vergelijk hun technische eigenschappen, kleuren en uitrusting om de DS te kiezen die bij u past

Het DS-gamma
Vergelijk de modellen
CONFIGUREER UW DS

Trendy stadswagen of geraffineerde SUV? Beleef voortaan uitzonderlijke reizen dankzij onze brede waaier aan hoogwaardige en personaliseerbare modellen.

Motorversies, prestaties, afmetingen, standaarduitrusting, opties en packs... Vergelijk de modellen van uw keuze om uw ideale DS te vinden.

Ontwerp de DS van uw dromen in enkele klikken dankzij onze online vergelijkingstool. Bewaar uw configuratie om de beste aanbiedingen te ontvangen of een testrit te doen.

Navigatie en connectiviteit
DS-accessoires

DS Connect, dat speciaal voor u werd uitgedacht, verenigt tal van services en toepassingen die u in verbinding stellen met uw wagen

Personaliseer uw DS dankzij onze accessoires, die speciaal voor uw wagen zijn ontworpen.