NL / FR

Profiteer van een korte productietermijn op DS 7 CROSSBACK E-TENSE; onze plug-in hybride SUV is snel beschikbaar.

Configureer

DS 9 E-TENSE

De kracht en comfort van hybridetechnologie


Verenig flexibiliteit, comfort en prestaties dankzij onze oplaadbare hybridetechnologie E-TENSE. De combinatie van elektriciteit en benzine tilt rijplezier naar een hoger niveau.

Keuze tussen twee oplaadbare hybridemotoren

Onze E-TENSE-modellen zijn verkrijgbaar in twee motorversies* (225 pk of 360 pk met vierwielaandrijving) met een CO2-uitstoot van 0 tot 49 g/km (onder voorbehoud van homologatie).


*E-TENSE 4x4 360-motor later beschikbaar

De E-TENSE-technologie

Rijd in alle vrijheid

Regeneratief remmen

E-SAVE-functie

Rijmodi

Laad uw batterij op bij het remmenMeer weten
Programmeer de elektrische modus.Meer weten
Kies uw rijmodus.Meer weten

VOORDELEN OPLAADBARE HYBRIDEAANDRIJVING E-TENSE

Stilte en rijcomfort

Geniet van een serene en geruisloze rijervaring wanneer u uw wagen start en in de emissievrije modus rijdt. Op de E-TENSE-modellen wordt de stilte aan boord van uw DS 9 nog versterkt door standaard akoestisch en gelaagd glas.

Rijd in alle vrijheid

Onze plug-inhybridewagens zorgen voor een echte soepelheid in de stad. Voor nog meer comfort bevestigt een cyaankleurige led achter de voorruit van onze E-TENSE-modellen de activering van de elektrische modus.

Emissies

Onze E-TENSE-modellen zijn verkrijgbaar in twee motorversies (225 pk of 360 pk met vierwielaandrijving) met een CO2-uitstoot van 33 tot 49 g/km (onder voorbehoud van homologatie).

Koffer en interieur

Met zijn grote wielbasis van 2,89 meter biedt de DS 9 een ruim en comfortabel interieur, een gevoel dat wordt versterkt door zijn elegante centrale armsteun achteraan in nappaleder. Met zijn capaciteit van 510 liter behoort de koffer van de DS 9 E-TENSE tot de grootste in zijn segment.

E-TENSE-services

Profiteer van de talrijke diensten van DS Automobiles om uw dagelijkse leven te vergemakkelijken: lokaliseer laadpalen en plan uw laadbeurt of de installatie van een laadpaal thuis rechtstreeks vanaf uw smartphone of uw wagen.

Het vermogen van de plug-inhybride

Met zijn twee elektromotoren, een vooraan en een achteraan, levert de E-TENSE 4x4 360-motor een vermogen tot 360 pk voor opmerkelijke prestaties.

Laad uw DS 9 overal op

SENSATIES ONTDEK DS 9 E-TENSE 4x4 360

Technologie & raffinement

Onze oplaadbare hybridemodellen met ‘E-TENSE’-label verenigen allerbeste technologische knowhow met buitengewone prestaties.

Rijbereik & opladen

Schakel om naar emissievrije modus

De batterij opladen is cruciaal om maximaal voordeel te halen uit een plug-inhybridewagen. Bereken hieronder uw laadtijd op basis van uw rijbereik

Rijbereik in de emissievrije modus

Pas onderstaande instellingen aan om uw werkelijke rijbereik te kennen

Het rijbereik van uw plug-inhybridewagen kan variëren onder invloed van verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden, uw snelheid of uw rijstijl.

Snelheid

Van alle parameters die het rijbereik van uw oplaadbare hybridewagen beïnvloeden, heeft snelheid de grootste impact. Door een constante en gematigde snelheid aan te houden, kunt u het rijbereik van uw wagen optimaliseren.

Rijstijl en reliëf

Uw oplaadbare hybridewagen is bijzonder gevoelig voor uw rijstijl en het reliëf van de weg. De Eco-modus inschakelen (beschikbaar in vier rijmodi), een ecologische rijstijl hanteren of regeneratief remmen zijn oplossingen die tot 15 procent energie kunnen besparen.

Thermisch comfort en verwarming

Bij hoge of negatieve temperaturen moet de batterij de energie leveren die nodig is om het interieur te koelen of te verwarmen, wat in de winter tot 35 procent extra energie kost. Het is dus beter om uw oplaadbare hybridewagen te preconditioneren (opwarmen of afkoelen) wanneer hij nog op de laadpaal is aangesloten.

SERVICE OP MAAT

VIND UW VERKOOPPUNT

Wettelijke vermeldingen

1 De vermelde waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan nieuwe wagens sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik kunnen variëren afhankelijk van de reële gebruiksomstandigheden en factoren als oplaadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, bandentype, buitentemperatuur en temperatuurcomfort in het voertuig. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.