NL / FR
#

TECHNISCHE KENMERKEN

Ontdek alle technische eigenschappen van de DS 9 E-TENSE.

DS 9 E-TENSE afmetingen

#

Bekijk de afmetingen

Totale lengte 4.934 mm
Totale breedte (exclusief/inclusief buitenspiegels) 1.932/2.079 mm
Totale hoogte 1.460 mm
Wielbasis 2.895 mm
Overhang vooraan 973 mm
Overhang achteraan 1.066 mm
Breedte op ellebooghoogte vooraan 1.481 mm
Breedte op ellebooghoogte achteraan 1.451 mm
Lengte koffer 1.027 mm
Breedte koffer 1.137 mm
Nuttige interieurhoogte 453 mm
Koffervolume (in liter) 510 L
Aantal zitplaatsen 5

KRACHT & SOEPELHEID Beschikbare motorversie

Geniet van uitzonderlijke prestaties in perfecte harmonie met uw omgeving dankzij de oplaadbare hybridemotor E-TENSE.


E-TENSE 250

- 0 tot 100 km/u in 8,1 seconden

- Energie: benzinehybride

- Inhoud: 510 liter

- Versnellingsbak: automatisch

- Verbruik (WLTP¹): 26g-27g /km CO2

- Emissies: 1,1 - 1,2 l/100 kmE-TENSE 360 4X4

- 0 tot 100 km/u in 5,6 seconden

- Energie: benzinehybride

- Inhoud: 510 liter

- Versnellingsbak: automatisch

- Verbruik (WLTP¹): 41g /km CO2

- Emissies: 1,8 l/100 km


DS 9 E-TENSE Het rijplezier van een soepele en krachtige benzinehybride

De DS 9 wordt aangeboden met twee oplaadbare E-TENSE-hybrideversies: een versie met 225 pk en een versie met 360 pk en vierwielaandrijving. De elektromotor, die tijdens acceleraties en bij snelheden tot 135 km/u kan worden gebruikt, lanceert u in alle stilte naar een nieuwe rijervaring.

 

Rijmodi

100% elektrisch om de stilte te herontdekken, Hybride voor lange afstanden zonder opladen, Comfort om te profiteren van DS ACTIVE SCAN SUSPENSION-technologie en Sport voor dynamisch rijden.

Regeneratief remmen

Bij afremmen wordt kinetische energie van de wielen omgezet in elektriciteit die wordt opgeslagen in de batterij voor meer rijbereik.

E-SAVE-modus

Met deze modus spaart u energie om de laatste kilometers van uw rit zuiver elektrisch af te leggen. Zo kunt u zich ook in steden met verkeersbeperkingen verplaatsen.

COMFORT & RUIMTE De essentie van elegantie en comfort

#

Ieder zijn ruimte

De masserende, verwarmde en geventileerde zetels garanderen de DS 9 E-TENSE-bestuurder en zijn passagiers een ongeëvenaard comfort.

Dankzij zijn grote wielbasis van 2,89 meter biedt de DS 9 E-TENSE een ruim en comfortabel interieur. Achterin is de elegante centrale armsteun in Nappaleder uitgerust met USB-aansluitingen en toetsen om de massagefuncties in te schakelen.

Geluidscomfort

De DS 9 E-TENSE wijdt een nieuw niveau van geluidscomfort in. Het gelaagde glas met akoestische folie werd aangevuld met een gelast en gelijmd koetswerk om trillingen te elimineren en rustige en stressvrije ritten te verzekeren. Een hoogtechnologisch huzarenstukje dat u optimaal laat genieten van de ongeëvenaarde klank van ons FOCAL Electra® hifi-systeem met veertien luidsprekers.

#

SERVICE OP MAAT

Zoek uw verkooppunt

Wettelijke vermeldingen

1 De vermelde waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan nieuwe wagens sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik kunnen variëren afhankelijk van de reële gebruiksomstandigheden en factoren als oplaadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, bandentype, buitentemperatuur en temperatuurcomfort in het voertuig. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.