Ga naar inhoud
LIMITED EDITION
DS 9 OPÉRA PREMIÈRE
Emblematisch & poëtisch
Limited Edition
De DS 9 OPÉRA PREMIÈRE werd ontworpen om te betoveren en roept een nacht in de opera op, in een wals van exclusieve accenten die zijn boeiende silhouet sublimeren. Deze Limited Edition belichaamt de knowhow van DS Automobiles op het hoogtepunt van zijn kunst met zijn afwerkingen en verfijning.
Aanwezigheid
Uitrusting voor buiten
Nieuwe koetswerkkleur Whisper
Dit verfijnde en fascinerende zwart met subtiele paarse tinten geeft de DS 9 OPÉRA PREMIÈRE een elegante outfit. Deze ongebruikelijke tint is gedurfd en speelt met licht om het silhouet van ons model te verfraaien.
20” aluvelgen MUNICH
Deze velgen, die specifiek zijn voor de E-TENSE 4x4 360 motor, versterken de aanwezigheid en het prestigieuze karakter van de DS 9 OPERA PREMIERE.
Specifieke ‘OPÉRA PREMIÈRE’-badges
Twee unieke badges tekenen aan beide zijden dit exclusieve model. Op een zwarte achtergrond vermengt het verfijnde, geguillocheerde motief ‘Clous de Paris’ met chroomaccenten zich met elegante ornamenten geïnspireerd op een muziekpartituur om het poëtische karakter van de DS 9 OPÉRA PREMIÈRE te benadrukken.
Verchroomde DS-deurdrempellijsten met achtergrondverlichting
Van bij het openen van de wagen verwelkomt de verlichting u in het universum van DS Automobiles. De verchroomde DS-deurdrempellijsten met achtergrondverlichting worden verder verfraaid met de guillocheafwerking ‘Clous de Paris’ en dragen bij tot de verfijnde interieursfeer.
PRESTIGE
BINNENUITRUSTING
Zetels in leder, Noir Basalte
Het stuur, dat met de hand werd bekleed met leder, toont zich elegant en hoogtechnologisch tegelijk. Zo kunt u het audiosysteem, uw via bluetooth geconnecteerde smartphone, de weergave van het digitale instrumentenbord en de spraakherkenning van de wagen bedienen.
Vervaardigd met horlogebandmotief in nappaleder Gris Perle
Als belichaming van een ongeëvenaarde verfijning is het interieur van de DS 9 OPÉRA PREMIÈRE voorzien van een elegant nappaleder in de kleur Gris Perle op het volledige dashboard en de deurpanelen, aangevuld met subtiele sierstiksels ‘Point Perle’. De zetels met het emblematische horlogebandmotief zijn ontwikkeld door onze vakmensen en zijn ook getooid met dit lichte nappaleder in Gris Perle voor een opmerkelijke harmonie van de inrichting.
Hemelbekleding in Alcantara® Gris Galet
In een spectaculaire lichtsfeer weerspiegelt en sublimeert het Gris Galet van de hemelbekleding het Gris Perle van de zetels en laat het de inzittenden genieten van een zachte en serene sfeer waarin de kleuren op een elegante manier op elkaar aansluiten.
DS LOUNGE
De masserende, verwarmde en geventileerde stoelen bieden de bestuurder van de DS 9 OPERA PREMIERE en de passagiers voor en achter een onvergelijkbaar comfort. Dankzij de grote wielbasis van 2,89 meter biedt de DS 9 een ruim en comfortabel interieur. Achterin is de elegante centrale armsteun, uitgevoerd in nappaleder, voorzien van USB-aansluitingen en kunnen de massagefuncties worden geactiveerd.
Majestueuze sereniteit
Geniet van een ongeëvenaard zuivere klankervaring dankzij het uitzonderlijke FOCAL Electra®-hifisysteem met 14 luidsprekers en een vermogen van 515 watt. Dat vermogen wordt nog versterkt door gelaagd glas met akoestische folie en een gelast en gelijmd koetswerk dat trillingen elimineert en een rustige en serene omgeving creëert.
TECHNOLOGIEËN
DS DRIVE ASSIST
We hebben DS DRIVE ASSIST in het leven geroepen om de bestuurder bij te staan. Toch kan hij op elk moment de controle over zijn wagen overnemen. Het systeem regelt de rijsnelheid en de afstand tot een voorligger en positioneert de DS 9 OPÉRA PREMIÈRE desgewenst exact in het midden van zijn rijstrook door actief in te grijpen op de stuurinrichting. Hij regelt de snelheid en het traject om de veiligheid en sereniteit aan het stuur te garanderen. Wanneer het verkeer drukker wordt, kan het systeem de wagen ook tot stilstand brengen en (binnen de 3 seconden) weer laten vertrekken.
DS NIGHT VISION
Een infraroodcamera in het radiatorrooster van de DS 4 detecteert voetgangers en dieren tot 200 meter voor de wagen en geeft ze weer op het digitale instrumentenbord zodat u op serene wijze kunt anticiperen en reageren op gevaren. Dat verhoogt de veiligheid en draagt bij tot een rustige rijervaring, zelfs in het donker.
PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START
Wanneer u binnen een straal van 2 meter rond de wagen komt, wordt de DS 9 OPÉRA PREMIÈRE automatisch ontgrendeld en worden de tot dan toe onzichtbare deurgrepen uitgeklapt. Start uw wagen eenvoudig met de start-stopknop. Wanneer u van uw wagen wegloopt, gebeurt het omgekeerde: de handgrepen worden ingetrokken en de wagen wordt automatisch vergrendeld.
DS 9 OPÉRA PREMIÈRE
FOTO'S
Services op maat
ONLY YOU
Ontdek ons programma van diensten op maat
DS Online Store
Uw online aankoopproject op maat
Wettelijke vermeldingen

¹ De vermelde waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan nieuwe wagens sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als oplaadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, bandentype, buitentemperatuur en temperatuurcomfort in het voertuig. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.