NL / FR

Covid-19 : ONZE DS STORES ZIJN NU OPEN !

Onze eerste prioriteit is de bescherming van de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers door uitzonderlijke maatregelen in te voeren in onze werkplaatsen.

MEER WETEN

DS PROFESSIONAL

De bevoorrechte contactpersoon voor professionals

VOERTUIGEN TEN DIENSTE VAN PROFESSIONALS

VOERTUIGEN TEN DIENSTE VAN PROFESSIONALS

Treed binnen in het DS-universum

Uw bedrijfsvoertuigen weerspiegelen het imago van uw onderneming. De ideale reden om onze uitzonderlijke modellen te ontdekken. De gespierde en personaliseerbare DS 3, de exclusieve en avant-gardistische DS 7 CROSSBACK... Elke DS biedt een uitzonderlijk niveau van comfort, veiligheid en technologie.

OPLOSSINGEN VOOR PROFESSIONALS

DS komt tegemoet aan uw specifieke behoeftes.

Ambachtslui, vrije beroepers, microbedrijven, kmo's of bedrijfsvloten, iedereen geniet van de expertise van PSA Finance België.


LANGETERMIJNVERHUUR FREE2MOVE LEASE

DS EASY WAY

DS AUTOFIN

TECHNOLOGIEËN TOT UW DIENST

TECHNOLOGIEËN TOT UW DIENST

 Uw auto of wagenpark onderhouden was nog nooit zo eenvoudig dankzij onze technologieën en diensten voor professionals. Pluk onder meer de vruchten van de gepersonaliseerde tips voor ecologisch rijden en beheer uw budget met ons Monitoring Pack. En met uw virtuele onderhoudsboekje kunt u onderhoudsbeurten plannen wanneer het u uitkomt.

SERVICECONTRACTEN VAN DS PROFESSIONAL

Uw professionele voertuigen of wagenpark onderhouden mag geen last zijn. Daarom bieden we garantie-, onderhouds- en pechverhelpingscontracten op maat van uw wensen.

SERVICECONTRACTEN VAN DS PROFESSIONAL