NL / FR

ONTDEK

DS

SPECIAL ORDERS

DS SPECIAL ORDERS: UNIEK EN OP MAAT

Eigenaar zijn van een uniek model, door u en voor u ontworpen. Dat is vandaag mogelijk bij DS, waar de personalisatie centraal in ons DNA zit. 

'Maison DS' perfectioneert zijn artisanale knowhow voortdurend en verlegt ook telkens zijn grenzen om u unieke en personaliseerbare modellen te kunnen aanbieden die voldoen aan al uw wensen op het vlak van personalisatie. 

*voor eender welke aanvraag kunt u terecht in een DS Store. Deze laatste zal een afspraak maken met DS WORLD Paris, de exclusieve vestiging van 'Maison DS', waar u de Stijldirecteur, Thierry Metroz, zult ontmoeten. U kunt zich ook rechtstreeks aanmelden in DS WORLD Paris, 33 Rue François 1er, 75008 Paris (01 53 57 33 08)

 

Van droom tot werkelijkheid

Maatwerk en co-creatie voor alle DS-modellen

Het verhaal begint met een behoefte. U wilt graag UW auto omdat u uniek bent, omdat u specifieke behoeften hebt, omdat u plezier wilt maken...

Zodra de lijst met desiderata doorgegeven en gedeeld* is, gaan de ambachtslieden van DS, schilders, zetelbekleders, aan het werk om de zeldzame parel precies en zorgvuldig te creëren en te vervaardigen, 

DS 5 Special Orders: Meeting en gesprekken tussen gepassioneerden

Kom, net als onze eerste DS Special Orders-klanten, uw behoeften delen, uitdrukken, beschrijven bij Stijldirecteur Thierry Metroz: 

"U kunt de hele sfeer van uw DS veranderen, van de keuze van het leder van de zetels en van het dashboard, tot de uitzonderlijke materialen van de vloermatten. Dit laat ruimte voor creatieve ideeën."

Eerste personalisatie

van een DS 5 op aanvraag

Een glitterlak die speciaal ontwikkeld werd voor de klant van DS 5 Special Orders, met een gepersonaliseerd en verfijnd interieur. De fameuze horlogebandconfectie van de zetels werd geherinterpreteerd met een uitzonderlijke vlechtafwerking op Nappaleder. Het gebruik van een groen ametrynfluweel (knipoog naar de kleur van de DS E-Tense) aan de binnenkant van de opbergruimtes en creatie van een vloermat met een uniek comfort en een unieke dikte.

DE INBEGREPEN DIENSTEN

3 jaar garantie en onderhoud inbegrepen - Uitbreiding van de contractuele garantie (vervanging of reparatie van de defecte onderdelen, werkloon inbegrepen). - Gratis nazichten volgens het onderhoudsboekje van de constructeur DS.

Uitgebreide bijstand 24u/24 7d/7 Pechverhelping bij een ongeval, lekke band, ontlading van de accu, verlies van sleutels of tanken van verkeerde brandstof (in Frankrijk en in het buitenland).

De MyDS applicatie werd zorgvuldig ontworpen zodat u kunt inloggen op uw DS wagen en zijn omgeving. Met elk van de ingebouwde technologieën in uw DS wagen of uw smartphone kunt u uw rij-ervaring uitbreiden voor, tijdens en na elke rit. Alle DS modellen zijn compatibel met de MyDS applicatie.

Download MyDS app voor IOSDownload MyDS app voor Android