Ga naar inhoud

DS E-TENSE PERFORMANCE

Let refinement power the future

Wanneer de Formule E vorm geeft aan onze toekomstige modellen

Met zijn aerodynamisch design en technologieën die hun inspiratie halen uit onze overwinningen in autoraces kondigt DS E-TENSE PERFORMANCE de nieuwe generatie E-TENSE aan. Deze 100% elektrische concept car vormt een echte link tussen de Formule E en onze toekomstige creaties en effent de weg naar toekomstige topprestaties.

De toekomst van de elektrische auto schrijven

DS E-TENSE PERFORMANCE is meer dan een concept car, het is een blik op de toekomst van ons E-TENSE-gamma. Dit echte high performance-laboratorium stelt de ingenieurs van DS Automobiles in staat om de componenten van de nieuwste generatie te analyseren, te ontwikkelen en vorm te geven, om ze vervolgens toe te passen op onze modellen.

Een hoogwaardig technologisch laboratorium

DS E-TENSE PERFORMANCE werd in reële omstandigheden getest door onze Formule E-piloten en beschikt over een buitengewoon regeneratiesysteem voor de 600 volt-batterij tijdens het vertragen en een krachtig acceleratievermogen dat hem in 2 seconden van 0 tot 100 km/u doet versnellen. 
DS E-TENSE PERFORMANCE kan tot 815 pk halen dankzij het gecumuleerde vermogen van zijn dubbele elektromotor in combinatie met zijn vierwielaandrijving.  
Bijzonder innovatieve onderdelen als chassis, motor en batterij staan centraal in de ontwikkeling van de elektrische auto van de toekomst. 

Nieuwe visie van DS Automobiles

Aansluitend bij onze eerste concept cars voert DS E-TENSE PERFORMANCE voor de 100% elektrische generatie een nieuwe interpretatie van de stijlelementen door. De interferentiekleur met scarabee-effect speelt met het licht op zijn geprofileerde lijnen. De tweekleurige motorkap, de nieuwe lichtsignatuur die wordt versterkt door de DS WINGS en het driedimensionale, verlichte DS-logo geven de toekomst van onze creaties weer. Binnenin is het design van het stuur en de kuipzetels geïnspireerd op dat van de Formule E om een nauwkeurige besturing te verzekeren.

De toekomst van de auto

De concept car DS Aero Sport Lounge

Avant-gardistisch design, unieke esthetiek, de belichaming van de gekste fantasieën: concept cars zijn kunstwerken.

Expertise

Neem een kijkje achter de schermen van de werkplaatsen van DS Automobiles.