Ga naar inhoud

OPLAADBARE HYBRIDEWAGENS

Rijplezier in hybrideversie
Met een oplaadbare hybridewagen geniet u van de voordelen van zuiver elektrisch rijden terwijl u toch in alle sereniteit lange ritten kunt aanvatten. De wagen combineert namelijk een elektromotor (ideaal voor de stad) en een benzinemotor (waarmee u naar hartenlust grote afstanden kunt afleggen).
E-TENSE 4x4
DS 7 E-TENSE 4x4: tot 360 pk, vierwielaandrijving en een zuiver elektrisch rijbereik van 65 kilometer. Onze oplaadbare hybride-SUV overtuigt met bijzonder aantrekkelijke acceleraties.

 

 

Meer weten

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 biedt een zuiver elektrisch rijbereik tot 50 kilometer. Zo legt u uw dagelijkse woon-werkritten geheel zonder CO2 en zonder brandstof af.

 

Hij zal u verleiden met zijn prestaties en zijn veelzijdige combinatie van een krachtige elektromotor en benzinemotor.

 

Om nog langer te genieten van de elektrische rijmodus is uw oplaadbare hybridewagen uitgerust met een regeneratief remsysteem, dat geïnspireerd is op de Formule E-technologie om de batterijen op te laden tijdens het remmen.

DS 4 E-TENSE

Met de 225 pk sterke oplaadbare hybridemotor combineert de DS 4 E-TENSE een lage uitstoot met een laag verbruik: vanaf 30 g/km en 1,4 liter/100 km. Zo kunt u zich ook in steden met emissiebeperkingen verplaatsen.

 

Door automatisch af te wisselen tussen 100% elektrisch en 100% benzine of door beide energiebronnen indien nodig te combineren, past de hybridemodus zich aan alle rijsituaties aan om de elektrische energie optimaal te benutten.

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE is verkrijgbaar in twee motorversies (250 pk met tweewielaandrijving en 360 pk met vierwielaandrijving) met een CO₂-uitstoot van 26 tot 41 g/km.

 

Met zijn twee elektromotoren, een vooraan en een achteraan, levert de E-TENSE 4x4 360-motor een vermogen tot 360 pk voor opmerkelijke prestaties.