Ga naar inhoud

HYBRIDE WAGENS

Rijplezier in hybrideversie

Met de hybride wagens van DS geniet u van 100% elektrisch rijplezier en tegelijkertijd volledige gemoedsrust tijdens langere ritten. Zijn elektrische motor leent zich uitstekend voor gebruik in de stad en zijn benzinemotor komt perfect van pas om langere afstanden af te leggen.

 

Onze E-TENSE hybride modellen beschikken over de beste technologische expertise voor buitengewone prestaties.

 

Geniet van de prestaties en veelzijdigheid van de elektromotor in combinatie met de verbrandingsmotor.

 

Om u nog meer uit de elektrische modus te halen, is uw hybride wagen uitgerust met regeneratieve remmen - een technologie geïnspireerd door de Formule E - waarmee u de batterijen oplaadt door te remmen.

DS 3 HYBRID

Met zijn 136 pk hybride aandrijflijn is de DS 3 HYBRID uitgerust met een benzinemotor in combinatie met een zelfopladende elektromotor, wat u de vrijheid geeft om te rijden zonder enige installatie en mét een CO2- en brandstofefficiënte motor. In vergelijking met een benzinemotor verbruikt de hybride uitvoering tot 20% minder brandstof en in de stad zelfs tot 40% (i) Gemiddeld, in vergelijking met een benzinemotor. De brandstofbesparing kan variëren afhankelijk van de laadstatus van de batterij, rijstijl en weersomstandigheden.  .

 

Bij lage snelheden en over korte afstanden schakelt de DS 3 HYBRID over op 100% elektrische aandrijving zonder CO2-uitstoot, voor meer dan 50% van uw rit in de stad (i) Gemiddeld, in vergelijking met een benzinemotor. De brandstofbesparing kan variëren afhankelijk van de laadstatus van de batterij, rijstijl en weersomstandigheden.  .

DS 4 HYBRID & DS 4 E-TENSE

De DS 4 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen met hybride motor:

 

De 136 pk hybride uitvoering is uitgerust met een benzinemotor in combinatie met een zelfopladende en CO2-efficiënte elektromotor met tot 15% minder brandstofverbruik en zelfs tot 30% minder brandstofverbruik in de stad in vergelijking met een benzinemotor (i) Gemiddeld, in vergelijking met een benzinemotor. De brandstofbesparing kan variëren afhankelijk van de laadstatus van de batterij, rijstijl en weersomstandigheden.  .

 

Zijn plug-in hybride motor van 225 pk combineert een lage uitstoot met een laag brandstofverbruik: vanaf 30 g CO2/km en 1,4 liter/100 km. U kunt dus de stad doorkruisen, zelfs in lage-emissiezones.

 

Op beide uitvoeringen past de DS 4 zich aan alle rijsituaties aan voor een optimaal elektrisch verbruik, door automatisch af te wisselen tussen 100% elektrisch en 100% benzine, of door beide motoren te combineren indien nodig.

DS 7 E-TENSE
De DS 7 E-TENSE levert tot 360 pk met vierwielaandrijving en een rijbereik tot 65 km in elektrische modus. Onze plug-in hybride uitvoering presteert ook uitstekend bij het vertrekken vanuit stilstand.
DS 9 E-TENSE

De DS 9 E-TENSE is verkrijgbaar met twee motoropties (250 pk met tweewielaandrijving en 360 pk met vierwielaandrijving) met een uitstoot van 22g tot 35g CO2/km.

 

Met zijn twee elektromotoren - één vooraan en één achteraan - levert de krachtbron van de E-TENSE 4x4 360 tot 360 pk voor uitzonderlijke prestaties.

 

 

Meer weten

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 biedt een zuiver elektrisch rijbereik tot 50 kilometer. Zo legt u uw dagelijkse woon-werkritten geheel zonder CO2 en zonder brandstof af.

 

Hij zal u verleiden met zijn prestaties en zijn veelzijdige combinatie van een krachtige elektromotor en benzinemotor.

 

Om nog langer te genieten van de elektrische rijmodus is uw oplaadbare hybridewagen uitgerust met een regeneratief remsysteem, dat geïnspireerd is op de Formule E-technologie om de batterijen op te laden tijdens het remmen.

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE is verkrijgbaar in twee motorversies (250 pk met tweewielaandrijving en 360 pk met vierwielaandrijving) met een CO₂-uitstoot van 22 tot 35g/km.

 

Met zijn twee elektromotoren, een vooraan en een achteraan, levert de E-TENSE 4x4 360-motor een vermogen tot 360 pk voor opmerkelijke prestaties.