Ga naar inhoud
Oplaadoplossingen

LAAD UW ELEKTRISCHE OF HYBRIDE WAGEN OP

LAAD UW ELEKTRISCHE OF HYBRIDE WAGEN OP

Laad dagelijks op, rij zuiver elektrisch

De batterij opladen is cruciaal om maximaal voordeel te halen uit een elektrische auto of oplaadbare hybridewagen. Wanneer u uw wagen niet gebruikt, volstaan enkele seconden om hem aan te sluiten en op te laden. We raden u aan uw oplaadbare hybridewagen dagelijks op te laden om optimaal te genieten van elektrisch rijden.
Hoe uw wagen opladen?
Uw elektrische wagen of hybride kan worden opgeladen aan een openbare laadpaal of een privélaadpaal. Met een privélaadpaal hebt u de mogelijkheid om uw wagen op te laden op het werk of rechtstreeks thuis. Er bestaan verschillende mogelijkheden om uw elektrische wagen E-TENSE op te laden, elk met hun eigen laadtijd. Dankzij zijn vele troeven, zoals zijn laadsnelheid en zijn beveiliging, is de DS Wall Box de laadoplossing die wij verkiezen. Ook onze elektrische en oplaadbare hybridemodellen zijn compatibel met deze laadmodi.

THUIS OPLADEN

In een eengezinswoning of appartementencomplex uw elektrische of plug-in hybride voertuig opladen: onze oplaadoplossingen passen zich aan u aan.

 

Van een eenvoudig huishoudelijk stopcontact tot de installatie van een muurkast, optimaliseer de oplaadtijd van uw E-TENSE voertuig.

DS Wall Box

Met onze DS ePRO Wall Box kunt u uw DS op een veilige en optimale wijze opladen. Onze partner Free2move eSolutions biedt u een volledige diagnose aan om na te gaan welke DS Wall Box het best is aangepast aan uw elektrische installatie en uw gebruik. Naargelang de gekozen stroomsterkte kunt u uw DS 3 E-TENSE in 5.15 uur opladen met een driefasige Mode 3-kabel*.

met een 11 kW-lader aan boord. .

 
Versterkt stopcontact
De installatie van een versterkt stopcontact dringt de laadtijd van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE aanzienlijk terug dankzij de beveiligde sturing die het vermogen verhoogt. Zo kunt u uw dagelijkse 50 km in 2.30 uur opladen met een versterkte Mode 2-kabel. 
Huishoudelijk stopcontact
Onze E-TENSE-modellen kunnen gemakkelijk worden opgeladen aan een klassiek huishoudelijk stopcontact, dankzij de Mode 2-kabel die standaard wordt geleverd bij aankoop. Met deze noodoplossing kunt u in minder dan 10 uur 100 km rijbereik toevoegen voor de DS 3 CROSSBACK E-TENSE.  

Free2move eSolutions

De laadoplossing op maat van uw behoeften

DS Automobiles heeft voor Free2move eSolutions gekozen om u te begeleiden bij het kiezen en installeren van de laadoplossing die het best bij uw behoeften past.

Naast een eenvoudige en vlotte beleving mag u zeker zijn van een goede installatie tegen de beste prijs, die voldoet aan de criteria om in aanmerking te komen voor overheidssteun.

Eenvoudige installatie in 4 stappen

PROFESSIONELE DIENSTVERLENING VAN ADVIES TOT INSTALLATIE
1. KEUZE
Een adviseur belt u op om de juiste oplossing voor uw behoeften te bepalen. 
2. BEVESTING
Een technicus analyseert de behoeften voor de installatie van de oplossing bij u thuis. 
3. AANBIEDING
Uw adviseur stuurt u de offerte voor de aankoop en installatie van uw Wallbox. 
4. INSTALLATIE
Een technicus levert, installeert en stelt uw Wallbox thuis in dienst. 

Laadkabels

Om uw elektrische auto of oplaadbare hybridewagen op te laden, bestaan er verschillende soorten kabels op maat van de gekozen laadoplossing en het vermogen van de geïntegreerde lader van uw voertuig. Al onze oplaadkabels zijn als accessoire verkrijgbaar. Raadpleeg de dichtstbijzijnde DS STORE om ze te ontdekken.
Mode 2-kabel
Deze kabel kan een vermogen van 3,2 kW aan. Hij is geoptimaliseerd voor gebruik aan een versterkt huishoudelijk stopcontact. 
Versterkte Mode 2-kabel
Deze kabel kan een vermogen van 7,4 kW aan. Hij is geoptimaliseerd voor gebruik aan een DS Wall Box van 7,4 kW of een openbare laadpaal. 
Eenfasige Mode 3-kabel
Deze kabel kan een vermogen van 22 kW aan. Hij is geoptimaliseerd voor gebruik aan een DS Wall Box van 11 of 22 kW of een openbare laadpaal. 
Driefasige Mode 3-kabel
Met deze kabel kunt u uw elektrische auto opladen met een vermogen van 22 kW. Hij is geoptimaliseerd voor gebruik op een DS Wall Box 11kW of 22kW of een openbaar oplaadpunt. 

WAT IS DE OPLAADTIJD VAN MIJN VOERTUIG?

De laadtijd van een elektrisch voertuig hangt af van verschillende factoren: laadkabel, laadstation, batterijcapaciteit van het elektrische voertuig. Bereken uw oplaadtijd volgens uw autonomieniveau

OPENBAAR LADEN

Vind een openbare laadpaal

eSolutions Charging is de oplossing van Free2move die DS Automobiles heeft gekozen om uw elektrische wagen of oplaadbare hybride op te laden aan openbare laadpalen.

Dankzij de app, die verbonden is met uw wagen, kunt u overal in Frankrijk en Europa rijden in alle sereniteit.

Zo krijgt u, zowel in de stad als voor lange ritten, dankzij een specifieke navigatiefunctie gemakkelijk toegang tot alle laadpunten die compatibel zijn met de E-TENSE-modellen.

 

Rijd in alle sereniteit: geniet een jaar lang eSolutions Charging bij aankoop van uw DS 3 E-TENSE.

LAAD UW E-TENSE OVERAL OP

Vind de laadpalen die compatibel zijn met onze elektrische en oplaadbare hydridemodellen
LAAD JE E-TENSE OVERAL OP
Vind laadstations die compatibel zijn met onze elektrische en plug-in hybride modellen
HOE WERKEN LAADSTATIONS?

Het opladen van uw elektrische wagen gebeurt via twee beschikbare energietypes: wisselstroom (AC) of gelijkstroom (DC). Wisselstroom, waarmee de meeste openbare netwerken werken, maakt het mogelijk om uw batterij thuis of aan een openbare laadpaal op te laden. De oplaadtijd hangt vervolgens af van het vermogen (kW) van de laadkabels in combinatie met de capaciteit van de geïntegreerde lader van uw DS.

 

Andere laadpalen zijn doorgaans beschikbaar op autosnelwegen en zetten wisselstroom om in gelijkstroom. Zo maken ze het mogelijk om uw wagen tijdens een lange rit snel en optimaal op te laden. Opgelet: ze zijn alleen geschikt voor 100% elektrische voertuigen.

Ontdek onze E-TENSE modellen

Vanaf 429€ (i) "Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 31/05/2024. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl."    /maand excl.BTW

Vanaf 489€ (i) "Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 31/05/2024. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl."    /maand excl.BTW

Vanaf 569€ (i) "Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 31/05/2024. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl."   /maand excl.BTW

Vanaf 979€ (i) "Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 31/05/2024. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl."    /maand excl.BTW