Ga naar inhoud
De Franse kunst van het reizen

Alleen of onder begeleiding, routine of extra bijzonder... elke reis is uniek met DS Automobiles.

Geboren in Parijs - de hoofdstad van luxe en design - waar elegantie tot Lifestyle wordt verheven.

Onze wagens combineren perfect vakmanschap met state-of-the-art technologie, duurzaamheid en ongeëvenaarde kwaliteit. De finesse aan boord van uw DS verhoogt uw plezier, prikkelt uw zintuigen en blijft verankerd in uw geheugen.

 

Zo tillen wij reizen naar het niveau van de Franse kunst van reizen.

 

 

 

SAVOIR-FAIRE
Gepassioneerde mannen en vrouwen

 

 

 

DE WERELD VAN HAUTE COUTURE
Prachtige afwerkingen
Onze productiewagens zijn het resultaat van de innovatie en creativiteit van onze vakmensen en zitten boordevol expertise en unieke savoir-faire, hoogwaardige materialen en elegante afwerkingen. Bij DS weerspiegelt elk model een persoonlijke uitdrukking met een onvergelijkbaar design, baanbrekend plezier en ongelooflijk comfort.

 

 

 

"Pearl" stiksels
Geïnspireerd door de hoge mode en geperfectioneerd door onze ambachtslieden, draagt het parelstikken bij tot de elegantie en de delicaatheid van het detail. Aan de andere kant vormt stikken een echte uitdaging: de draad verdwijnt zodra hij in het leer verschijnt en geeft een ritme aan het stiksel dat meer dan vier jaar werk en de ontwikkeling van een speciale machine vergt. Het is een uniek proces in de autowereld, dat al snel een belangrijke specialiteit van DS Automobiles is geworden. Met dank aan Invenio Flory, de designer van hedendaagse decoratieve stukken, om ons te laten filmen in zijn atelier: https://invenioflory.fr
"Clous de Paris" guilloche
Sierlijke golven, lijnen, elegantie en een ongelooflijke techniek. Het guillochepatroon "Clous de Paris", ontstaan in de wereld van de horlogerie en geïnspireerd op de piramide van het Louvre, bestaat uit kleine piramidevormige spijkers die elkaar kruisen in een geraffineerd spel van licht en schaduw. Dit gebeitelde metalen motief is een eerbetoon aan de Lichtstad en verfraait onze uurwerken met de veeleisende en complexe aspecten van fijne kunst.
Design horlogeband
De emblematische vouwtechniek die onze zetels siert, vloeit voort uit vele uren onvermoeibaar werken met leer en vormen, tekeningen en uitzonderlijke knowhow: het design van de horlogeband. Onze meesterlijke stoffeerders snijden, vullen en vouwen een enkel vel leder om een uniek stuk te verkrijgen. Noem het gerust een toonbeeld van avant-gardisme. Aanvankelijk bedoeld voor onze conceptwagens, nu hét kenmerk van elk DS Automobiles-interieur.

 

 

 

INSPIRATIE
Ontmoet de vakmensen die onze expertise uitbreiden

 

 

 

VOED EXCELLENTIE

Onze conceptwagens - een echt speelveld voor experimenten met onze technieken en expertise - vormen voor onze teams hét uitgelezen object om nieuwe materialen en technologieën uit te testen, partnerschappen aan te gaan met erkende vakmensen en hun manieren om een innovatieve en hoogwaardige rijervaring uit te vinden, te perfectioneren.

Een voorsmaak van de toekomst

Om deze conceptwagens te creëren, laten onze ingenieurs en vakmensen zich inspireren door de wereld van de Parijse luxe en stellen ze zich de technologieën van morgen voor, zonder ooit het mooie, het zintuiglijke en het uitzonderlijke te vergeten. Onze laatste creatie, de DS AERO SPORT LOUNGE conceptwagen, baant de weg voor de toekomst van DS Automobiles, waar de wagen zijn eigen ruimte wordt. Intelligent en configureerbaar, verbonden en verfijnd.
 
DE VIRTUOSITEIT VAN DE UITVOERING
Onze vakmensen, stoffeerders, designers, specialisten en ingenieurs beheersen hun materialen en perfectioneren de technologie om van elk detail, elke afwerking en vorm een object te maken dat verfijning en prestaties combineert. Bepaalde ornamenten zijn volledig aangemaakt en doen dienst als symbolische handtekening van ons Merk. Zij dompelen u onder in ons innovatieve universum, met een ongekend comfort.
TECHNOLOGIE
Geeft de reizen van morgen vorm
Met twee wereldtitels in de Formule E is DS Automobiles erin geslaagd de hoogste trede van het podium te veroveren met zijn elektrische E-TENSE-technologie. De teams zijn ambitieus en avant-gardistisch en innoveren voortdurend om lijnen en vormen aan te passen, met als doel steeds meer efficiëntie en vermogen. Oonze elektrische modellen zijn geboren om te presteren en openen nieuwe horizonten voor u om het plezier van rijden in stijl te herontdekken.
From track to road

Als eerste premiumfabrikant die vanaf 2015 deelneemt aan de Formule E, baseert DS Automobiles zich op racetechnologie om bijzondere wagens te produceren. Gedreven door durf en de wens om de auto van morgen te bouwen, slaagt het merk in zijn opzet om vaardigheden over te dragen tussen de Formule E en nieuwe ontwerpen. Het beste van twee werelden op de baan, dat is de geest van de avant-garde.

Wat de teams op de circuits van de wereld leren, voedt het werk van degenen die huidige en toekomstige geëlektrificeerde wagens bouwen en vormt écht een stimulans om onderzoeks- en ontwikkelingswerk te versnellen.

POUR ALLER PLUS LOIN

Services Expérientiels

Des services uniques avec un programme sur-mesure inspiré par vous et créé pour vous.

Art de vivre

Forte de son héritage mythique, DS Automobiles s’érige en véritable ambassadrice de l’Art de Vivre à la Française, faisant de chaque voyage une invitation fascinante à participer à une nouvelle aventure.
 
UNIEKE DIENSTEN
De wereld van DS, helemaal voor u
Geïnspireerd door u, gecreëerd voor u. Alleen Only You-leden genieten van exclusieve en gepersonaliseerde diensten, die u een unieke DS-ervaring bezorgen. De DS begeleidt u in alle omstandigheden in uw mobiliteit en biedt u unieke ervaringen, in harmonie met uw dagelijks leven. Ons exclusieve programma staat open voor u, wij heten u graag welkom in ons universum om de optimale DS-ervaring te beleven.
ERVARINGEN
Only You Privilege
ERVARINGEN
Only You Privilege
VRIJHEID
Huur een DS
SERENITEIT
MyDS
DS Travel Experiences
Vivez une expérience unique
DS Automobiles vous propose de sublimer vos aventures et votre besoin d'évasion, le temps d'un week-end, grâce à des expériences gastronomiques et culturelles exclusives et innovantes, à travers sa nouvelle plateforme de voyages DS Travel Experiences.
ELEKTRIFICATIE TOT UW DIENST
Elke verplaatsing is een avontuur

DS Automobiles opent voor u de deuren naar een unieke ervaring van comfort, prestaties en verfijning met zijn E-TENSE-technologie. Een nieuwe manier van kijken naar de weg, gedreven door comfort in het interieur.

Dankzij het rijbereik van hun batterijen en uitgebreide netwerk van beschikbare openbare oplaadpunten nodigen onze elektrische wagens u uit om te ontsnappen en van elke reis een uitje zonder grenzen te maken....

Onze geconnecteerde mobiliteitsdiensten
Omdat tijd ons kostbaarste bezit is, stelt DS Automobiles alles in het werk om u de vrije tijd te bieden om volop van elk moment achter het stuur van uw elektrische of plug-in hybrid wagen te genieten. Ontdek al onze oplossingen om alle bestemmingen voor u bereikbaar te maken.
ESOLUTIONS CHARGING BY FREE2MOVE ESOLUTONS
Thuisinstallatie
Van advies over tot installatie van uw DS ePro WALLBOX, de ideale oplossing voor snelladen van bij uw thuis.
Plan uw verplaatsingen
Met Free2move eSolutions Charging optimaliseert u uw ritten op basis van het rijbereik van uw E-TENSE wagen en de beschikbaarheid van openbare oplaadpunten op uw route.
Openbaar opladen
Rij met een gerust gemoed dankzij een netwerk van meer dan 67.000 laadstations in Frankrijk en bijna 330.000 stations verspreid over Europa.
DS GECONNECTEERDE DIENSTEN

POUR ALLER PLUS LOIN

Savoir-faire

DS Automobiles s’entoure de femmes et d’hommes passionnés, garants d’un véritable savoir-faire français unique.

Art de vivre

Forte de son héritage mythique, DS Automobiles s’érige en véritable ambassadrice de l’Art de Vivre à la Française, faisant de chaque voyage une invitation fascinante à participer à une nouvelle aventure.
FRANSE ART DE VIVRE
Profiteer van de Franse Art de Travel met DS Automobiles en laat u onderdompelen in een tijdloos intermezzo, een moment van ontdekking van de fijnzinnigheden van de wereld. Voortbouwend op zijn legendarische erfgoed, is DS Automobiles opgezet als een ware ambassadeur van de Franse Art de Vivre waardoor elke reis een meeslepende uitnodiging wordt om deel te nemen aan een nieuw avontuur. Profiteer van een overvloed aan mogelijkheden om uw reizen uit te breiden met gastronomische, culturele en verfijnde ervaringen.
Profiteer van de kookkunsten van topkoks, verken de grootste musea tijdens exclusieve privébezoeken, laat u verwennen in de beste spa's op de meest rustige momenten, ontmoet de meest vaardige ambachtslieden of profiteer van speciale tarieven van zorgvuldig geselecteerde partners: een overvloed aan unieke en symbolische ervaringen van de Franse Art de Vivre die de verfijning en het prestige van DS Automobiles perfect weerspiegelen.
THE ART OF TRAVEL 
EEN FRANSE HERUITVINDING

DS Automobiles presenteert een documentaire gewijd aan de Franse kunst van het reizen, die de komende weken in previews wordt uitgezonden op Prime Video en nu beschikbaar is op YouTube.

Gewijd aan het genieten van het leven in verschillende vormen, viert "The Art of Travel - Une réinvention française" de Franse levenskunst tijdens een reis gewijd aan de zintuigen. 

Een andere kijk
Om u een unieke ervaring aan boord en in de DS Stores te garanderen, laat DS Automobiles zich omringen door deskundige en zorgvuldig gekozen partners die de designers en ambachtslieden inspireren bij de ontwikkeling van innovatieve technologie, met aandacht voor detail en zelfs "Haute-Couture" design.
DS x PARIS FASHION WEEK®
DS x PARIS FASHION WEEK®
REISGIDSEN
Ontdek de grenzen van verfijning, de Avant-garde Spriti in al zijn brutaliteit, de Franse Art de Vivre op z'n mooist en reizen in al zijn rijkdom.

GA EEN STAP VERDER

Ervaringsdeskundige Diensten

Unieke diensten met een op maat gemaakt programma. Geïnspireerd door u, gecreëerd voor u.

Art de Vivre

Met zijn legendarische geschiedenis profileert DS Automobiles zich als een ware ambassadeur van de Franse Art de Vivre, waardoor elke reis een fascinerende uitnodiging is om deel te nemen aan een nieuw avontuur.
CULINAIRE REIS
Een ontmoeting tussen de Franse Kunst van het Reizen en pure gastronomie, met sterrenchef Julien Dumas en de nieuwe Collection Esprit de Voyage.
OP WEG NAAR UITMUNTENDHEID
Na de eerdere gastronomische belevenissen van het Only You Privilege-programma opent DS Automobiles voor u opnieuw de deuren van de Franse culinaire universum. Voor deze nieuwe culinaire reis selecteerde chef-kok Julien Dumas, gastronomisch ambassadeur van het merk, vijf Europese kookfanaten om de meest uitzonderlijke ingrediënten samen te brengen in een inspirerend gerecht.
De verschillende etappes
Reizen is ontdekken. Onze 5 levensgenieters reizen over de Franse wegen om de lokale producenten van chef-kok Julien Dumas te ontmoeten. Onderweg ontdekken ze nieuwe geuren en smaken, nieuwe landschappen en savoir-faire en vooral uitzonderlijke ingrediënten die ze meenemen in een voor de gelegenheid gecreëerde culinaire koffer.
Het vervaardigen van de culinaire bagage
Achter de creatie van dit op maat gemaakte stuk schuilt heel wat savoir-faire. Alles begint bij een potloodschets van onze ontwerpers, die in de handen van de iconische Franse koffermaker La Malle Bernard verder evolueert met houtwerk op maat en rigoureuze gestes van ervaren couturiers. Deze verfijnde koffer vat de hele Esprit de Voyage samen en belichaamt de kunst van het zoeken naar verborgen schatten uit de hele wereld. Deze reisgezel zal de ontdekking van nieuwe geuren en smaken verwelkomen, al uw herinneringen vereeuwigen en garant staan voor een uniek gastronomisch avontuur.
INGREDIËNT 1: GEROOKTE FOREL UIT DE KWEKERIJ VAN CéZALLIER
Een uitzonderlijk product in zijn natuurlijke staat kan alleen maar een resultaat van ongeëvenaarde kwaliteit opleveren. Gerookte forel uit de viskwekerij van Cézallier is hiervan een perfect voorbeeld. Stéphane et Valentin Heinis, de producenten die door onze chef zijn uitgekozen, hebben voor het roken van de forel een uniek procédé bedacht. De forel wordt opgehangen aan een touwtje en gerookt met zaagsel en schaafsel van eikenhout om de beste smaak te verkrijgen. Terwijl in de warmere maanden slechts 17 rookuren nodig zijn, zijn er in de maanden november en december tot 40 nodig. Het edelste deel van de filet wordt teruggewonnen en vervolgens weer aan de huid vastgenaaid, waardoor de huidoliën de smaak in het vlees nog versterken. Dit werk van vakmanschap toont een gemeenschappelijk verlangen, dat van een chef-kok en twee producenten die hun creativiteit willen vergroten om hun producten nog beter tot hun recht te laten komen.
INGREDIËNT 1: GEROOKTE FOREL UIT DE KWEKERIJ VAN CéZALLIER
Een uitzonderlijk product in zijn natuurlijke staat kan alleen maar een resultaat van ongeëvenaarde kwaliteit opleveren. Gerookte forel uit de viskwekerij van Cézallier is hiervan een perfect voorbeeld. Stéphane et Valentin Heinis, de producenten die door onze chef zijn uitgekozen, hebben voor het roken van de forel een uniek procédé bedacht. De forel wordt opgehangen aan een touwtje en gerookt met zaagsel en schaafsel van eikenhout om de beste smaak te verkrijgen. Terwijl in de warmere maanden slechts 17 rookuren nodig zijn, zijn er in de maanden november en december tot 40 nodig. Het edelste deel van de filet wordt teruggewonnen en vervolgens weer aan de huid vastgenaaid, waardoor de huidoliën de smaak in het vlees nog versterken. Dit werk van vakmanschap toont een gemeenschappelijk verlangen, dat van een chef-kok en twee producenten die hun creativiteit willen vergroten om hun producten nog beter tot hun recht te laten komen.
INGREDIËNT 2: PEPER UIT DE JARDINS DE LA MER
Sommige telers oogsten bloemen of vruchten van bepaalde planten. Anderen oogsten peper, een essentiële smaakmaker in de Franse keuken. Het is de specialiteit van Jean-Marie Pédron, die de maceronplant teelt in zijn Jardins de la Mer. Deze iconische plant groeit aan de kust van december tot juli en kan tot 1,50 meter hoog worden. In deze periode worden de zaden bovenaan de stengels gevormd en kleuren ze zwart. Onze vakmensen drogen ze met engelengeduld en zeven ze om zo de beroemde Maceron peper te verkrijgen. In de licht kruidige en diepe smaak herkent men toetsen van selderij, een duidelijke verwijzing naar zijn voorouder.
INGREDIËNT 2: PEPER UIT DE JARDINS DE LA MER
Sommige telers oogsten bloemen of vruchten van bepaalde planten. Anderen oogsten peper, een essentiële smaakmaker in de Franse keuken. Het is de specialiteit van Jean-Marie Pédron, die de maceronplant teelt in zijn Jardins de la Mer. Deze iconische plant groeit aan de kust van december tot juli en kan tot 1,50 meter hoog worden. In deze periode worden de zaden bovenaan de stengels gevormd en kleuren ze zwart. Onze vakmensen drogen ze met engelengeduld en zeven ze om zo de beroemde Maceron peper te verkrijgen. In de licht kruidige en diepe smaak herkent men toetsen van selderij, een duidelijke verwijzing naar zijn voorouder.
INGREDIËNT 3: VERSE FOREL UIT DE KWEKERIJ VAN CéZALLIER
De veeleisendheid van een producent wordt weerspiegeld in zijn overtuigingen. De opvattingen van Stéphane en Valentin Heinis zijn in perfecte harmonie met die van onze chef: respect voor wat de natuur ons kan bieden, en vooral respect voor de omgeving waar een product vandaan komt. Bezorgdheid over het welzijn van de dieren en de controle over hun kweek van A tot Z... het is dankzij deze waarden dat een uitzonderlijk product wordt bereikt. Forellen die in rivieren leven zijn onderhevig aan talrijke thermische schommelingen en voeden zich in hun natuurlijke omgeving met verschillende elementen die in het water aanwezig zijn, zoals insecten of schelpdieren. In de viskwekerij van Cézallier is de smaak van de forel net zo uniek als de omgeving die in de kweekbakken wordt gereproduceerd. Deze kweekmethode draagt bij aan de veelheid van smaken en zorgt voor het unieke karakter.
INGREDIËNT 3: VERSE FOREL UIT DE KWEKERIJ VAN CéZALLIER
De veeleisendheid van een producent wordt weerspiegeld in zijn overtuigingen. De opvattingen van Stéphane en Valentin Heinis zijn in perfecte harmonie met die van onze chef: respect voor wat de natuur ons kan bieden, en vooral respect voor de omgeving waar een product vandaan komt. Bezorgdheid over het welzijn van de dieren en de controle over hun kweek van A tot Z... het is dankzij deze waarden dat een uitzonderlijk product wordt bereikt. Forellen die in rivieren leven zijn onderhevig aan talrijke thermische schommelingen en voeden zich in hun natuurlijke omgeving met verschillende elementen die in het water aanwezig zijn, zoals insecten of schelpdieren. In de viskwekerij van Cézallier is de smaak van de forel net zo uniek als de omgeving die in de kweekbakken wordt gereproduceerd. Deze kweekmethode draagt bij aan de veelheid van smaken en zorgt voor het unieke karakter.
INGREDIËNT 4: ALGEN UIT DE JARDINS DE LA MER
Om het nodige zeewier voor de chef te oogsten, moet men de oceaan opzoeken. Geen betere plek dan de Jardins de la Mer, een landgoed dat wordt beheerd door Jean-Marie Pédron. Zeewier biedt een enorm potentieel om hartige gerechten te verrijken, om rauw te eten, in salades te verwerken, te stoven, als vulling voor gevogelte of gedroogd om er chips van te maken. Zeewier wordt gekozen om zijn zilte smaak, maar ook om smaken die bijna truffelachtig zijn. Een zeewierproducent moet dus een echte kenner zijn, iemand die de iriserende reflecties en de zachte textuur herkent om de kwaliteit ervan te kunnen beoordelen. Jean-Marie Pédron gaf zijn passie voor het plukken van deze uitzonderlijke producten door aan Julien Dumas. Nog een bewijs dat koken vooral een kwestie van overdracht is.
INGREDIËNT 4: ALGEN UIT DE JARDINS DE LA MER
Om het nodige zeewier voor de chef te oogsten, moet men de oceaan opzoeken. Geen betere plek dan de Jardins de la Mer, een landgoed dat wordt beheerd door Jean-Marie Pédron. Zeewier biedt een enorm potentieel om hartige gerechten te verrijken, om rauw te eten, in salades te verwerken, te stoven, als vulling voor gevogelte of gedroogd om er chips van te maken. Zeewier wordt gekozen om zijn zilte smaak, maar ook om smaken die bijna truffelachtig zijn. Een zeewierproducent moet dus een echte kenner zijn, iemand die de iriserende reflecties en de zachte textuur herkent om de kwaliteit ervan te kunnen beoordelen. Jean-Marie Pédron gaf zijn passie voor het plukken van deze uitzonderlijke producten door aan Julien Dumas. Nog een bewijs dat koken vooral een kwestie van overdracht is.
INGREDIENT 5: WALNOTENOLIE UIT DE OLIEPERSERIJ VAN VENSAT
Deze walnootolie wordt al vier generaties lang geproduceerd in Vensat (63), een dorpje met 540 inwoners, door Claude en Sylvie Gendre. Uit hun ambachtelijke savoir-faire vloeit een uitzonderlijk product voort met een uiterst zeldzame kwaliteit. De noten worden niet behandeld, er worden geen additieven toegevoegd. Het proces is streng: de noten worden verzameld, gedroogd, geroosterd en gedraaid onder een wiel van 1300 kilo om de olie te persen. Met zijn amberkleur en zoete geur roept deze walnootolie bij Julien Dumas herinneringen op aan de bakkerij uit zijn jeugd in Grenoble, waarvan hij zich de walnotentaart nog levendig herinnert.
INGREDIENT 5: WALNOTENOLIE UIT DE OLIEPERSERIJ VAN VENSAT
Deze walnootolie wordt al vier generaties lang geproduceerd in Vensat (63), een dorpje met 540 inwoners, door Claude en Sylvie Gendre. Uit hun ambachtelijke savoir-faire vloeit een uitzonderlijk product voort met een uiterst zeldzame kwaliteit. De noten worden niet behandeld, er worden geen additieven toegevoegd. Het proces is streng: de noten worden verzameld, gedroogd, geroosterd en gedraaid onder een wiel van 1300 kilo om de olie te persen. Met zijn amberkleur en zoete geur roept deze walnootolie bij Julien Dumas herinneringen op aan de bakkerij uit zijn jeugd in Grenoble, waarvan hij zich de walnotentaart nog levendig herinnert.
Blijf kijken voor het vervolg van deze culinaire reis …
Zeewier, peper, walnootolie, gerookte en verse forel van uitzonderlijke leveranciers: dat zijn de 5 ingrediënten die onze influencers voor onze sterrenchef meebrachten om een topgerecht te creëren. Bij het proefmoment beseften onze culinaire experts dat hun reis meer dan de moeite waard was. De magie die Julien Dumas in zijn keuken brengt, bewijst dat expertise voortkomt uit het bundelen van een hele verzameling savoir-faire.
JULIEN DUMAS
Sterrenchef Julien Dumas is gastronomisch ambassadeur van DS Automobiles. Hij leidt het restaurant Bellefeuille in het Saint-James Hotel in Parijs, waar hij een seizoensgebonden keuken brengt geïnspireerd door de natuur. Julien Dumas en DS Automobiles worden gedreven door een steeds grotere zoektocht naar uitmuntendheid en authenticiteit en delen gemeenschappelijke waarden.
LA MALLE BERNARD
Reizen draait om het verzamelen van nieuwe herinneringen, smaken en geuren. DS Automobiles heeft een unieke culinaire koffer bedacht met potjes en flacons, helemaal op maat gemaakt om al deze emoties te vangen. De koffer werd vervaardigd door een referentie in de reiswereld, La Malle Bernard.
HET PLEZIER VAN HET REIZEN
Esprit de Voyage Collectie: stap in en beleef de Franse Art du Voyage
Geïnspireerd door reizen en Franse knowhow presenteert DS Automobiles zijn Esprit de Voyage-collectie. Deze beperkte collectie geeft onze modellen een extra toets van verfijning en nodigt uit tot reizen en ontdekken. Uitzonderlijk, elegant, exclusief: drie woorden die symbool staan voor de onvergetelijke beleving van de Franse reiskunst.