Ga naar inhoud
Veiligheid & sereniteit
Wanneer spitstechnologieën u bijstaan
Verzeker uw veiligheid en die van uw werknemers tijdens hun verplaatsingen dankzij de uiterst performante technologieën ontwikkeld door DS Automobiles.

TECHNOLOGIEËN VAN DS AUTOMOBILES

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Zowel overdag als ’s nachts analyseert een systeem van sensoren en camera’s tekenen van vermoeidheid en verstrooidheid bij de bestuurder, alsook het traject van de wagen. In geval van onoplettendheid of slaperigheid verschijnt er een melding op het digitale dashboard en weerklinkt er een geluidssignaal in het interieur.

Beschikbaar op DS 7 en DS 9

 
AUTOMATISCHE NOODREMHULP
Dit systeem detecteert zowel overdag als ’s nachts obstakels zoals voertuigen (die in dezelfde richting rijden of stilstaan), voetgangers, fietsers en gemotoriseerde tweewielers die zich op uw rijstrook bevinden. Bij dreigend gevaar wordt de bestuurder gewaarschuwd door een verklikker en geluidssignaal. Indien hij dan nog steeds niet reageert, treedt het automatische remsysteem in actie. 
DS DRIVE ASSIST
We hebben DS DRIVE ASSIST in het leven geroepen om de bestuurder bij te staan. Toch kan hij op elk moment de controle over zijn wagen overnemen. Het systeem regelt de rijsnelheid en de afstand tot voorliggers en positioneert uw DS desgewenst exact in het midden van zijn rijstrook door actief in te grijpen op de stuurinrichting. Hij regelt de snelheid en het traject om de veiligheid en sereniteit aan het stuur te garanderen. Wanneer het verkeer drukker wordt, kan het systeem de auto ook tot stilstand brengen (binnen de 3 seconden) en weer laten vertrekken. 
DS IRIS SYSTEM 

Het DS IRIS SYSTEM is ons nieuwe, intuïtieve, ergonomische en volledig personaliseerbare ecosysteem voor informatie. Het omvat geconnecteerde navigatie in real time, een persoonlijke assistent met een aanraakscherm, die uw woorden begrijpt, zodat het systeem uw wensen kan uitvoeren zoals u dat wil.

Beschikbaar op DS 3, DS 4, DS 7 en DS 9

 
DS NIGHT VISION 

Een infraroodcamera in het radiatorrooster van uw DS detecteert voetgangers en dieren tot 200 meter voor de auto en geeft ze weer op het digitale instrumentenbord zodat u op serene wijze kunt anticiperen en reageren op gevaren. Dat verhoogt de veiligheid en draagt bij tot een rustige rijervaring, zelfs in het donker.

Beschikbaar op DS 3, DS 7 en DS 9

 
Geniet van een opwindende totaalervaring
DS Automobiles combineert spitstechnologie met augmented reality ten dienste van de rijervaring en uw veiligheid.
DS SMART TOUCH ​
Activeer een van uw zes favoriete sneltoetsen (bestemming, contact, radio, klimaatregeling enz.) in één beweging zonder uw blik van de weg af te wenden, dankzij de DS SMART TOUCH. Dit aanraakscherm, dat een ideale plaats binnen handbereik kreeg, volgt uw bewegingen en herkent gebaren zoals in- en uitzoomen, alsook geschreven karakters. 
VERKEERSBORDENHERKENNING
Geniet van een maximaal comfort dankzij de herkenning van snelheids- en signalisatieborden. Dit systeem leest permanente en tijdelijke snelheidsborden langs de weg, geeft ze weer in het instrumentenbord en waarschuwt u bij eventuele overdreven snelheid. U kunt de ingestelde snelheid van de snelheidsregelaar/-begrenzer ook aanpassen aan de gedetecteerde beperking.
DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY​
Het Head-Up Display dompelt de bestuurder helemaal onder in een visuele ervaring die lijkt op verhoogde realiteit. Door de digitale gegevens door de voorruit te projecteren op een beeld met een diagonaal van 21” lijken de digitale gegevens op een afstand van 4 meter boven de weg te zweven, zodat de bestuurder ze nooit uit het oog verliest.
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION​

Met behulp van een camera bovenaan de voorruit, vier niveausensoren en drie versnellingsmeters werkt DS ACTIVE SCAN SUSPENSION in real time in op elk wiel om de stijfheid of soepelheid van de ophanging op verfijnde wijze te regelen volgens de oneffenheden in het wegdek.

Beschikbaar op DS 4, DS 7 en DS 9

DS ACTIVE LED VISION
Dankzij een centrale led-projector en drie roterende modules beheert de DS ACTIVE LED VISION-technologie diverse verlichtingsmodi, die specifiek zijn aangepast aan elke rijsituatie. De modules reageren simultaan om de hoek, de intensiteit en het bereik van de lichtbundel in real time aan te passen volgens de rijomstandigheden (weer, lichtinval). Of u nu in de stad, op het platteland of op de snelweg rijdt, de verlichting past zich steeds aan om u een maximale zichtbaarheid te garanderen.
ACTIEVE WAARSCHUWING BIJ HET ONVRIJWILLIG OVERSCHRIJDEN VAN EEN WEGMARKERING
Dit systeem merkt wanneer de auto onbedoeld een witte lijn overschrijdt en leidt de wagen automatisch terug naar zijn rijstrook. U kunt deze optie op elk moment uitschakelen door het stuurwiel stevig in de hand te houden of met de knop voor uw favoriete rijfuncties.
Uw ervaring gaat langer mee
Verzeker uw veiligheid en die van uw werknemers tijdens hun verplaatsingen dankzij de uiterst performante technologieën ontwikkeld door DS Automobiles.

Only You is een exclusief programma dat u laat genieten van een programma op maat en een waaier aan diensten op maat van uw behoeften:​

 

  • DS Valet ​
  • ONLY YOU Privilege​
  • DS Assistance​
  • Verhuur van DS met Free2move Rent​
  • DS Service​
Specifieke begeleiding
Neem contact met ons op
Neem contact op met uw DS Expert die u zal begeleiden bij uw project.
Aanbiedingen voor professional
Kies uw DS uit ons gamma voertuigen en ontdek ons aanbod voor professionals.