Ga naar inhoud

TECHNOLOGIEËN

Technologieën en innovaties van DS
Bij DS Automobiles weerspiegelen de technologieën en innovaties niet alleen de uitmuntendheid en de knowhow van het merk, maar ook de toekomst van de auto in zijn energietransitie.
De auto’s van DS Automobiles zijn uitgerust met de beste boordtechnologieën om u een unieke, comfortabele en veilige rijervaring te verzekeren, met respect voor het milieu.
Ecologisch sterke technologie
De DS-modellen zijn uitgerust met ecologisch sterke technologieën om efficiënt te rijden zonder compromissen op het vlak van prestaties en rijplezier. De E-TENSE-technologie op de nieuwe elektrische wagens en oplaadbare hybridewagens van DS belichaamt de toekomst van elektrische mobiliteit. Onze Puretech- en BlueHDI-motoren maken ook een verantwoorder rijgedrag mogelijk dankzij een lager gewicht en kleinere afmetingen, waardoor het brandstofverbruik van uw DS-wagen daalt.
Rijhulptechnologieën
DS Automobiles integreerde rijhulptechnologieën in zijn gamma om u sereen en veilig te laten rijden. Dankzij het uitgebreide head-up display beschikt u over rij-informatie zonder uw blik van de weg af te wenden en met het parkeerhulpsysteem kan de wagen volledig autonoom parkeren, zowel parallel als dwars. Andere ADAS-technologieën die in de wagens van DS worden geïntegreerd, garanderen een maximale veiligheid, zoals DS Night Vision, dat anticipeert op gevaren en zo een serener en rustiger rijgedrag mogelijk maakt.
Technologieën voor rijcomfort
Er werden technologieën ontwikkeld om u een compromisloos comfort en uitzonderlijke sensaties te bieden aan het stuur van uw DS. Van het openen van uw DS met ADML Proximity tot de klanksfeer van het hifisysteem FOCAL Electra® of het interieurcomfort dankzij het ventilatiesysteem DS Air: onze technologieën vergezellen u tijdens elke rit, zonder compromissen te sluiten op het vlak van prestaties en design van uw wagen.
Concept cars van DS
De concept cars van DS, het resultaat van spitstechnologie en vooruitstrevend design, zijn echte kunstwerken met een unieke en futuristische esthetiek. De concept cars DS E-TENSE Performance, DS X E-Tense en DS E-TENSE zijn uitgerust met een 100% elektrische motor die een ongeëvenaarde respons en prestaties garandeert. De concept car DS Aero Sport Lounge presenteert het elegante silhouet van een berline en oogt aerodynamisch dankzij zijn aflopende daklijn. Elke concept car van DS is de uitdrukking van een nieuwe visie van DS Automobiles op de auto van de toekomst.