Ga naar inhoud

E-TENSE

Gamma elektrische voertuigen en oplaadbare hybrides

Schakel over naar de emissievrije modus en geniet van een nieuwe rijervaring aan boord van onze elektrische en plug-in hybride DS-wagens. De E-TENSE-technologie is beschikbaar op elk van de nieuwe modellen van DS Automobiles: 100% elektrisch met de DS 3 of plug-in hybride met de DS 4, DS 7 en DS 9. Om te kunnen inspelen op de ingrijpende veranderingen die plaatsvinden in de auto-industrie, hanteert het merk een ambitieuze strategie en streeft het ernaar om tegen 2024 100% elektrisch te zijn.
DS 3
De kunst van verfijning
DS 3
De kunst van verfijning
HYBRID
DS 4
Reis in French Class
DS 4
Reis in French Class
HYBRID & PLUG-IN HYBRID
DS 9
De kracht van elegantie
DS 9
De kracht van elegantie
PLUG-IN HYBRIDE
DS 7
De reis naar verfijning
DS 7
De reis naar verfijning
PLUG-IN HYBRIDE
Uit concurrentie komt auto-innovatie voort
Voortbouwend op onze toewijding en onze dubbele titel in het Formule E-kampioenschap hebben we motorsporttechnologieën zoals regeneratief remmen opgenomen in onze elektrische en plug-in hybride modellen. Onze elektrische modellen zijn geboren uit prestaties en openen nieuwe horizonten voor jou, met stijl.
Uit concurrentie komt auto-innovatie voort
Voortbouwend op onze toewijding en onze dubbele titel in het Formule E-kampioenschap hebben we motorsporttechnologieën zoals regeneratief remmen opgenomen in onze elektrische en plug-in hybride modellen. Onze elektrische modellen zijn geboren uit prestaties en openen nieuwe horizonten voor jou, met stijl.
Gesterkt door ons engagement in de Formule E, rusten we onze elektrische wagens en oplaadbare hybrides uit met technologieën afkomstig uit de autosport, zoals energierecuperatie tijdens het remmen. Als vrucht van die prestaties opent de elektrische auto anno 2019 nieuwe horizonten in stijl.

ENERGIE

Ontdek de voordelen van een herlaadbare hybride of elektrische voertuig

Prestaties & rijplezier

Beleef een unieke ervaring aan boord van onze elektrische wagens en oplaadbare hybrides:

  • Een vervuilingsvrije rijstijl zonder lawaai of trillingen.
  • Lagere emissies en het vermogen van een verbrandingsmotor en een oplaadbare hybridemotor

Rijd door de stad in alle omstandigheden

Rijd in een elektrische of plug-in hybride wagen zonder verkeersbeperkingen: 

  • Gratis parkeren voor elektrische wagens in bepaalde steden
  • Vrij rijden in lage-emissiezones (ZFE) en tijdens pollutiepieken.

 

Dankzij de Geofencing-functie wordt u in realtime via uw navigatiekaart geïnformeerd dat uw wagen op het punt staat "een lage-emissiezone te betreden".

Long-term benefits

Elektriciteit is een van de meest efficiënte energiebronnen, mede dankzij het regeneratieve remsysteem, dat een beter energiebeheer mogelijk maakt. Zo verslijten bepaalde onderdelen (bv. remblokken) minder snel. Bovendien is een elektrische wagen financieel veel interessanter dan een diesel of benzine.

Voordelen op het gebied van onderhoud en brandstof

Emissievrije wagens en oplaadbare hybrides maken verschillende besparingen mogelijk:

  • Bepaalde onderdelen die minder snel verslijten, zoals remschijven, hebben minder onderhoud nodig
  • Brandstofbesparing omdat de laadkosten veel lager liggen dan die van diesel of benzine

BENT U GESCHIKT VOOR ELEKTRISCH RIJDEN ?

De verfijning stapt over naar 100% electrisch

AL UW VRAGEN OVER ELEKTRISCHE EN HYBRIDE WAGENS

Wettelijke vermeldingen

 

¹ Elektrisch: de vermelde waarden voor rijbereik en elektriciteitsverbruik zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Ze kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als snelheid, temperatuurcomfort in het voertuig, rijstijl en buitentemperatuur. De laadtijd is onder andere afhankelijk van het vermogen van de lader in het voertuig, de laadkabel en het type en vermogen van het gebruikte laadstation. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier. Hybride: de vermelde waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan nieuwe wagens sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als oplaadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, bandentype, buitentemperatuur en temperatuurcomfort in het voertuig. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.