Ga naar inhoud

ONDERHOUD VAN UW VERBRANDINGS- & HYBRIDE WAGEN

DS Service, de gemoedsrust van een uitstekend onderhoud

Om uw wagen op lange termijn te verzorgen, moet u hem regelmatig onderhouden. 

 

In uw onderhoudsboekje van DS vindt u alle uit te voeren revisies, evenals het interval waarmee elke interventie moet worden uitgevoerd. De toepassing van de constructeursgarantie is deels afhankelijk van de correcte uitvoering van deze periodieke revisies.

 

En om het u nog makkelijker te maken, hebt u toegang tot uw digitale onderhoudsboekje op MyDS: uw Maintenance e-book is voortaan binnen handbereik.

ONDERHOUDSFORFAITS EN REVISIES DS

Onze beste technici controleren en herstellen uw DS-wagen en bieden u forfaits op maat aan met beperkte kosten op de onderdelen en de werkuren. Regelmatig onderhoud voorkomt eventuele defecten.

 

Ontdek de exclusieve en voordelige onderhoudsforfaits van DS Automobiles: voorgeschreven nazicht, olieverversing, remmen, airconditioning.

Uw wagen met verbrandingsmotor en uw oplaadbare hybridewagen onderhouden

Wat het onderhoud van uw DS Hybrid betreft, kiest u simpelweg het aanbod dat het beste past bij uw rijstijl en behoeften. 

 

Voor onze oplossingen geldt hetzelfde tarief voor hybride wagens als voor wagens met verbrandingsmotor, om u volledige gemoedsrust te garanderen bij het gebruik van uw wagen en met het oog op zijn doorverkoop.

 

Profiteer van betaalbare formules en maandelijkse aflossingen: een vast bedrag voor de volledige looptijd, gegarandeerd tegen de huidige prijs. Geen inflatie, geen onaangename verrassingen.

ELEKTRONISCH ONDERHOUDSBOEKJE

UW DS-ONDERHOUDSBOEKJE WORDT GEDIGITALISEERD

Profiteer van een dienstverlening binnen handbereik dankzij het digitale onderhoudsboekje - "Maintenance e-book" - dat beschikbaar is via de MyDS-app. 

Het boekje is erg praktisch en stelt u in staat om op een eenvoudige manier alle informatie over het onderhoud van uw DS terug te vinden:

 

  • Details van de uitgevoerde werkzaamheden,
  • de volgende onderhoudsstappen (duur/kilometerstand).

Bovendien biedt het e-book in geval van doorverkoop van uw wagen een veiligheidsgarantie voor de koper van uw wagen, die het eenvoudig overneemt.

Download de MyDS-app en neem contact op met uw DS Expert Advisor om deze te activeren. 

 

Voor uw comfort is uw DS 3, DS 4, DS 7 of DS 9 onderhoudsboekje ook in papieren versie beschikbaar.

ONLINE AFSPRAKEN EN PRIJSOPGAVEN

Selecteer de dichtstbijzijnde DS-werkplaats en profiteer van de kwaliteit en de expertise van DS. De gezondheidsvoorschriften worden nageleefd.

 

Maak online een afspraak en kies het tijdslot dat u uitkomt.

 

Vraag indien nodig online een offerte aan om vooraf te weten te komen wat het bedrag is van de specifieke werkzaamheden die moeten worden gepland.

Uw ervaring gaat langer mee

ONLY YOU biedt u een reeks diensten, voor u ontworpen en afgestemd op uw verwachtingen. Profiteer bij uw volgende bezoek aan een van onze werkplaatsen van diensten zoals DS VALET om u het heen-en-weergerij te besparen. Beleef een unieke DS-ervaring om u sereniteit, mobiliteit en exclusiviteit te garanderen.

Services op maat

DS ASSISTANCE

Onze respons voor uw veiligheid en comfort

Geniet van DS ASSISTANCE, de dienst die u beschermt tegen het minste probleem met uw wagen.

MyDS-app

De MyDS-app werd ontwikkeld om u te laten inloggen op uw DS-wagen en zijn omgeving. Breid uw rijervaring uit, zowel voor, tijdens als na elke rit.