Ga naar inhoud

UW OPLAADBARE WAGEN MET VERBRANDINGSMOTOR EN OPLAADBARE HYBRIDEWAGEN ONDERHOUDEN

DS Service, de gemoedsrust van een uitstekend onderhoud

Om uw wagen op lange termijn te verzorgen, moet u hem regelmatig onderhouden. 

 

In uw onderhoudsboekje van DS vindt u alle uit te voeren revisies, evenals het interval waarmee elke interventie moet worden uitgevoerd. De toepassing van de constructeursgarantie is deels afhankelijk van de correcte uitvoering van deze periodieke revisies.

 

En om het u nog makkelijker te maken, hebt u toegang tot uw digitale onderhoudsboekje op MyDS: uw Maintenance e-book is voortaan binnen handbereik.

ONDERHOUDSFORFAITS EN REVISIES DS

Onze beste technici controleren en herstellen uw DS-wagen en bieden u forfaits op maat aan met beperkte kosten op de onderdelen en de werkuren. Regelmatig onderhoud voorkomt eventuele defecten.

 

Ontdek de exclusieve en voordelige onderhoudsforfaits van DS Automobiles: voorgeschreven nazicht, olieverversing, remmen, airconditioning.

Uw wagen met verbrandingsmotor en uw oplaadbare hybridewagen onderhouden

Kies voor het onderhoud van uw plug-in hybride DS de geschiktste oplossing voor uw rijgewoonten en uw behoeften. 

 

Wij bieden onze oplossingen aan dezelfde tarieven aan als voor een wagen met verbrandingsmotor om u een totale gemoedsrust te garanderen tijdens het gebruik en de herverkoop van uw wagen.

 

Geniet van een betaalbaar onderhoudscontract en betaal de kosten in maandelijkse termijnen: een vast bedrag gedurende de hele looptijd, gegarandeerd tegen de prijs van vandaag, zonder inflatie of verrassingen.

ELEKTRONISCH ONDERHOUDSBOEKJE

UW DS-ONDERHOUDSBOEKJE WORDT GEDIGITALISEERD

Geniet van dienstverlening binnen handbereik dankzij het digitale onderhoudsboekje ‘Maintenance e-book’, dat beschikbaar is via de MyDS-app. 

Met dit praktische systeem vindt u alle informatie over het onderhoud van uw DS gemakkelijk terug:

  • een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden,
  • de volgende onderhoudsstappen (duur/kilometerstand).

Bovendien is het elektronische onderhoudsboekje bij herverkoop van uw wagen een veiligheidsgarantie voor uw koper, die erop kan voortgaan.

Download de app MyDS en neem contact op met uw DS Expert voor de activering ervan. 

 

Voor uw comfort blijft uw onderhoudsboekje van de DS 3 Crossback, DS 4, DS 7 Crossback, DS 7 of DS 9 ook op papier beschikbaar.

ONLINE AFSPRAKEN EN PRIJSOPGAVEN

Selecteer de dichtstbijzijnde DS-werkplaats en profiteer van de kwaliteit en de expertise van DS. De gezondheidsvoorschriften worden nageleefd.

 

Maak online een afspraak en kies het tijdslot dat u uitkomt.

 

Vraag indien nodig online een offerte aan om vooraf te weten te komen wat het bedrag is van de specifieke werkzaamheden die moeten worden gepland.

Uw ervaring gaat langer mee

ONLY YOU biedt u een reeks diensten, voor u ontworpen en afgestemd op uw verwachtingen. Profiteer bij uw volgende bezoek aan een van onze werkplaatsen van diensten zoals DS VALET om u het heen-en-weergerij te besparen. Beleef een unieke DS-ervaring om u sereniteit, mobiliteit en exclusiviteit te garanderen.

Services op maat

DS ASSISTANCE

Onze respons voor uw veiligheid en comfort

Geniet van DS ASSISTANCE, de dienst die u beschermt tegen het minste probleem met uw wagen.

MyDS-app

De MyDS-app werd ontwikkeld om u te laten inloggen op uw DS-wagen en zijn omgeving. Breid uw rijervaring uit, zowel voor, tijdens als na elke rit.