Ga naar inhoud

GAMMA ELEKTRISCHE WAGENS

Verfijning met 100% elektrische wagens
Als synoniem voor duurzame mobiliteit biedt de elektrische auto ook heel wat rijplezier. In onze elektrische wagens geniet u van een onuitgegeven rijervaring. Een onmiddellijk beschikbaar koppel, een totale afwezigheid van trillingen, een maximale stilte aan boord... Geniet van ontspannende momenten aan het stuur van onze elektrische wagens.
DS 3 E-TENSE
Met zijn rijbereik van 404 kilometer opent de DS 3 E-TENSE de weg naar de elektrische auto van de nieuwe generatie. Onze compacte stads-SUV belichaamt als geen ander de Franse technologie en elegantie en verzekert tevens een uitzonderlijk comfortpeil.
ONTDEK DS 3 E-TENSE
Meer weten
De DS 3 E-TENSE verenigt alles wat een elektrische auto volgens DS moet zijn. Als een waar concentraat van verfijning en technologieën vormt dit hoogstaande model een symbool van Franse uitmuntendheid. Zijn interieur is afgewerkt met uitermate edele materialen, ontworpen met het oog op uw rijcomfort. Toonaangevende technologieën zoals DS DRIVE ASSIST geven u bovendien een voorsmaakje van autonoom rijden. Rijd in een gewijde stilte en laad overal probleemloos op. De batterijen van onze compacte SUV kunnen heel eenvoudig worden opgeladen aan een DS Wall Box.