Ga naar inhoud

Elektrisch en hybride

E-TENSE

Elektrische en hybride wagens volgens DS Automobiles

Ontdek een nieuwe manier van rijden met de 100% elektrische en oplaadbare hybridewagens van DS Automobiles. 

Ons assortiment voor professionals voldoet aan al uw behoeften door innovatief design, milieuprestaties en geavanceerde technologieën te combineren.

DE VOORDELEN VAN EEN SCHONE WAGEN

Geniet van tal van rijvoordelen door een E-TENSE aan te schaffen: 

 

  • Prestaties en comfort: een dynamisch en stil rijgedrag 
  • Specifieke diensten van DS Automobiles
  • Snel en intuïtief opladen 
  • 100% elektrische nuluitstoot en bewegingsvrijheid

Het bezit van een E-TENSE bedrijfsvoertuig heeft vele voordelen: 

 

  • Bijdrage aan de vermindering van de CO2-uitstoot van uw wagenpark
  • Besparingen op de brandstofkosten
  • Onbeperkte toegang in de stadskernen
Un achat optimisé
AIDES DE L'ÉTAT POUR LES VÉHICULES À FAIBLES ÉMISSIONS
L'Etat ou votre région peut accorder aux professionnels des aides qui récompensent les véhicules électriques ou hybrides émettant un faible taux de CO2 tels que le Bonus écologique ou la prime à la conversion. 
TCO, voordelige gebruikskosten voor bedrijven

Om in te spelen op uw behoeften met betrekking tot het optimaliseren van de totale eigendomskosten, heeft DS Automobiles zich tot doel gesteld een gelijke TCO (Total Cost of Ownership) te verzekeren tussen voertuigen met een verbrandingsmotor en elektrische voertuigen. 

 

De berekening van de TCO omvat bepaalde factoren, zoals belastingvoordelen, vrijstelling van de belasting op bedrijfswagens, brandstofbesparing en lagere onderhouds- en gebruikskosten voor elektrische auto’s. Op lange termijn zijn elektrische en plug-in hybride bedrijfswagens goedkoper dan auto’s met een verbrandingsmotor.

 

Neem contact op met uw DS-expert om de TCO van uw wagen of wagenpark te bepalen.

ONZE DIENSTEN VOOR PROFESSIONAL
SNELLADEN OP HET WERK OF THUIS GENIET VAN EEN INSTALLATIE OP MAAT

Er bestaan verschillende mogelijkheden om uw E-TENSE-bedrijfswagen op te laden op het werk, elk met hun eigen laadtijd. Wij geven de voorkeur aan de DS Wall Box, met zijn talrijke troeven, zoals zijn laadsnelheid en zijn veiligheid. 

 

Met onze DS Wall Box kunt u uw DS optimaal en veilig opladen. De geconnecteerde versies van de Wallbox bieden u bovendien toegang tot uitgebreide diensten zoals onderhoud en updates op afstand, instellingen en toegangsbeheer, laadbeheer en gedetailleerde rapportering.

 

DS Automobiles begeleidt u ook bij de installatie van laadpalen op het bedrijfsterrein of thuis dankzij onze partner Free2Move E-Solutions.

MOBILITEIT HOUDT NOOIT OP

Huur een wagen met verbrandingsmotor of een oplaadbare hybride voor specifieke mobiliteitsbehoeften binnen uw bedrijf.

De DS Mobility Pass werd ontwikkeld voor zakelijke gebruikers en richt zich tot bestuurders van een DS 3 E-TENSE die lange afstanden willen afleggen zonder zich zorgen te maken over het opladen. De DS Mobility Pass biedt voorkeurstarieven bij de huur van een DS met verbrandingsmotor of een oplaadbare hybridemotor in het Free2move Rent-netwerk.

E-MOBILITY ADVISOR GEPERSONALISEERD ADVIES VOOR UW WAGENPARK 

Zorg voor de energietransitie van uw wagenpark met persoonlijke begeleiding. 

Evalueer met onze tool voor grote wagenparkbeheerders de elektro-compatibiliteit van uw wagenpark aan de hand van een evaluatie van het elektrificatiepotentieel, een schatting van het aantal benodigde laadstations en informatie over het aantal wagens. 

Krijg aanbevelingen op basis van het reële gebruik van uw wagenpark en geniet van begeleiding op maat.

PHEV CONNECT  RELEVANTE GEGEVENS OVER HET GEBRUIK VAN DE ELEKTRISCHE MODUS 

PHEV Connect is een dashboard voor leidinggevenden dat u relevante gegevens verschaft over het gebruik, het laadgedrag en het verbruik van de voertuigen die uw medewerkers gebruiken. 

 

Met deze dienst van Free2move Lease, die het eerste jaar gratis is, kunt u in real time zien hoe de gebruikers van de voertuigen het geëlektrificeerde deel van onze oplaadbare hybridewagens gebruiken in termen van afgelegde afstand en laadbeurten. 

Door uw medewerkers te sensibiliseren over opladen en de voordelen van het gebruik van de elektrische modus, verlaagt u zo de totale eigendomskosten van uw voertuigen.

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VOOR PROFESSIONAL

Vanaf 439€(i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 01/01/2024. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl.   /maand excl.BTW

Vanaf 499€(i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 01/01/2024. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl.  /maand excl.BTW

Vanaf 559€(i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 01/01/2024. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl.   /maand excl.BTW

DS 9 E-TENSE

OPERATIONELE LEASING

Vanaf 899€(i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 01/01/2024. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl.   /maand excl.BTW

Specifieke begeleiding
Neem contact met ons op
Vind de antwoorden op uw vragen over elektrische en oplaadbare hybridewagens.
F.A.Q elektrisch & hybride 
Vind de antwoorden op uw vragen over elektrische en oplaadbare hybridewagens.