Ga naar inhoud

RESERVEWIELFORFAITS

Voor uw veiligheid

Met het reservewiel kunt u veilig rijden. Bij sommige voertuigen moet u bij de aankoop van uw voertuig de optie ‘vooruitrusting’ kiezen om een reservewiel te kunnen selecteren als accessoire.

 

DS Service biedt u een all-in reservewielforfait om in alle rust te rijden.

 

Dit forfait omvat:

  • Het reservewiel
  • De gereedschapskit om wielen te vervangen bij een lekke band

ONS ADVIES VOOR RESERVEWIELEN

Om uw wagen uit te rusten met het reservewiel moet een vooruitrusting worden aangebracht om het wiel optimaal te kunnen plaatsen. Bij sommige voertuigen Vraag informatie aan uw expert van DS Service  is dit een optie die u moet kiezen om de wagen met het wiel te kunnen uitrusten.

Als u de optie niet hebt genomen, kunt u altijd nog uw bandenherstelkit gebruiken. U kunt ook rekenen op DS Assistance om u te helpen. Onze onderhoudscontracten en garantie-uitbreiding dekken namelijk pechverhelping bij een lekke band Zie de voorwaarden van DS Assistance in detail .

Elektrische en hybride voertuigen kunnen niet worden uitgerust met een reservewiel door de omvang van de batterij. De bandenherstelkit en DS Assistance Zie de voorwaarden van DS Assistance in detail  blijven altijd alternatieve oplossingen.

DS EN HET MILIEU

Als verantwoordelijke constructeur zet DS Automobiles zich actief in voor de verwerking van vervuilende producten Meer informatie vindt u op de website: www.stellantis.com .

Van de ontwikkeling van voertuigen tot de verwerking van gebruikte onderdelen engageert DS Automobiles zich samen met zijn netwerk om een zorgzame houding aan te nemen in elke fase van de levenscyclus van een voertuig Meer informatie vindt u op de website: www.stellantis.com .

Services op maat

De uitmuntendheid van DS Service
DS Service biedt u de geroenrust van een uitstekend onderhoud.
De naverkoopaanbiedingen
DS Service begeleidt u in elke levensfase van uw wagen met exclusieve aanbiedingen.