Ga naar inhoud

DS Service

De gemoedsrust van een uitstekend onderhoud

DS Service biedt u die bijzondere aandacht telkens als u uw wagen moet onderhouden.

Uw tijd is kostbaar, dat weten wij ook. Daarom bieden wij de mogelijkheid om het onderhoud van uw DS-wagen keurig in uw dagindeling in te passen, zodat u gefocust kunt blijven op uw prioriteiten zonder uw DS naar de werkplaats te moeten brengen.

 

Van het onderhoud tot de herstelling stelt DS Service alles in het werk om de levensduur en de veiligheid van uw wagen te verzekeren, steeds

volgens de gezondheidsvoorschriften.

 

Onderhoud was nog nooit zo eenvoudig!

Persoonlijk onderhoudsadvies in de werkplaats

De expertise van de DS-technici
In onze werkplaatsen beleeft u een uitmuntende ervaring dankzij de nabijheid en de expertise van onze adviseurs en erkende technici die speciaal zijn opgeleid en geaccrediteerd om voor u en uw DS te zorgen. 
Krijg de beste zorgen voor uw wagen
Geniet van de opvolging, het onderhoud of de herstelling van uw DS om in alle gemoedsrust te reizen. Wij garanderen u de expertise van onze technici en de juiste wisselstukken voor uw wagen tegen scherpe prijzen. 
Forfaits en revisies
Onze beste technici controleren en herstellen uw wagen en bieden u forfaits op maat aan met beperkte kosten. 

Ondersteuning in elk stadium

Maak uw afspraak online

Met enkele klikken of op uw MyDS-app selecteert u uw dichtstbijzijnde werkplaats en kiest u het precieze tijdstip van uw aankomst.

DS Service stelt alles in het werk om de opvolging, het onderhoud of de herstelling van uw wagen te verzekeren, steeds volgens de gezondheidsvoorschriften.

Volledig transparante offertes

Op onze website of op MyDS krijgt u uw offerte op maat. Het is ook de gelegenheid om kennis te nemen van de forfaits aangepast aan uw budget en aan uw wagen. 
Laat uw wagen op elk uur van de dag of de nacht in onze werkplaatsen achter dankzij onze terminal DS Service 24/7. Volg de aanwijzingen op het scherm om uw wagen in enkele ogenblikken, 24/7, binnen te brengen of op te halen.

DS VALET, houd uw tijd onder controle

Met DS Automobiles bespaart u tijd: een specifieke assistent wordt u ter beschikking gesteld bij de aankoop van uw DS of bij het maken van afspraken in onze werkplaatsen. We halen uw wagen op en leveren hem af op de plaats van uw keuze.

Videocheck: opvolging van uw interventie via video en in alle transparantie

Zodra uw DS in de werkplaats binnenkomt en vooraleer de interventie start, wordt de volledige diagnose van uw DS gefilmd door onze experts. Als zij vaststellen dat er extra werk is, brengen zij u hiervan op de hoogte. Ze sturen u dan de video van de diagnose en leggen u uit welke interventie moet worden uitgevoerd. Nadien is het aan u om te bevestigen of onze experts dit dan ook moeten uitvoeren.

Betaaloplossingen

Een herstelling of onderhoud komt soms op het verkeerde moment. Een wagen die altijd in goede staat is, is echter onmisbaar voor uw veiligheid en die van uw dierbaren.

Om u in alle sereniteit te laten rijden en uw budget binnen de perken te houden, biedt DS Service nieuwe diensten aan om de betaling van de prestaties in de werkplaats te vergemakkelijken en te spreiden

Geniet in alle veiligheid van onze betalingsfaciliteitenEenvoudig, snel en helemaal veilig, er worden geen extra kosten aangerekend. .

DS Assistance

Onze respons voor uw veiligheid en comfort

Geniet van DS ASSISTANCE, de dienst die u beschermt tegen alle problemen met uw wagen.

Uw digitaal onderhoudsboekje

Geniet in alle transparantie van een service binnen handbereik dankzij het digitale onderhoudsboekje ‘Maintenance e-book’, dat beschikbaar is via de MyDS-app. Neem contact op met uw DS Expert voor de activering ervan.

 

Voor uw comfort blijft uw onderhoudsboekje ook op papier beschikbaar.

Onderhoud op afstand

Onderhoud op afstand houdt de goede werking van uw voertuig in de gaten en waarschuwt u bij een veiligheids- of onderhoudswaarschuwing. Indien nodig stelt DS Automobiles u gratis een afspraak voor in uw favoriete verkooppunt.

Services op maat

Uw ervaring gaat langer mee

ONLY YOU biedt u een reeks attenties, voor u ontworpen en afgestemd op uw verwachtingen. Profiteer van diensten die gemoedsrust, mobiliteit en exclusiviteit garanderen om een unieke DS-ervaring te beleven.

MyDS-APP

De MyDS-app werd ontwikkeld om u te laten inloggen op uw DS-wagen en zijn omgeving. Breid uw rijervaring uit, zowel voor, tijdens als na elke rit.