Ga naar inhoud
CONSTRUCTEURSGARANTIES

 
De waarborg van DS Automobiles

 
De integriteit van uw DS op lange termijn garanderen zodat uw rijervaring nooit wordt aangetast.
 
 
CONTRACTUELE WAARBORG: 2 JAAR

- herstelling of vervanging van defecte onderdelen.

- DS Assistance 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

 
ANTIPERFORATIEWAARBORG: 12 JAAR
DS Automobiles verleent garantie voor uw voertuig tegen perforatie (corrosie van binnen naar buiten). De onderhoudscyclus van de antiperforatiewaarborg voorziet in periodieke controlebezoeken. Neem contact op met uw adviseur in het verkooppunt. 
LAK: 2 JAAR
DS Automobiles garandeert uw voertuig tegen elke fout in de originele lak of het vernis van het koetswerk vanaf de leveringsdatum vermeld op het ‘garantiecertificaat’ van het onderhoudsboekje. De Lak dekt de volledige of gedeeltelijke herstelling van de lak of het vernis nodig voor de behandeling van een gebrek vastgesteld door DS Automobiles. 
BATTERIJGARANTIE: 8 JAAR
Bovenop de genoemde dekkingen geeft DS Automobiles 8 jaar garantie op de aandrijfbatterijen van uw elektrische of hybride DS. 

De DS-garantie geldt automatisch zodra u eigenaar wordt van een nieuwe of tweedehandswagen van minder dan 2 jaar oud in ons netwerk. DS Automobiles stelt u in staat uw wagen performant, betrouwbaar en veilig te houden.

Zo hebt u alle sleutels in handen om uw wagen op lange termijn ten volle te waarderen.

Wees gerust, DS Automobiles heeft alles voorzien.

OM VERDER TE GAAN

UW AFSPRAAK ONLINE

Kies de dichtstbijzijnde werkplaats en profiteer van de expertise van DS om het onderhoud van uw wagen te verzekeren plus de mention Covid idem FR stp.

DS ASSISTANCE

Onze respons voor uw veiligheid en comfort

Geniet van DS ASSISTANCE, de dienst die u beschermt tegen alle problemen met uw wagen.