Ga naar inhoud

DS ONDERHOUDSPAKKETTEN

Het merk DS begeleidt u gedurende de hele levenscyclus van uw voertuig.

Onze beste technici zorgen voor de controle en de herstelling van uw voertuig en bieden u tevens pakketten op maat aan.

Sterke punten DS Service

  • Tarief all in : onderhouden omvatten stukken, werkuren en een jaar garantie op de stukken
  • Correct budget: onze technici voeren geen enkele onnodige interventie uit
  • Kwaliteit: technische expertise met de garantie van wisselstukken op maat en concurrerende forfaits

 

Originele kwaliteit, sereniteit inbegrepen

'All-in-forfaits, inclusief controles door onze experts, werkuren en originele DS-onderdelen, MOPAR genaamd. Alle onderdelen die gebruikt worden voor uw onderhoudswerkzaamheden zijn 100% identiek aan die van nieuwe voertuigen. Ze zijn het best aangepast aan uw DS-wagen en garanderen u een maximale veiligheid. Dankzij deze originele kwaliteit behoudt u jarenlang de prestaties van uw wagen.

Onderhoudforfait Constructeur

Om u door de jaren heen van hetzelfde rijplezier te laten genieten, hebben we een onderhoudsprogramma op maat van uw DS uitgewerkt. 

OLIEVERVERSING

Om uw motor te beschermen en hem lang te laten meegaan en zo de vervuilende emissies en het brandstofverbruik te verminderen, moet uw wagen minstens één keer per jaar worden geleegd.

AIRCONDITIONING

Dankzij de airconditioning behoudt u uw comfort en geniet u van een gezond interieur.

HERSTELLING VOORRUIT

Achter het stuur van uw DS verwacht u een perfect zicht en bescherming tegen externe factoren. Wanneer uw voorruit beschadigd is, zullen onze specialisten ze herstellen of indien nodig vervangen om uw veiligheid te waarborgen. 

RUITENWISSERS

De ruitenwissers, essentiële elementen van uw wagen, garanderen uw veiligheid.

REMSYSTEEM

Het remsysteem moet onmiddellijk en nauwgezet reageren wanneer u daarom vraagt. Een regelmatige controle garandeert uw veiligheid en voorkomt langere remafstanden.

FORFAIT MONTAGE & UITBALANCERING BANDEN

Als enige contactpunt tussen uw wagen en de grond zijn uw banden cruciaal voor uw veiligheid, uw comfort en de prestaties van uw DS.

SCHOKDEMPERS

De betrouwbaarheid van uw schokdempers is synoniem voor een veilige wagen. Voor een onberispelijke rijervaring beveelt DS Automobiles u aan regelmatig de toestand van uw schokdempers te controleren.

DISTRIBUTIE

De distributieriem wordt beschouwd als een van de belangrijkste onderdelen van uw auto en moet in perfecte staat zijn om de motor correct te laten functioneren.

ACCU

De accu stelt uw DS in staat op ieder ogenblik en in alle weersomstandigheden te starten. Bescherm hem voor een optimale duurzaamheid. 

pre controle autokeuring

De technische voorcontrole garandeert u een probleemloze technische keuring.

Onze technici voeren de technische voorcontrole uit van alle punten die op de autokeuring gecontroleerd worden, en waarschuwen u wanneer herstellingen nodig zijn.

KOETSWERK

Het koetswerk van uw wagen kan beschadigd worden door krassen en kleine deukjes. Laat uw wagen er weer als nieuw uitzien dankzij de knowhow van de gespecialiseerde koetswerkherstellers van DS.

Profiteer van de betaaloplossingen van DS Service

'Kies de oplossing die bij u past voor het onderhoud van uw wagen.

Regel eenvoudig en veilig de werkplaatsinterventies aan uw DS (1) via een sms op uw smartphone en bespaar tijd bij de terugbezorging van uw wagen.

 

Zo bieden wij u exclusieve betalingsmogelijkheden:

  • Betaal onmiddellijk (2)
  • Tot 4 maandelijkse aflossingen (3)
  • Ga op weg, betaal later (4)

Services op maat

UW ONLINE AFSPRAAK

Kies de dichtstbijzijnde werkplaats en profiteer van de expertise van DS om het onderhoud van uw wagen te verzekeren volgens de gezondheidsregels. 

ELEKTRONISCH ONDERHOUDSBOEKJE

U vindt gemakkelijk alle informatie over het onderhoud van uw DS dankzij het digitale onderhoudsboekje “Maintenance e-book”.

Wettelijke vermeldingen

 

(1), (2) en (3) Naargelang de beschikbaarheid in uw DS Automobiles-werkplaats.

(2) Betaling met bankkaart: de aanvaarde bankkaarten zijn: Creditcard, Visa, Mastercard; prepaid kaarten met systematische autorisatie zoals Electron, Maestro, Nickelaccount, Revolut, American Express … en virtuele kaarten of e-cards worden niet aanvaard.

(3) Betaling later op D+30 dagen.

(4) Betaling met bankkaart: de aanvaarde bankkaarten zijn: Creditcard, Visa, Mastercard; prepaid kaarten met systematische autorisatie zoals Electron, Maestro, Nickelaccount, Revolut, American Express … en virtuele kaarten of e-cards worden niet aanvaard.identieke vermeldingen 2)