Ga naar inhoud
Ga naar inhoud

Beperkte reeksen

ONTDEK ONZE MODELLEN

DS Automobiles heeft zich laten inspireren door het leven in Parijs om u een gamma voertuigen in beperkte reeksen aan te bieden.

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE

De DS 9 OPERA PREMIERE, ontworpen om te betoveren, doet denken aan een avond in de opera, in een wals van exclusieve settings die het fascinerende silhouet sublimeren. Deze Limited Edition belichaamt de knowhow van DS Automobiles op het toppunt van zijn kunnen door zijn afwerking en verfijning.

DS 4 ESPRIT DE VOYAGE

DS 4 Esprit de Voyage Collection is verankerd in het hart van de uitstraling van de Franse reiskunst. Gecreëerd als oases van elegantie, onderstreept de combinatie van unieke savoir-faire en zijn poëtische signatuur het unieke karakter van dit uitzonderlijke model.

DS 7 ESPRIT DE VOYAGE

De DS 7 Esprit de Voyage Collection is een uitnodiging om te ontsnappen en te genieten van een unieke ervaring van welzijn en escapisme in het hart van de Franse Art du Voyage. Dit exclusieve en verfijnde model is versierd met een signatuur die lichtstralen symboliseert om uw reizen tot het niveau van ware poëtische ervaringen te verheffen.

DS 9 ESPRIT DE VOYAGE

DS 9 Esprit de Voyage vervolledigt de Esprit de Voyage-collectie, een ode aan de uitzonderlijke savoir-faire, het topdesign en de avant-gardistische spirit die DS Automobiles zo typeren. Deze exclusieve uitvoering geldt als de zuiverste expressie van de ontwerpers, vakmensen, experts en ingenieurs van DS Automobiles.