Ga naar inhoud

HET ASSORTIMENT WISSELSTUKKEN VAN DS

De expertise van DS Service

Naargelang uw behoeften biedt DS SERVICE u een ruime keuze aan wisselstukken voor uw voertuig: originele onderdelen, multimerkonderdelen of onderdelen uit de kringloopeconomie. Vind de beste oplossing voor een beperkt budget.
Originele onderdelen
Engagement voor authenticiteit

Wees even veeleisend voor het onderhoud van uw DS als bij de aankoop: kies originele onderdelen die vanaf het ontwerp van uw wagen werden ontwikkeld. Ze garanderen de beste prestaties, de waarde van uw wagen en uw veiligheid door de jaren heen.

 

De MOPAR, de oroginele onderdelen van DS worden allemaal getest door experts (betrouwbaarheid, weerstand, uithoudingsvermogen en specifieke tests voor de betrokken onderdelen zoals schoktests). Producten volgens de normen van de constructeur en hetzelfde lastenboek als de onderdelen die op de nieuwe auto’s gemonteerd zijn. 

 

Ze zijn wereldwijd beschikbaar in het DS-netwerk en minstens 10 jaar na de lancering van het laatste voertuig.

 

Beschik over een all-inaanbod inclusief werkuren en originele onderdelen met 1 jaar garantie.

MULTIMERKONDERDELEN
De combinatie kwaliteit, prijs en prestaties

Het multimerkassortiment Eurorepar is een minder duur onderdelenassortiment voor alle voertuigen van DS Automobiles.

 

Eurorepar-multimerkonderdelen dringen de onderhoudskosten voor auto’s ouder dan drie jaar terug. Ze zijn gecontroleerd door onze experts, genieten twee jaar garantie en zijn verkrijgbaar bij alle erkende herstellers. Het volledige gamma omvat maar liefst 12.000 onderdeelnummers.

ONDERDELEN UIT DE KRINGLOOPECONOMIE
Geef onderdelen een tweede leven

Respect voor het milieu is een belangrijke uitdaging geworden. Zo bevordert u de keuze voor gerecycleerde producten en eist u tegelijk kwaliteit en veiligheid.

Om zijn impact op het milieu te beperken, biedt DS Automobiles en meer in het algemeen de groep Stellantis een gamma reserveonderdelen uit de kringloopeconomie aan: herbruikbare onderdelen, wisselstukken of herstelonderdelen. 

 

Ze worden aangeboden bij een interventie of bij aankoop in het hele DS-net en dragen bij tot het recyclagebeleid en de beperking van autoafval.

 

Als u kiest voor onderdelen uit de kringloopeconomie, profiteert u van:

  • Een ecologisch verantwoorde aanpak
  • Onderdelen die tot 50% goedkoper zijn dan nieuwe onderdelen
  • Onderdelen van dezelfde kwaliteit als originele onderdelen
De circulaire economie

Gereviseerde onderdelen. Met een breed scala aan producten zorgen onze gereviseerde onderdelen ervoor dat uw voertuig volgens de hoogste normen wordt onderhouden of gerepareerd. Onze REMAN-onderdelen bieden dezelfde prestaties en duurzaamheid als de originele onderdelen. Zij omvatten 40 families van onderdelen: motoren, versnellingsbakken, turbo's, injectoren, koppelingen, dynamo's, starters, tractiebatterijen voor elektrische voertuigen en meer. 

 

Reparatiediensten: door uw elektronische onderdelen, automatische versnellingsbakken en tractiebatterijen te laten repareren, bieden wij u oplossingen die aangepast zijn aan de leeftijd van uw voertuig en uw budget.

 

Hergebruik van onderdelen: originele onderdelen van autowrakken volgen een strikte goedkeuringsprocedure. Het gebruik van hergebruikte onderdelen, met een garantie van 1 jaar, is een ideale oplossing om de levensduur van oudere voertuigen te verlengen. 

 

Gerecycleerde onderdelen: Door katalysatoren en vele andere onderdelen te recycleren en door afvalbeheer in onze processen, beschermen wij het milieu door het strenge beheer van afval te optimaliseren en tegelijkertijd het gebruik van de kostbare hulpbronnen van onze planeet te verminderen. Gerecycleerde materialen worden teruggevoerd in ons productieproces voor nieuwe voertuigen en aftermarket producten.  

Services op maat
Uw online afspraak
Kies de dichtstbijzijnde werkplaats en profiteer van de expertise van DS om het onderhoud van uw wagen te verzekeren volgens de gezondheidsregels.
DS-Accessoires
Ontdek het gamma accessoires van DS Automobiles.