Ga naar inhoud

PARTNERSCHAPPEN & AMBASSADEURS

Maak kennis met onze ambassadeurs

Sinds de oprichting is DS Automobiles talloze samenwerkingen aangegaan en is het bedrijf gegroeid door zijn avant-gardistische identiteit. DS Automobiles werkt samen met ambassadeurs die dit DNA delen en de uitmuntendheid van de Franse expertise blijven demonstreren.

Formule E-coureur Jean-Éric Vergne
Als enige tweevoudig Formule E-kampioen en coureur van het DS PENSKE-team demonstreert Jean-Éric Vergne de technische expertise van DS over de hele wereld. Hij helpt bij de ontwikkeling van de geëlektrificeerde designs die centraal staan in de ontwikkelingsstrategie van het merk. Om deze samenwerking kracht bij te zetten, overhandigde DS Automobiles Jean-Éric Vergne de sleutels van een uniek gepersonaliseerde DS 7 E-TENSE 4x4 360. Zijn ontwerp is het resultaat van een samenwerking tussen de teams van DS PERFORMANCE en DS DESIGN STUDIO PARIS en bevat een exclusieve kleurstelling met een uitgebreide bi-tone afwerking.
Formule E-coureur Jean-Éric Vergne
Als enige tweevoudig Formule E-kampioen en coureur van het DS PENSKE-team demonstreert Jean-Éric Vergne de technische expertise van DS over de hele wereld. Hij helpt bij de ontwikkeling van de geëlektrificeerde designs die centraal staan in de ontwikkelingsstrategie van het merk. Om deze samenwerking kracht bij te zetten, overhandigde DS Automobiles Jean-Éric Vergne de sleutels van een uniek gepersonaliseerde DS 7 E-TENSE 4x4 360. Zijn ontwerp is het resultaat van een samenwerking tussen de teams van DS PERFORMANCE en DS DESIGN STUDIO PARIS en bevat een exclusieve kleurstelling met een uitgebreide bi-tone afwerking.

Ambassadeur Jean-Éric Vergne

De partners van DS Automobiles zijn gekozen omdat ze uitmuntendheid en hun onbetwiste expertise hoog in het vaandel dragen. Ze garanderen u een unieke ervaring in onze DS Stores en aan boord van onze wagens.

PARIS FASHION WEEK® & DS Automobiles

Meer dan mode

Als officiële partner van Paris Fashion Week® deelt DS Automobiles dezelfde filosofie van poëtisch design en verheven expertise, met deze ode aan de mode en de avant-garde.
DS Automobiles Paris Fashion Week
Met dit partnerschap brengt DS Automobiles hulde aan zijn affiniteit met de creatieve wereld. Vanuit de drang om te breken met tradities, te verrassen, te experimenteren en uit te vinden, accentueert dit partnerschap de nieuwe dynamiek die de Fédération de la Haute Couture et de la Mode implementeert om te evolueren naar een duurzamere Paris Fashion Week®.

Officiële auto van het evenement

DS Automobiles partners with Paris Fashion Week® to support guests during the event and guide them through Paris in elegant, bold and inspiring cars. Since January 2020, the Fédération de la Haute Couture et de la Mode has opted for a low-CO2 electrified fleet of cars, consisting of 28 DS 7 cars and DS 9 E-TENSE plug-in hybrids.
A series of unique podcasts
Fashion documentary filmmaker Loïc Prigent and Julien Da Costa follow the Paris Fashion Week shows together and describe their hectic days in exclusive podcasts. The anecdotes are interwoven aboard the DS cars of DS Automobiles' partners.

RETROSPECTIEVE

DS Automobiles voor de lens

Ontdek of herbeleef memorabele momenten uit de samenwerking tussen DS Automobiles en Paris Fashion Week®.

Fotoshoot rond de DS 4

Februari 2022

 

Ter gelegenheid van de ‘Paris Fashion Week® mode féminine prêt-à-porter automne hiver 2022-2023’ creëerde DS Automobiles een fotoshoot geïnspireerd op de grafische codes van de grootste modefotografen in samenwerking met model Zoé Hotuqui, gekleed in Coperni.

 

Balmain inspireert DS Automobiles

September 2021

 

De Paris Fashion Week® 2021 en het Festival BALMAIN gaven DS Automobiles de kans om de handen in elkaar te slaan met het modemerk gedurende een fotoshoot die hulde bracht aan de combinatie van raffinement, avant-gardistische geest en Franse knowhow.

 

DS Automobiles verlicht het Coperni-defilé

Maart 2021

Tijdens de Paris Fashion Week® Femme 2021 plaatste Coperni het decor van zijn parade in de Accor Hôtels Arena de Paris. DS Automobiles ondersteunde deze buitengewone enscenering met 36 geëlektrificeerde voertuigen (DS 7 CROSSBACK E-TENSE en DS 3 CROSSBACK E-TENSE), die aan beide zijden van het podium stonden om het defilé te verlichten voor de zeventig genodigden van het evenement.

 

DS CONSCIOUS COLLECTION, op de kruising van ambachtelijke knowhow en innovatie

Tijdens de ‘Paris Fashion Week® Mode Féminine Automne-Hiver 2021-2022’ presenteerde DS Automobiles de DS CONSCIOUS COLLECTION. Deze ongeziene capsulecollectie bestond uit vier unisekskledingstukken die CO₂ absorberen en die werden ontwikkeld in samenwerking met het opkomende label EGONlab en de Londense onderzoeks- en innovatiestudio Post Carbon Lab. Dit initiatief sluit aan bij ‘Future Craft’, een filosofie die innovatieve en hoogtechnologische materialen wil creëren met het raffinement dat het merk na aan het hart ligt.

EEN ANDERE BLIK

DS Automobiles viert de ontwerpers van morgen

Al sinds zijn oprichting laat DS Automobiles zich inspireren door de mode om zijn visuele identiteit te creëren. Met twee Edito's getiteld ‘Un autre regard’ (Een andere blik) zet DS acht ontwerpers in de kijker.

Thebe Magugu

Thebe Magugu studeerde design, mode en fotografie aan de prestigieuze modeschool LISOF in Johannesburg. Hij lanceerde zijn merk in 2015 nadat hij voor verschillende modehuizen en ontwerpers had gewerkt. Hij creëert moderne kleding met een Afrikaanse toets door middel van lokale technieken voor alle facetten van het weven tot de fabricage. 

Boyarovskaya

Boyarovskaya is een Parijs merk van vrouwenkleding dat in 2016 werd opgericht door Maria Boyarovskaya en Artem Kononenko. Hun kleding, die de conventies inzake couture naast zich neerlegt, is minimalistisch en vaak biologisch afbreekbaar. De creaties worden gekenmerkt door efficiënte pasvormen met een moderne elegantie. 

Mossi

Ontwerper Mossi Traore superviseert twee projecten tegelijk. De eerste is een naaischool die studenten leert hun knowhow te ontwikkelen en in de praktijk te brengen. De tweede is een kledingmerk met zuivere lijnen en een tijdloze uitstraling. Beide projecten komen samen in collecties, ontworpen en geproduceerd in ateliers in de Parijse voorstad. 

Evenementen en designs

DS Automobiles presenteerde ‘Un Autre Regard’, een modeshoot ontstaan uit de ontmoeting tussen creaties uit verschillende universums, verbonden door een avant-gardistische geest. BLUE MARBLE, BORAMY VIGUIER, EGONlab, GERMANIER en MANSOUR MARTIN, die door de Fédération de la Haute Couture et de la Mode als opkomende merken werden beschouwd, presenteerden de looks die symbool staan voor hun werk. Fotograaf Paul Franco daalde de Seine af, van het paleis van Tokio waar deze talenten hun trends gewoonlijk presenteren, naar het kasteel van Bizy, waar hij zijn visie op de Paris Fashion Week 2020 onthulde. Op het binnenplein en in de kasteeltuinen werden vijf verschijningen in scène gezet met de DS 3 CROSSBACK E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 en de DS 9 E-TENSE.

Louvre museum & DS Automobiles

ERFENIS

Het partnerschap tussen DS Automobiles en het Louvre is gebaseerd op tradities en moderne ideeën om aan de toekomst te bouwen. Sinds 2015 vieren de partners hun geliefde stad Parijs en hun opmerkelijke expertise. Voor dit gepassioneerde en langdurige engagement eert het Louvre-museum DS Automobiles als "Mecenas". Sinds eind 2023 siert de naam "DS Automobiles" de Hall Napoléon onder de piramide.

Een wereldprimeur die kunst doet reizen

Het Louvre en DS Automobiles bouwen hun samenwerking op gedeelde waarden: hun erfgoed vieren om de codes opnieuw uit te vinden en Frankrijk wereldwijd in de schijnwerpers zetten. 

 

Met deze waarden in het achterhoofd kwamen de DS 3 en DS 7 CROSSBACK LOUVRE tot stand. Deze unieke en prestigieuze limited editions onderscheiden zich met hun originele designs en kenmerkende elementen, die hun inspiratie halen uit het museum. 

 

Deze exclusieve modellen, geïnspireerd door kunst, vloeien voort uit de expertise van onze vakmensen. De geschiedenis en de geheimen van 182 grote werken worden in podcasts onthuld op het centrale scherm van de wagen. Beluister ze vooraleer u de werken komt bewonderen in het museum dankzij de "Les Amis du Louvre"-kaart.

B.R.M Chronographes & DS Automobiles

Uurwerken

Onze teams werken samen met de Franse horlogefabrikant B.R.M Chronographes om onze interieurs te versieren met exclusieve horloges, in een mix van verfijning, creatieve durf en kwalitatief hoogstaande knowhow.

 

B.R.M. Chronographes, dat in 2003 werd opgericht door Bernard Richards, een liefhebber van fijnmechanica, produceert enkel innovatieve unieke stukken, volledig met de hand afgewerkt en op maat. De exclusieve horloges van het Franse horlogemerk voor DS Automobiles maken van elke auto een stijlvolle verschijning met een uitgesproken persoonlijkheid en een scherp ontwerp

B.R.M R180, stijl en knowhow gebundeld

Het B.R.M R180 horloge is exclusief ontworpen om het dashboard van de DS 7 CROSSBACK en DS 9 te versieren. Het prominent geplaatste uurwerk komt uit zijn cassette tevoorschijn zodra u de wagen start. Het combineert zijn uitgesproken technologie met een elegant design en past zich automatisch aan seizoenen en ritten aan. Geniet van de elegantie van dit unieke uurwerk.

Focal Electra® & DS Automobiles

SENSATIE
Net als DS Automobiles wijdt Focal zijn unieke expertise aan topprestaties en puur genot, door de grenzen van geluid te verleggen en u een unieke meeslepende ervaring in onze wagens te bezorgen.

Een nieuw niveau van geluidscomfort

Het exclusieve Focal Electra®-systeem is in onze wagens ingebouwd en dompelt u onder in geluid met een immersieve architectuur van 12 tot 14 luidsprekers en 690 watt vermogen, die zorgvuldig in de cockpit zijn geplaatst. Zo hoort u zuivere geluiden, die nog worden versterkt door de installatie van akoestisch glas en een vastgelast koetswerk om trillingen te vermijden en optimaal luistercomfort te garanderen.

Een samenspel van geluid, emotie en sensaties

Sinds 1979 zorgt Focal voor een revolutie in de audiowereld. De ontwerpteams werken in hun werkplaatsen in Saint-Etienne aan de ontwikkeling en bouw van op maat gemaakte systemen die muziekliefhebbers het beste geluid bieden. Gedreven door hun zoektocht naar uitmuntendheid bieden ze hoogwaardige oplossingen voor ultieme prestaties en plezier. Samen werken we aan de hifi-architectuur van elk van onze creaties, om elk moment van uw reis te verbeteren en een discrete en elegante integratie te garanderen voor uitzonderlijk akoestisch genot. 

DS & TOTALENERGIES

Een veelzijdig partnerschap

Ons partnerschap met TotalEnergies was aanvankelijk gebaseerd op de ontwikkeling van hoogwaardige smeermiddelen. Momenteel werken wij ook samen voor technologie, sport en industrie.

Een samenwerking in het teken van innovatie

Sinds de oprichting van DS Automobiles in 2014 werken onze ingenieurs samen met de ingenieurs van TotalEnergies aan de ontwikkeling van hoogwaardige smeermiddelen voor al onze wagens. Ze zijn op maat ontworpen voor uw motor en zorgen voor een soepel en zuinig rijgedrag. Profiteer van onze gebundelde expertise voor een optimale rijervaring.

In het teken van technologie en prestaties

De samenwerking tussen TotalEnergies en onze raceafdeling DS Performance, die zich uitstrekt tot de Formule E-racecircuits, leverde belangrijke technische innovaties op zoals het verminderen van de interne wrijving in motoren. Deze innovaties zijn getest in extreme omstandigheden en optimaliseren de prestaties van onze wagens, zodat ze voor dat tikkeltje extra kunnen zorgen om de races te winnen.

Goede smaak // Proef de kwaliteit

Gedeelde waarden van verfijning en innovatie. Zodra u aankomt bij een DS Store, verwelkomen we u met een Nespresso om uw zintuigen te prikkelen.

Een wereld van smaken

DS Automobiles en Nespresso zijn twee merken die allure, verfijning en innovatie hoog in het vaandel dragen. Als pionier en referentie op het gebied van premium koffiecapsules zet Nespresso zich in om koffie van hoge kwaliteit te leveren voor de lange termijn, met respect voor het milieu en als voorvechter van betere levensomstandigheden voor koffieboeren.

DS & LA MALLE BERNARD

Een unieke culinaire ervaring

Door de nadruk te leggen op een esthetische en culturele benadering van reizen, werkt DS Automobiles samen met La Malle Bernard. La Malle Bernard is de oudste Franse fabrikant van kisten, verpakkingen en reiskoffers en maakt deel uit van de Entreprise du Patrimoine Vivant.

De exclusieve edities van reiskoffers die de Franse kunst van het reizen vertegenwoordigen, zijn ontworpen door DS DESIGN STUDIO PARIS en geproduceerd door La Malle Bernard. Dit design kanaliseert de beste expertise op het gebied van luxe lederwaren in een ultra-limited edition van tien personaliseerbare stukken, verkrijgbaar in de DS Automobiles Lifestyle-boetiek.

DS & LA MALLE BERNARD

Een unieke culinaire ervaring

Door de nadruk te leggen op een esthetische en culturele benadering van reizen, werkt DS Automobiles samen met La Malle Bernard. La Malle Bernard is de oudste Franse fabrikant van kisten, verpakkingen en reiskoffers en maakt deel uit van de Entreprise du Patrimoine Vivant.

De exclusieve edities van reiskoffers die de Franse kunst van het reizen vertegenwoordigen, zijn ontworpen door DS DESIGN STUDIO PARIS en geproduceerd door La Malle Bernard. Dit design kanaliseert de beste expertise op het gebied van luxe lederwaren in een ultra-limited edition van tien personaliseerbare stukken, verkrijgbaar in de DS Automobiles Lifestyle-boetiek.

Een reeks creaties gewijd aan de Franse Reiskunst

Na de "Culinaire Koffer" introduceert DS Automobiles een nieuwe uitvoering met de "Picnic Koffer", eveneens handgemaakt door La Malle Bernard.

 

De DS Automobiles Picnic Trunk bestaat uit hoogwaardige materialen met een afwerking van nappaleder in Pearl Grey, identiek aan die van de ESPRIT DE VOYAGE-collectie. Verder zijn de panelen gemaakt van houten vaten van populierenhout aan de binnenkant bekleed met hoogwaardige stof. De ESPRIT DE VOYAGE-signatuur - afkomstig uit de collectie van de DS 4, DS 7 en DS 9 - prijkt ook op de koffer.

 

Daarbij tonen de details de signaturen van pure expertise met Clous de Paris-handgrepen in reliëf, vernikkelde juweliersluitingen en handgenaaide lederen handgrepen. Elke koffer is handgemaakt door de koffermakers van La Malle Bernard en vergt tientallen uren werk.

DS & LA TOUR D'ARGENT

Het symbool van culinaire kunst
Profondément attachée à la gastronomie, DS Automobiles est associée à la Tour d’Argent pour la réouverture du plus emblématique des restaurants parisiens. Symbole d’un savoir-faire français universellement reconnu, la Tour d’Argent accueille les plus grandes célébrités du monde depuis plusieurs siècles.

De expressie van "art de vivre"

De Tour d'Argent - die in 1933 voor het eerst met drie Michelin-sterren werd bekroond - opende opnieuw zijn deuren na meer dan een jaar renovatiewerken onder leiding van architect Franklin Azzi. Chef-kok Yannick Franques sublimeert de klassieke recepten uit het culinaire erfgoed van de Tour d'Argent die het restaurant zijn naam en faam opleverden en biedt ook nieuwe recepten aan. Op het vijfde verdiep van La Tour nodigt een nieuw appartement, ontworpen met de fijnste Franse technieken, gasten uit om de geschiedenis van deze legendarische locatie te ontdekken. Dit appartement laat zich inspireren door de smaak van reizen en verfijning en biedt een ware Parijse art-de-vivre-ervaring. Die ervaring begint met een aankomst in een DS 9 OPERA E-TENSE 250, waarvan de Midnight Blue-tint wordt aangevuld met de "TOUR D'ARGENT"-signatuur en het wapenschild van het Huis. In het interieur van de wagen prijkt het logo van Tour d'Argent op de rugleuning van de hoofdsteunen van de voorste zetels en op het dashboard vindt u een badge.

OM VERDER TE GAAN

DS-nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwigheden van DS Automobiles 

Expertise

DS Automobiles omringt zich met gepassioneerde vrouwen en mannen die garant staan voor een unieke Franse knowhow.