Ga naar inhoud

SAMENWERKING & PRESTIGE

Kennismaking met onze partnermerken

De partners van DS Automobiles werden uitgekozen vanwege hun uitmuntendheid en onmiskenbare knowhow.
Dankzij hen geniet u van een unieke ervaring aan boord van onze wagens.

DS & PARIS FASHION WEEK®

Meer dan mode

Al sinds 2019 is DS Automobiles een officiële partner van de Paris Fashion Week® en de Haute Couture Week®. Het merk deelt dan ook dezelfde passie voor stijl en liefde voor knowhow als dit evenement rond mode en avant-garde.
DS Automobiles Paris Fashion Week
Met dit partnerschap brengt DS Automobiles hulde aan zijn affiniteit met de creatieve wereld. Vanuit de drang om te breken met tradities, te verrassen, te experimenteren en uit te vinden, accentueert dit partnerschap de nieuwe dynamiek die de Fédération de la Haute Couture et de la Mode implementeert om te evolueren naar een duurzamere Paris Fashion Week®.

Officiële auto van het evenement

DS Automobiles werkt samen met de Paris Fashion Week® om de gasten rond te voeren tijdens het evenement en ze door Parijs te laten rijden met onze elegante, gedurfde en geïnspireerde wagens. Sinds januari 2020 heeft de Fédération de la Haute Couture et de la Mode gekozen voor een geëlektrificeerde vloot met lage CO₂-uitstoot, bestaande uit vijfentwintig exemplaren van de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300, DS 9 E-TENSE 225 en DS 9 E-TENSE 4×4 360..

RETROSPECTIEVE

DS Automobiles voor de lens

Ontdek of herontdek de markante momenten van het partnerschap tussen DS Automobiles en Paris Fashion Week®.

Fotoshoot rond de DS 4

Februari 2022

 

Ter gelegenheid van de ‘Paris Fashion Week® mode féminine prêt-à-porter automne hiver 2022-2023’ creëerde DS Automobiles een fotoshoot geïnspireerd op de grafische codes van de grootste modefotografen in samenwerking met model Zoé Hotuqui, gekleed in Coperni.

 

Balmain inspireert DS Automobiles

September 2021

 

De Paris Fashion Week® 2021 en het Festival BALMAIN gaven DS Automobiles de kans om de handen in elkaar te slaan met het modemerk gedurende een fotoshoot die hulde bracht aan de combinatie van raffinement, avant-gardistische geest en Franse knowhow.

 

DS Automobiles verlicht het Coperni-defilé

Maart 2021

Tijdens de Paris Fashion Week® Femme 2021 plaatste Coperni het decor van zijn parade in de Accor Hôtels Arena de Paris. DS Automobiles ondersteunde deze buitengewone enscenering met 36 geëlektrificeerde voertuigen (DS 7 CROSSBACK E-TENSE en DS 3 CROSSBACK E-TENSE), die aan beide zijden van het podium stonden om het defilé te verlichten voor de zeventig genodigden van het evenement.

 

DS CONSCIOUS COLLECTION, op de kruising van ambachtelijke knowhow en innovatie

Tijdens de ‘Paris Fashion Week® Mode Féminine Automne-Hiver 2021-2022’ presenteerde DS Automobiles de DS CONSCIOUS COLLECTION. Deze ongeziene capsulecollectie bestond uit vier unisekskledingstukken die CO₂ absorberen en die werden ontwikkeld in samenwerking met het opkomende label EGONlab en de Londense onderzoeks- en innovatiestudio Post Carbon Lab. Dit initiatief sluit aan bij ‘Future Craft’, een filosofie die innovatieve en hoogtechnologische materialen wil creëren met het raffinement dat het merk na aan het hart ligt.

EEN ANDERE BLIK

DS Automobiles viert de ontwerpers van morgen

Al sinds zijn oprichting laat DS Automobiles zich inspireren door de mode om zijn visuele identiteit te creëren. Met twee Edito's getiteld ‘Un autre regard’ (Een andere blik) zet DS acht ontwerpers in de kijker.

Thebe Magugu

Thebe Magugu studeerde design, mode en fotografie aan de prestigieuze modeschool LISOF in Johannesburg. Hij lanceerde zijn merk in 2015 nadat hij voor verschillende modehuizen en ontwerpers had gewerkt. Hij creëert moderne kleding met een Afrikaanse toets door middel van lokale technieken voor alle facetten van het weven tot de fabricage. 

Boyarovskaya

Boyarovskaya is een Parijs merk van vrouwenkleding dat in 2016 werd opgericht door Maria Boyarovskaya en Artem Kononenko. Hun kleding, die de conventies inzake couture naast zich neerlegt, is minimalistisch en vaak biologisch afbreekbaar. De creaties worden gekenmerkt door efficiënte pasvormen met een moderne elegantie. 

Mossi

Ontwerper Mossi Traore superviseert twee projecten tegelijk. De eerste is een naaischool die studenten leert hun knowhow te ontwikkelen en in de praktijk te brengen. De tweede is een kledingmerk met zuivere lijnen en een tijdloze uitstraling. Beide projecten komen samen in collecties, ontworpen en geproduceerd in ateliers in de Parijse voorstad. 

Juli 2020

DS Automobiles presenteerde ‘Un Autre Regard’, een modeshoot ontstaan uit de ontmoeting tussen creaties uit verschillende universums, verbonden door een avant-gardistische geest. BLUE MARBLE, BORAMY VIGUIER, EGONlab, GERMANIER en MANSOUR MARTIN, die door de Fédération de la Haute Couture et de la Mode als opkomende merken werden beschouwd, presenteerden de looks die symbool staan voor hun werk. Fotograaf Paul Franco daalde de Seine af, van het paleis van Tokio waar deze talenten hun trends gewoonlijk presenteren, naar het kasteel van Bizy, waar hij zijn visie op de Paris Fashion Week 2020 onthulde. Op het binnenplein en in de kasteeltuinen werden vijf verschijningen in scène gezet met de DS 3 CROSSBACK E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 en de DS 9 E-TENSE.

Musée du Louvre & DS Automobiles

ERFGOED

Het partnerschap tussen het Musée du Louvre en DS Automobiles werd in het leven geroepen in 2015 en is gebaseerd op gemeenschappelijke waarden: hun erfgoed koppelen aan de moderniteit en Frankrijk wereldwijd promoten.

Een wereldprimeur die kunst doet reizen.

De unieke, prestigieuze DS 7 CROSSBACK LOUVRE Limited Edition is afgewerkt met unieke creaties en designelementen die geïnspireerd zijn op het museum. Laat u verleiden door de elegantie van dit exclusieve model, geïnspireerd door kunst en ontstaan uit de knowhow van onze vaklui. Ontdek de geschiedenis en de geheimen van 182 grote kunstwerken, die u worden omschreven via een podcast op het centrale scherm van uw wagen, voordat u ze komt bekijken met de kaart van de 'Vrienden van het Louvre’.

B.R.M Chronographes & DS Automobiles

NAUWKEURIGHEID

Onze teams werken samen met de Franse horlogefabrikant B.R.M Chronographes om onze interieurs te versieren met exclusieve horloges, in een mix van verfijning, creatieve durf en kwalitatief hoogstaande knowhow.

 

B.R.M. Chronographes, dat in 2003 werd opgericht door Bernard Richards, een liefhebber van fijnmechanica, produceert enkel innovatieve unieke stukken, volledig met de hand afgewerkt en op maat. De exclusieve horloges van het Franse horlogemerk voor DS Automobiles maken van elke auto een stijlvolle verschijning met een uitgesproken persoonlijkheid en een scherp ontwerp

B.R.M R180, stijl en knowhow gebundeld

Het B.R.M R180 horloge is exclusief ontworpen om het dashboard van de DS 7 CROSSBACK en DS 9 te versieren. Het prominent geplaatste uurwerk komt uit zijn cassette tevoorschijn zodra u de wagen start. Het combineert zijn uitgesproken technologie met een elegant design en past zich automatisch aan seizoenen en ritten aan. Geniet van de elegantie van dit unieke uurwerk.

Focal Electra® & DS Automobiles

SENSATIE
Net als DS Automobiles wijdt Focal zijn unieke knowhow aan prestaties en het plezier in zijn puurste vorm om de grenzen van het geluid te verleggen en u onder te dompelen in een indrukwekkende geluidservaring aan boord van onze creaties.

Een nieuw niveau van geluidscomfort

Met het exclusieve Focal Electra®-systeem in onze wagens kunt u genieten van een indrukwekkende geluidservaring dankzij de overweldigende architectuur met 12 of 14 luidsprekers die zorgvuldig in het interieur zijn aangebracht. De pure klank wordt gesublimeerd door de gelaagde ramen met geluiddempende folie en het gelast en gelijmd koetswerk dat trillingen geen kans geeft en u een optimaal luistercomfort biedt.

Geluid, emotie en sensatie in harmonie

Sinds 1979 heeft Focal een revolutie teweeggebracht in de audiowereld, gedreven door zijn passie voor muziek, innovatie en design. In hun Franse fabriek in Saint-Etienne ontwerpen, ontwikkelen en produceren de teams van Focal op maat gemaakte systemen om audiofielen en muziekliefhebbers met de beste geluidskwaliteit te verwennen. Gedreven door hun zoektocht naar uitmuntendheid bieden ze oplossingen van topkwaliteit voor prestaties en plezier. Onze twee huizen werken samen aan de hifi-architectuur van al onze creaties om van elk moment onderweg een belevenis te maken en op u een discrete en elegante manier te verwennen met uitzonderlijk akoestisch plezier.

DS & TOTALENERGIES

Een veelzijdig partnerschap

Ons partnerschap met TotalEnergies was aanvankelijk gebaseerd op de ontwikkeling van hoogwaardige smeermiddelen. Momenteel werken wij ook samen voor technologie, sport en industrie.

Een samenwerking in het teken van innovatie

Sinds de oprichting van DS Automobiles in 2014 werken onze ingenieurs samen met de ingenieurs van TotalEnergies aan de ontwikkeling van hoogwaardige smeermiddelen voor al onze wagens. Ze zijn op maat ontworpen voor uw motor en zorgen voor een soepel en zuinig rijgedrag. Profiteer van onze gebundelde expertise voor een optimale rijervaring.

In het teken van technologie en prestaties

De samenwerking tussen TotalEnergies en onze sportdivisie ‘DS Performance’ werd uitgebreid naar de Formule E-races en heeft geleid tot belangrijke technische innovaties, zoals het terugdringen van de interne wrijving van de motoren.  Om de prestaties te optimaliseren werden de wagens getest in extreme omstandigheden, wat overwinningen tijdens de races opleverde.

DS & NESPRESSO

Verfijning en innovatie als gemeenschappelijke waarden.

Een wereld van smaken

DS Automobiles is een partnerschap aangegaan met Nespresso, een merk dat gemeenschappelijke waarden als uitmuntendheid, verfijning en innovatie deelt. Wanneer u bij een DS Store aankomt, verwelkomen wij u met een Nespresso-koffie om uw zintuigen te prikkelen.

DS & MOËT & CHANDON

Als symbool van uitmuntendheid en authenticiteit vormt de LVMH-groep een geheel van wijnhuizen en gedistilleerde dranken dat zijn gelijke niet kent in de wereld. Moët & Chandon, Dom Pérignon en Veuve Clicquot zijn stuk voor stuk wereldvermaarde domeinen waarvan de oorsprong samenvalt met de meest prestigieuze benamingen en terroirs van gedistilleerde dranken.

Aangezien ze net als DS Automobiles perfectie nastreven, was een samenwerking onvermijdelijk.

Een unieke champagne

Moët & Chandon laat zich leiden door een pioniersgeest en maakt al sinds jaar en dag champagne met een onnavolgbare identiteit. Moët & Chandon draagt van generatie op generatie een ongeëvenaarde wijnknowhow over. DS Automobiles heeft zijn krachten gebundeld met de iconische cuvée van Maison Moët Impérial, de meest volmaakte en universele expressie. 

 

U krijgt een fles Moët & Chandon cadeau bij aankoop van een nieuwe wagen in de concessie om zo goed mogelijk het begin van uw nieuwe reis met DS Automobiles te vieren.

 

*Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Consumeer met mate.

DS & NorthSeaChefs

VERFIJND VERANTWOORD

Filip Claeys (De Jonkman **) en Rudi Van Beylen (Hof ten Damme) zijn in 2011 met het project NorthDSeaChefs gestart om de codes van de traditionele keuken te doorbreken door enkel lokale vis aan te bieden.
Een logische samenwerking
DS en NorthSeaChefs zijn twee spelers die voorop lopen in hun vakgebied en die zonder aarzelen de codes durven uit te dagen om kwaliteitsproducten aan te bieden op basis van lokale en beheerste knowhow.
Een unieke ervaring
Restaurateur “‘t Aards Paradijs” ontwikkelde een menu rond het DS-universum om u een unieke ervaring te bieden. Uw zintuigen worden bovendien ook geprikkeld door de DS-kaars die de geuren uit onze DS Stores verspreidt.

De DS-Inspiratie

Ontdek DS Fragance, de DS-geur van al onze Stores gepresenteerd door de “neus”.  “‘t Aards Paradijs” inspireert zich op de verschillende wierooktoetsen in het DS-parfum dat u ter plaatse kunt ervaren. Zo beleeft u een echte zintuiglijke ervaring van DS Automobiles.

DS & Portland

MAAK KENNIS MET ONZE REISGENOTEN

 

Uitgekozen vanwege hun unieke identiteit en reisfilosofie, zorgen onze nieuwe reisgenoten voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Van een toevallige ontmoeting ontstaat een uitnodiging om samen te reizen

 

Het verhaal van Portland, een waanzinnige popgroep, begon bijna tien jaar geleden na een toevallige ontmoeting tussen Sarah Pepels en Jente Pironet. Na verschillende albums en nominaties is het dankzij hun nieuwe album 'Departures' dat hun carrière een nieuwe wending neemt, dit keer in het teken van reizen.

Van wandeling tot wandeling

 

Het nieuwe album 'Departures' bestaat uit een reeks diepe, emotioneel boeiende nummers die tot de verbeelding spreken. Het is een ode aan het reizen en de verovering van de wereld, die de luisteraar vergezelt tijdens zijn reis doorheen het leven.

De kunst van het reizen

Samen willen DS en Portland met hun album 'Departures' mensen inspireren om elke reis te verrijken en elke traject uniek te maken. De verfijning en expertise van DS zorgt ervoor dat elke melodie en noot op het album u begeleidt op uw dagelijkse reis, zodat u in de ideale geluidsomgeving kunt genieten van de unieke DS-ervaring.

OM VERDER TE GAAN

DS-nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwigheden van DS Automobiles 

Expertise

DS Automobiles omringt zich met gepassioneerde vrouwen en mannen die garant staan voor een unieke Franse knowhow.