Ga naar inhoud
TECHNOLOGISCH COMFORT
UITMUNTENDHEID AAN BOORD
Proef het rijplezier door gebruik te maken van alle technologieën aan boord om van elke rit een echte reiservaring te maken.
DS IRIS SYSTEM INFOTAINMENT

Het DS IRIS SYSTEM is ons nieuwe, intuïtieve, ergonomische en volledig personaliseerbare ecosysteem voor informatie. Het omvat een persoonlijke assistent met een aanraakscherm, die uw woorden begrijpt, zodat het systeem uw wensen kan uitvoeren zoals u dat wil.

Dankzij DS SMART TOUCH activeert u in een beweging een van uw zes favoriete sneltoetsen (bestemming, contact, radio, klimaatregeling, enz.) zonder uw blik van de weg af te wenden. Dit aanraakscherm, dat een ideale plaats binnen handbereik kreeg, volgt uw bewegingen en herkent gebaren zoals in- en uitzoomen, alsook geschreven karakters.

PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START

Een nieuwe manier om uw wagen te openen.

1,50 meter: dat is de afstand waarop uw wagen uw aanwezigheid detecteert. Wanneer u nadert, ontgrendelt PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START automatisch uw wagen en komen de tot dan toe onzichtbare deurgrepen naar u toe (i). U dient alleen nog de deur te openen en plaats te nemen. Wanneer u van uw wagen wegloopt, gebeurt het omgekeerde: de handgrepen worden ingetrokken en de wagen wordt automatisch vergrendeld.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

De onvolkomenheden van de weg worden in realtime gescand.

Deze intelligente actieve ophanging werkt met een camera bovenaan de voorruit en verscheidene sensoren om de oneffenheden in het wegdek in real time te scannen. In enkele milliseconden versturen ze deze gegevens naar een stuureenheid, die afzonderlijk ingrijpt op elk van de wielen. Op basis van deze informatie maakt het systeem de ophanging van uw wagen voortdurend harder of zachter om een optimaal comfort te verzekeren.

FOCAL ELECTRA® SOUND SYSTEM
Beleef een ongekende luisterervaring dankzij het hifisysteem FOCAL Electra®. Het audiosysteem omvat 14 luidsprekers, waaronder een subwoofer en een versterker met een totaal vermogen van 515 watt, om u onder te dompelen in een uitzonderlijke klankervaring.
DS AIR
De onzichtbare verluchtingsmond DS AIR, die perfect in het dashboard werd geïntegreerd, is een ongezien ventilatiesysteem dat zich tegelijk discreet en efficiënt toont. Dankzij zijn compacte afmetingen geeft dit systeem het dashboard een vloeiende en zuivere look.
OM VERDER TE GAAN
E-TENSE-TECHNOLOGIE
Ontdek elektrificatie volgens DS Automobiles
RIJHULPTECHNOLOGIEËN
Om u een geconnecteerde en veilige rijervaring te verzekeren.