Ga naar inhoud

FINANCIERING & DIENSTEN

Een gamma uitgekiende oplossingen voor u

We hebben verschillende financieringsmiddelen ontwikkeld om aan uw professionele eisen te voldoen.

Ontdek al onze oplossingen en diensten op maat van uw behoeften.

OPERATIONELE LEASING MET LEASYS, EEN FLEXIBELE OPLOSSING OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN

Met een operationele leasing via onze partner Leasys beschikt u over nieuwe DS-voertuigen en diensten op maat voor een vooraf bepaalde duur en afstand, zonder uw cashflow te mobiliseren of u zorgen te maken over de wederverkoop. 

 

Vaste of variabele verhuur op lange termijn:

 • Een gepersonaliseerde looptijd
 • Het juiste aantal kilometers voor uw gebruik
 • Diensten op maat.
FINANCIËLE RENTING

Profiteer van een huuroplossing waarmee u eigenaar van de wagen kunt worden door de aankoopoptie te lichten aan het einde van de financiering of op gelijk welk moment na het einde van het eerste jaar:

 

Huur met vooraf gekende aankoopoptie:

 • Duur: 36 tot 60 maanden
 • 1e verhoogde huur mogelijk 
 • Met of zonder voorschot, lineaire huurprijzen, stappen
FINANCIËLE LEASING

Profiteer van een huuroplossing waarmee u uw wagen onmiddellijk financieel kunt afschrijven en zo kunt genieten van een restwaarde tot 15% aan het einde van het contract!

 

Leasing op lange termijn:

 • Duur: 24 tot 60 maanden
 • Voorbehouden aan professionals in België
 • De duur van het leasingcontract komt overeen met de vermoedelijke economische gebruiksduur
TCO, geoptimaliseerde totale kostprijs van uw wagen

Om in te spelen op uw behoeften met betrekking tot het optimaliseren van de totale eigendomskosten, heeft DS Automobiles zich tot doel gesteld een gelijke TCO (Total Cost of Ownership) te verzekeren tussen voertuigen met een verbrandingsmotor en elektrische voertuigen. 

 

De berekening van de TCO omvat bepaalde factoren, zoals belastingvoordelen, met vrijstelling van de belasting op bedrijfswagens, brandstofbesparing en lagere onderhouds- en gebruikskosten voor geëlektrificeerde auto’s. Op lange termijn zijn elektrische bedrijfswagens niet duurder dan wagens met een verbrandingsmotor.

 

Neem contact op met uw DS-expert om de TCO van uw wagen of wagenpark te bepalen.

Diensten à la carte of gekoppeld aan uw langetermijnhuur

LEASYS, LANGETERMIJNVERHUURDER VAN DE GROEP STELLANTIS

Leasys beantwoordt aan de mobiliteitsbehoeften van professionals via verhuur op lange termijn en aanverwante diensten
SERVICE & ONDERHOUD

Onze dienstverlening omvat courante en tussentijdse onderhoudsbeurten, het beheer van mechanische defecten, de vervanging van aan slijtage onderhevige en defecte onderdelen en verplichte technische controles. Dit contract kan worden aangevuld met: 

 • Een vervangwagen bij immobilisatie van het voertuig 
 • Naargelang het seizoen aan te passen banden
 
BIJSTAND OP DE WEG
Geniet van een gratis interventie en slepen binnen maximaal een uur, elke dag van de week de klok rond. Geniet van repatriëring van de bestuurder en zijn passagiers, of hun overnachting indien van toepassing. 
BANDENBEHEER

Kies voor een bandenoptie en rijd met banden die aangepast zijn aan de weersomstandigheden (winter/zomer/gemengd). Zo profiteert u van conforme en gehomologeerde banden, gekoppeld aan het onderhoudscontract voor uw langetermijnhuur.

De pluspunten voor uw bedrijf: 

 • Afgevlakte bandenuitgaven, geïntegreerd in de huur
 • Vervanging (montage/demontage), inclusief uitbalanceren en herstellen van lekke banden

*Voorwaarden weerhouden als optie bij intekening op het onderhoudscontract 

 
JOCKEYSERVICE
Vertrouw uw voertuig toe aan onze Jockeyservice, op het uur en op de plaats van uw keuze, binnen een straal van 25 km naar de garage en omgekeerd. Bespaar comfort en tijd bij de reparatie en het onderhoud van uw voertuigen. 
DEKKING FINANCIEEL VERLIES 
In geval van diefstal of totaal verlies van uw voertuig vergoedt de garantie uw financiële schade door het verschil tussen de contractuele waarde van het voertuig en de door uw verzekeraar betaalde vergoeding volledig te dekken. 
WAGENPARKBEHEER
Ontdek Fleet Sharing, de oplossing voor autodelen binnen bedrijven, en Connect Fleet, een oplossing voor realtime fleetbeheer. Deze oplossingen kunnen op zichzelf staan of gekoppeld worden aan uw Free2move Lease-oplossing voor langetermijnverhuur. 
TERUGGAVEPAS

Geniet van gemoedsrust tijdens uw langetermijnhuur.

 

ONZE VERBINTENISSEN:

 • Pechverhelping ter plaatse
 • Slepen van het voertuig naar een erkende hersteller van het merk
 • Terbeschikkingstelling van een vervangwagen van dezelfde categorie
 • Voortzetting van het traject (trein, vliegtuig, taxi enz.)
 • Opvang van de bestuurder en zijn passagiers (logies of repatriëring)
 • Slepen van uw 100% elektrische wagen naar de dichtstbijzijnde laadpaal bij een elektrische panne (beperkt tot één keer slepen per jaar)
 

DIENSTEN IN VERBAND MET VOERTUIGBEHEER

Onze diensten à la carte

Om uw dagelijkse leven te vergemakkelijken, hebben we tal van aanvullende diensten ontwikkeld die onmisbaar zijn voor de continuïteit van uw beroepsactiviteit.
 GEDIGITALISEERD BOETEBEHEER
Vereenvoudig uw boetebeheer en bespaar tijd dankzij onze speciale en beveiligde website. Duid met een paar klikken de vermoedelijke bestuurder aan, handel elke boete af en vermijd strafrechtelijke vervolging. 
BEHEER VAN DE TANKKAART
Betaal in België en/of in het buitenland met onze chip- of magneetkaart, beveiligd met een vertrouwelijke code. 
ONDERHOUD OP AFSTAND - TIJDWINST EN GEMOEDSRUST
Anticipeer op interventies aan uw DS dankzij de DS Connect Box, die technische gegevens doorstuurt naar uw verkooppunt nog voor u uw wagen aan hen toevertrouwt. 
PHEV CONNECT 

Relevante gegevens over het gebruik van de elektrische modus

PHEV Connect is een dashboard voor leidinggevenden dat u relevante gegevens verschaft over het gebruik, het laadgedrag en het verbruik van de voertuigen die uw medewerkers gebruiken. 

 

Met deze dienst van Leasys, die het eerste jaar gratis is, kunt u in real time zien hoe de gebruikers van de voertuigen het geëlektrificeerde deel van onze oplaadbare hybridewagens gebruiken in termen van afgelegde afstand en laadbeurten. 

Door uw medewerkers te sensibiliseren over opladen en de voordelen van het gebruik van de elektrische modus, verlaagt u zo de totale eigendomskosten van uw voertuigen.

 
ONTDEK ONZE PROFESSIONAL AANBIEDINGEN

Vanaf 429€(i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 30/04/2024. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl.   /maand excl.BTW

Vanaf 489€(i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 30/04/2024. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl.  /maand excl.BTW

Vanaf 569€(i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 30/04/2024. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl.   /maand excl.BTW

Vanaf 979€(i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 30/04/2024. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl.   /maand excl.BTW

OM VERDER TE GAAN
Servicecontracten
Ontdek onze oplossingen op maat om uw budget onder controle te houden
Neem contact op met uw DS-Expert
Uw DS-expert biedt een antwoord op uw behoeften