Ga naar inhoud

DE OPLAADBARE HYBRIDE VOLGENS DS

De combinatie van benzine en elektrisch in onze oplaadbare hybridemotoren E-TENSE staat garant voor kracht en soepelheid. Elektrisch rijden is synoniem met een erg lage uitstoot of nuluitstoot en van stille en dynamische acceleraties.
ONS GAMMA OPLAADBARE HYBRIDEWAGENS
Rijd in alle vrijheid met de oplaadbare hybridewagens van DS Automobiles. De oplaadbare hybridemotor E-Tense is verkrijgbaar op de compacte berline DS 4, de SUV DS 7 en de berline DS 9.
DS 4
Upgrade to French Class
DS 4
Upgrade to French Class
PLUG-IN HYBRIDE
DS 7
De reis naar verfijning
DS 7
De reis naar verfijning
PLUG-IN HYBRIDE
DS 9
De kracht van elegantie
DS 9
De kracht van elegantie
PLUG-IN HYBRIDE
DS 3
The art of refinement
DS 3
The art of refinement
100% ELEKTRISCH

DE VOORDELEN VAN EEN ELEKTRISCH VOERTUIG

Stilte en rijcomfort

Aan het stuur van onze oplaadbare hybridewagens geniet u van een stille en soepele rijervaring. Wanneer u overschakelt naar de elektrische modus, licht er achter de voorruit een cyaankleurige led op om aan te geven dat u elektrisch rijdt.

Specifieke E-TENSE-services

Profiteer rechtstreeks vanaf uw smartphone of uw wagen van de diensten van DS Automobiles om uw dagelijkse leven te vergemakkelijken: lokalisatie van laadpalen, planning van uw laadbeurten of installatie van een laadpaal thuis.

Emissies

Met de oplaadbare hybridemotor combineren onze E-TENSE-modellen een lage uitstoot met een laag verbruik: vanaf 30 gCO₂/km en 1,4 l/100 km (naargelang het model). Zo kunt u zich ook in steden met emissiebeperkingen verplaatsen.

KRACHT & SOEPELHEID

Rijmodi

Onze oplaadbare hybridewagens beschikken over vier rijmodi:

 

De modus ‘HYBRIDE’, die standaard is ingesteld, laat u naargelang de omstandigheden elektrisch of op benzine rijden. Hij komt zowel tot zijn recht in de stad als op de snelweg en verzekert een optimaal gebruik van de elektriciteit.

 

 De emissievrije modus is ideaal voor verplaatsingen in de stad. Zo kunt u meer dan 65 kilometer (WLTP-cyclus¹ naargelang het model) afleggen zonder een druppel benzine te verbruiken. Een absolute stilte aan boord, een uitzonderlijke alertheid: ervaar ongekende sensaties.

 

 Activeer de SPORT-modus om het potentieel van uw DS E-TENSE aan te wenden. De verbrandingsmotor levert zijn maximumvermogen en wordt bijgestaan door de twee elektromotoren. Acceleraties, hernemingen: rijplezier ten top.

 

 De 4x4 of 4WD-modus (op de versie E-TENSE 4x4) draagt bij tot een betere tractie op moeilijkere wegen en terreinen. Het vermogen van de verbrandingsmotor en de twee elektromotoren wordt op homogene wijze overgebracht naar de vier wielen en komt de grip sterk ten goede, zowel op natte, modderige of besneeuwde wegen als in de bochten.

Regeneratief remsysteem

In het kader van ons Formule E-engagement en onze dubbele kampioenstitel hebben we verscheidene innovaties ontwikkeld, waaronder het regeneratieve remsysteem. Als motorrem zet dit systeem tijdens het vertragen kinetische energie om in elektriciteit en laadt het de batterij van uw elektrische wagen bij.

 

Deze functie kan worden geactiveerd met een simpele druk op uw versnellingspook.

E-SAVE-functie

De E-SAVE-functie bewaart tot 30 kilometer rijbereik in uw batterij voor gebruik op een later moment. Deze modus is bijzonder nuttig om te anticiperen op zones met emissiebeperkingen, waar enkel ‘schone’ voertuigen zijn toegelaten.

 

De kaarten die beschikbaar zijn op het grote aanraakscherm geven u in real time aan hoeveel kilometer hij nog in de zuiver elektrische modus kan rijden en waar zich de dichtstbijzijnde laadpalen bevinden.

FISCALE STEUN & VOORDELEN

Een specifieke fiscaliteit

Oplaadbare hybridewagens genieten ook een goedkopere inschrijving. Bij aankoop van een nieuwe hybridewagen ontvangt men namelijk een premie. Ook kan een PHEV vrijgesteld zijn van inschrijvingstaksen.

Bereken uw besparingen

 

 

SAVINGS CALCULATOR WIDGET NOT AVAILABLE

Bereken uw bereik

Pas onderstaande instellingen aan om uw echte rijbereik te zien
AUTONOMY SIMULATOR WIDGET NOT AVAILABLE

OPLADEN

Het is altijd het juiste moment om op te laden

Er zijn verschillende manieren om de batterij van uw elektrische wagen op te laden. Afhankelijk van de manier die u kiest, kan de laadtijd korter of langer zijn.

 

U kunt ervoor kiezen om op uw gebruikelijke parkeerplekken op te laden: ‘s nachts thuis of overdag op het werk bijvoorbeeld. Stop tijdens langere ritten voor een korte pauze aan een snellaadstation. Zo kunt u in 30 minuten weer opladen tot 80%.

Onze oplossingen op maat van uw behoeften

DS Automobiles begeleidt u bij het kiezen en installeren van de laadoplossing die het best bij uw behoeften past: van een gewoon huishoudelijk stopcontact tot de installatie van een Wallbox met onze partner Free2move eSolutions.

MyDS-app

Informatie over het rijbereik

Met de MyDS-app kunt u in real time het rijbereik van uw oplaadbare hybride raadplegen. Tijdens het opladen kunt u ook de snelheid en de duur volgen.

Laden vanop afstand

Met het laadbeheer vanop afstand gebruikt u de MyDS-app om een laadbeurt te starten of te programmeren. Dankzij deze functie kunt u uw wagen opladen op de momenten waarop elektriciteit het goedkoopst is.

Verwarming en airconditioning vanop afstand

De klimaatregeling van het interieur werd zodanig afgesteld dat u de voorverwarming of -koeling rechtstreeks in uw wagen kunt programmeren. Deze functie, die werd uitgedacht voor uw comfort, helpt u ook het rijbereik van de batterij te behouden wanneer de auto aan de stekker hangt.