Ga naar inhoud

THE ART OF DS

Duik in het hart van het merk DS Automobiles
Wanneer baanbrekende technologie kennismaakt met de poëzie van het design, competitie aanzet geeft tot innovatie, hoogwaardige materialen hand in hand gaan met uitzonderlijke ambachtelijke knowhow, wordt de auto haute couture.

7 jaar geleden stelde DS Automobiles zich een uitdaging: de knowhow van de Franse automobiele luxe laten herleven.

Maar hoe creëer je een merk in een markt die er niet op zit te wachten?

De documentaire ‘The Art of DS’ toont dit epos.
AFL. 1: HET ERFGOED
Ontdek de enorme uitdaging die DS Automobiles succesvol heeft volbracht, van de oorsprong tot de wedergeboorte. 1955, het ontstaan van DS, en daarmee de belichaming van de typische Franse automobiele uitmuntendheid. Lef, technologie, comfort, de winnende combinatie van de avant-gardistische geest die nog steeds de filosofie van het merk bepaalt. Vandaag zetten teams van ingenieurs en ontwerpers hun uitzonderlijke knowhow in om verder te schrijven aan deze geschiedenis en de auto van morgen te ontwerpen. 
AFL. 2: HET DESIGN
Wat is DS Automobiles? Hoe zet je erfgoed om in creatie? Hoe verleg je  grenzen van  design en verhef je het tot kunst?
Uit stijl ontstond design. En wanneer baanbrekende technologie kennismaakt met de poëzie van het design, geeft dat de typische Franse automobiele uitmuntendheid, belichaamd door DS.
De fundamentele designelementen van het merk: een avant-gardistische geest, proporties, een silhouet dat de aandacht trekt en een verfijnd interieur. 
AFL. 3: DE KNOWHOW
Stijl vereist een bijzondere knowhow, geërfd uit het traditionele vakmanschap en nu bij DS Automobiles op moderne wijze tot uitdrukking gebracht door gepassioneerde mannen en vrouwen, die de technologie naar een hoger niveau tillen om elk detail en elke afwerking te bewerken, zoals het gebruik van inlegwerk van stro, de uitvinding van het Point Perle-motief of zetels met horlogebandmotief... Verfijning, compromisloze kwaliteit en uitzonderlijke Franse knowhow toegepast op de auto’s van DS. 
AFLEVERING 4: STILTE
Compromisloze kwaliteit. Een van de doelstellingen en vaste waarden van DS Automobiles.
Een auto van DS moet kilometers afleggen in alle sereniteit en met een hoog comfortniveau.
Daarbij is geluid belangrijk; de uitdrukking van sereniteit door het belang van stilte in het ontwerp.
Dit draagt bij aan de zogenaamde ‘DS-ervaring’. Een innovatieve en hoogwaardige rijervaring. Ontdek de subtiele technieken en de precisie die deze uitmuntendheid bewerkstelligen. 
AFLEVERING 5: PRESTATIES
Competitie als bron van automobiele innovatie. Gedreven door lef en de drang om de auto van morgen te bouwen, was de energietransitie als vanzelfsprekend.

En ook de Formule E, met het DS TECHEETAH-team, uitgegroeid tot referentie.

DS is trots op de knowhow die het opdeed in de elektrische autosport. Steeds met de ambitie om deze technologieën, die hun inspiratie in de competitie halen, toe te passen in deze uitzonderlijke modellen.

Op uitmuntende wijze de overdracht van vaardigheden tussen Formule E en seriemodellen tot stand brengen; dat is de avant-gardistische geest! 
AFLEVERING 6: INNOVATIE
Kun je  abstractie maken van technologie in een auto?

Innovatie is een van de bestaansredenen van DS Automobiles. Om de bestuurder die unieke en authentieke ervaring te geven. Een design dat synoniem is met natuurlijkheid, eenvoud en sereniteit.

Uitzonderlijke materialen in de verf gezet door de uitstraling van de toekomst. Intuïtief contact met de machine.

En waarom geen ultrasone technologie in de toekomst?

Innovatie bij DS Automobiles als weerspiegeling van de typische Franse uitmuntendheid. 

VOOR VERDER

Ontdek

Geïnspireerd door de originele DS die in 1955 werd gepresenteerd, staat DS Automobiles, gecreëerd in 2014, als een symbool van durf en innovatie.

Knowhow

DS Automobiles wordt omringd door gepassioneerde mannen en vrouwen, die garant staan ​​voor een unieke Franse knowhow.