NL / FR

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

100% elektrische verfijning

Prijs Vanaf 38600 € BTWI

Of Prijs Vanaf 534 €/maand Excl.BTW

 

RIJBEREIK

Tot 340 kilometer

(WLTP-cyclus*)

OPLADEN

80 procent van de batterij

MOTORVERMOGEN

100kW/136pk

ONMIDDELLIJK BESCHIKBARE VOERTUIGEN

Ontdek de voertuigen die beschikbaar zijn in uw verkooppunt

PLEZIER & COMFORT  

Het pure en intense rijplezier van onze elektrische versie onderscheidt zich door onmiddellijke acceleraties en een rustgevende stilte voor een onvergelijkbaar gebruikscomfort.

De E-TENSE-technologie

Kracht & soepelheid

Rijmodi

Regeneratief remsysteem

Voorverwarming en -koeling

Kies de rijmodus die bij u pastMeer weten
Kracht & soepelheid
Uw wagen wordt opgeladen tijdens het rijdenMeer weten
Regeneratief remsysteem
Als welzijn en rijbereik hand in hand gaanMeer weten
Voorverwarming en -koeling

DE VOORDELEN VAN DE ZUIVER ELEKTRISCHE E-TENSE

Rijd in alle sereniteit

Draag bij tot een betere luchtkwaliteit in de stad en gebruik bepaalde wegen en plaatsen die voor andere voertuigen verboden zijn. De stad ontvouwt zich voor u.

Eenvoudig onderhoud

Elektriciteit is goedkoper dan fossiele brandstoffen: 100 kilometer kost u gemiddeld 2 euro. Laad uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE thuis op via een huishoudstopcontact of een DS Wall Box.

Specifieke E-TENSE-services

Profiteer van de talloze diensten van DS Automobiles om uw dagelijkse leven te vereenvoudigen: lokaliseer laadpalen en plan uw laadbeurt of de installatie van een laadpaal thuis, rechtstreeks vanaf uw smartphone of uw wagen.

e-tense EEN PRESTIGIEUZE SIGNATUUR

Zonder te raken aan het DNA en de identiteit van de DS 3 CROSSBACK, onderscheidt de zuiver elektrische E-TENSE-versie zich op elegante wijze met tal van exclusieve designaccenten die moderniteit en prestaties ademen.

Het biedt een grote vrijheid Rijbereik & opladen

De DS 3 CROSSBACK E-TENSE biedt een rijbereik tot 340 kilometer (WLTP-cyclus¹). Een concentraat van prestaties en elegantie. De weersomstandigheden, uw snelheid en uw rijstijl kunnen het rijbereik van uw elektrische wagen beïnvloeden. Bekijk hieronder alle elementen die de efficiëntie van uw batterij beïnvloeden.

Vrijheid Autonomie en opladen

Schakel over naar emissievrije modus

DS 3 CROSSBACK E-TENSE offre une autonomie pouvant aller jusqu’à 341 km (cycle WLTP¹). Un condensé de performance et d’élégance. Les conditions climatiques, votre vitesse ou encore votre style de conduite peuvent affecter l'autonomie de votre véhicule électrique. Découvrez ci-dessous tous les éléments ayant un impact sur l'efficacité de votre batterie.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Snelheid

De actieradius van uw elektrische auto is afhankelijk van allerlei factoren, waaronder de weersomstandigheden en uw rijstijl. Hieronder leest u welke factoren van invloed kunnen zijn op de efficiency van de tractiebatterij van een elektrische auto.

Rijstijl en landschap

Rijgedrag en het landschap hebben een grote invloed op de actieradius van uw elektrische auto. Door met een constante snelheid te rijden blijft de actieradius behouden. Naast rijden in de Eco-modus, kan soepel accelereren en regeneratief remmen tot 20% van uw autonomie besparen.

Thermisch comfort en verwarming

Extreme hitte of vrieskou beïnvloedt de chemische reacties van de accu's, waardoor ze niet optimaal kunnen worden opgeladen. De verwarming die aan het begin van de reis wordt gebruikt, legt een grote druk op de batterijen. Het is daarom aan te raden om het passagierscompartiment reeds voor te verwarmen vanuit uw MyDS-app terwijl uw voertuig nog aan het laden is.

Bereken de actieradius van uw elektrische auto

SERVICES OP MAAT

VIND UW VERKOOPPUNT

(1) De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.