NL / FR

DS 4

Engineered to light the way

Prijs Vanaf 29100 € BTWI

Of Prijs Vanaf 426 €/maand Excl.BTW

 

VERMOGEN

130 tot 225 pk

Oplaadbare hybridemotor verkrijgbaar

AFMETINGEN

Lengte: 4,40 meter

Breedte: 1,87 meter

Hoogte: 1,49 meter

CONSOMMATIONS / ÉMISSIONS (WLTP CYCLE COMBINE)

De 1,3 L à 6,9 L / 100 km

De 29 g à 155 g de CO₂ / km

MEESLEPEND Een ongeziene visie op de auto

De DS 4, maakt indruk en fascineert met zijn indrukwekkende proporties, zijn charismatische uitstraling en zijn gespierde look. Binnenin sluiten de ‘aangevulde technologieën’ perfect aan bij het interieur, voor een uiterst puur design dat tegelijk technologisch en ergonomisch aandoet.

Beschikbare motoren voor de DS 4

OPLAADBARE HYBRIDE

E-TENSE 225

BENZINE

PureTech 130 Automatic

PureTech 180 Automatic

PureTech 225 Automatic

DIESEL

BlueHDi 130 Automatic

Ontdek de verschillende versies van de DS 4

Onze versies werden ontworpen om plaats te bieden aan de oplaadbare hybridemotor E-TENSE 225 zonder aan de interieurruimte of het koffervolume te raken.

GRAFISCH EN DYNAMISCH  

Een verfijnde stijl die de aandacht trekt.

Een verfijnde stijl die de aandacht trekt.

De DS 4 onderscheidt zich door uitzonderlijke proporties en een opmerkelijke uitstraling, die hem de titel van ‘Mooiste Auto van 2022’ opleverden, uitgereikt door de jury van het 37e Festival Automobile International. Grote wielen, een atletisch silhouet, een aerodynamisch profiel. Het lijnenspel van de DS 4 getuigt van een vloeiende en krachtige beweging. Achteraan sluiten zijn gebeitelde lichten naadloos aan op zijn elegante vormen, voor een meeslepende en spectaculaire identiteit.

EEN INDRINGENDE BLIK

In combinatie met de dagrijlichten, echte lamellen van licht met 98 leds, geven de hypnotiserende DS MATRIX LED VISION-koplampen de DS 4 een opvallende en snedige blik, die even boeiend als innovatief oogt.

EEN INDRINGENDE BLIK

MAJESTUEUZE WIELEN

Elk velgmodel dat voor de DS 4 werd ontwikkeld, oogt erg gedetailleerd en roept een ander universum op. Met hun weelderige design en hun diameter tot 20” benadrukken ze de uitstraling en présence van de wagen.

MAJESTUEUZE WIELEN

GEDURFDE LIJNEN

Het markante en aerodynamische lijnenspel van de DS 4 vertaalt zich in een verleidelijk profiel dat hem ook in staat stelt om zijn verbruik te beperken. De indruk van vloeiendheid wordt nog versterkt door de verzonken deurgrepen die perfect aansluiten bij de lijnen van de DS 4.

GEDURFDE LIJNEN

PLURALISME Bevestig uw stijl

De DS 4, die zowel inspiratie put uit de SUV Coupé als uit de compacte berline, verleidt door zijn talloze personaliseringsmogelijkheden. Het DS 4-gamma wordt uitgebreid met twee versies: de DS 4 PERFORMANCE Line, die sportieve klanten in vervoering brengt, en de DS 4 CROSS, die zich meer tot avontuurlijke klanten richt.

KOETSWERKKLEUREN VOOR DE DS 4

1
Terug naar carrosseriekleur
1
Parelmoer wit
1
Cristal Pearl
1
Laquered Grey
1
Platinium Grijs
1
Perla Nera Zwart
1
Copper Gold
1
Velvet Rood

ALLE VELGEN VOOR DE DS 4

1
17" Aluvelgen ATHENES
19" Aluvelgen MINNEAPOLIS
19" Aluvelgen FIRENZE
19" Aluvelgen SAPPORO
19" Aluvelgen SEVILLA
19" Aluvelgen LIMA
19" Aluvelgen LIMA met all-season banden winterlabel 3PMSF
20" Aluvelgen SYDNEY

INTERIEURDESIGN De pure elegantie van onze knowhow

De DS 4 geeft blijk van een bijzonder zuivere geest dankzij de integratie van de schermen in het dashboard, de E-TOGGLE-bediening, de stijlvolle toetsen van de elektrische ruiten en de onzichtbare centrale verluchtingsroosters van DS AIR. Gesterkt door hun expertise, selecteerden onze teams ook ongeziene materialen om het interieur naar een subliem niveau te tillen: gesmeed carbon, bruin essenhout en natuurlijk nerf- of Nappaleder in het iconische horlogebanddesign van het merk.

360°
Intérieur OPÉRA Brun Criollo
[cle1: 2000_GALET_VIGNETTEJPG Lang:NL]
Intérieur Alcantara® Noir
Intérieur Alcantara® Noir avec sièges Cuir Noir Basalte
[cle1: 4000_ALCANTARA_CUIR_VIGNETTEJPG Lang:NL]
Intérieur Cuir Noir Basalte
[cle1: 5000_CUIR_VIGNETTEJPG Lang:NL]
Intérieur toile DS Noir

OPERA-interieur in Criollo Bruin met lederen zetels in Bracelet-afwerking

Geniet van ons uitmuntende en meest prestigieuze interieur: OPERA in Criollo Bruin. Onze emblematische zetels met Bracelet Nappa-lederafwerking zijn getooid met een in de rugleuning geïntegreerd DS-logo en zijn geventileerd, masserend en verwarmd zodat u in alle seizoenen comfortabel kunt rijden.

Grote onderscheiding

Maak uw keuze uit een brede waaier geraffineerde materialen om het interieur van de DS 4 aan te kleden: Tungstène-stof, Alcantara®, Diamond Tungstène-stof met zwarte DS-stof of Nappa- en nerfleder worden aangevuld met prestigieuze afwerkingen zoals het Point Perle-motief, de guilloches ‘Clous de Paris’ of essenhout en gesmeed carbon. De personaliseerbare sfeerverlichting zorgt voor een gastvrije sfeer die perfect bij u past. 

Volledig met leder bekleed en verwarmd stuurwiel

Ultiem detail: op de topversies is het stuurwiel volledig bekleed met volnerfleder en beschikt het over een verwarmingsfunctie om u het ultieme rijcomfort te bieden.

ERGONOMIE EN VERFIJNING Ontdek DS E-TOGGLE en DS AIR

DS AIR

De onzichtbare verluchtingsmond DS AIR, die perfect in het dashboard werd geïntegreerd, is een ongezien ventilatiesysteem dat zich tegelijk discreet en efficiënt toont. Dankzij zijn compacte afmetingen geeft dit systeem het dashboard een vloeiende en zuivere look.

De minimalistische en vernieuwende DS E-TOGGLE vervangt de klassieke versnellingspook en accentueert de verfijning en technologische elegantie van het interieur.

DS E-TOGGLE

Quick Launch-functie DS AIR 

DS AIR
Met een druk op de knop activeert u de ‘Quick Launch’-functie van de centrale verluchtingsmond van DS AIR. Naargelang de weersomstandigheden buiten verspreidt het verluchtingssysteem een intense stroom warme of koude lucht, waardoor het interieur snel een aangename temperatuur krijgt. De zetelverwarming en -verluchting worden eveneens geactiveerd (als uw DS 4 ermee is uitgerust) voor een maximaal thermisch comfort.

De kracht van geluid

HiFi System FOCAL Electra®

Geniet van een ongeëvenaard zuivere klankervaring dankzij dit uitzonderlijke geluidssysteem met 14 luidsprekers en een vermogen van 690 watt. Voor uw comfort tillen de gelaagde ruiten met geluiddempende folie het geluid van het FOCAL Electra®-hifisysteem naar een hoger niveau door een rustige en serene omgeving te creëren.

TECHNOLOGIE Geniet van een opwindende totaalervaring

De DS 4 beschikt over ‘verhoogde technologie’, een exclusieve combinatie van geavanceerde technologieën en verhoogde realiteit of ‘Augmented Reality’ Meer efficiëntie, meer connectiviteit en meer innovaties ten dienste van de rijervaring en uw veiligheid.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Voor een intuïtief en sereen zicht op de weg

Het Head-Up Display dompelt de bestuurder helemaal onder in een visuele ervaring die lijkt op verhoogde realiteit. Door de digitale gegevens door de voorruit te projecteren op een beeld met een diagonaal van 21” lijken de digitale gegevens op een afstand van 4 meter boven de weg te zweven, zodat de bestuurder ze nooit uit het oog verliest.

DS IRIS SYSTEM

Uw zintuiglijke assistent

Het DS IRIS SYSTEM is ons nieuwe, intuïtieve, ergonomische en volledig personaliseerbare ecosysteem voor informatie. Het omvat een persoonlijke assistent met een aanraakscherm, die uw woorden begrijpt, zodat het systeem uw wensen kan uitvoeren zoals u dat wil.

DS SMART TOUCH

Uw sneltoetsen binnen handbereik

Activeer een van uw zes favoriete sneltoetsen (bestemming, contact, radio, klimaatregeling, enz.) in één beweging zonder uw blik van de weg af te wenden, dankzij de DS SMART TOUCH. Dit aanraakscherm, dat een ideale plaats binnen handbereik kreeg, volgt uw bewegingen en herkent gebaren zoals in- en uitzoomen, alsook geschreven karakters.

DS DRIVE ASSIST

Een rijervaring van de nieuwste generatie

We hebben DS DRIVE ASSIST in het leven geroepen om u bij te staan. Toch kan u op elk moment de controle over de wagen overnemen van het systeem. DS DRIVE ASSIST regelt de rijsnelheid en de afstand tot een voorligger en positioneert de DS 4 E-TENSE desgewenst exact in het midden van zijn rijstrook door actief in te grijpen op de stuurinrichting. Hij regelt de snelheid en het traject om de veiligheid en sereniteit aan het stuur te garanderen.

DS DRIVE ASSIST 2.0* verrijkt de autonome rijervaring door semiautomatische rijstrookwissels mogelijk te maken, de snelheid aan te passen in bochten en te anticiperen op snelheidsaanbevelingen volgens de signalisatie.

*Later beschikbaar.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Anticipeer op de weg

Met behulp van een camera bovenaan de voorruit, vier niveausensoren en drie versnellingsmeters werkt DS ACTIVE SCAN SUSPENSION in real time in op elk wiel om de stijfheid of soepelheid van de ophanging op verfijnde wijze te regelen volgens de oneffenheden in het wegdek.

DS NIGHT VISION

Zie wat u ’s nachts niet kunt zien

Een infraroodcamera in het radiatorrooster van de DS 4 detecteert voetgangers en dieren tot 200 meter voor de auto en geeft ze weer op het digitale instrumentenbord zodat u op serene wijze kunt anticiperen en reageren op gevaren. Dat verhoogt de veiligheid en draagt bij tot een rustige rijervaring, zelfs in het donker.

BIJKOMENDE TECHNOLOGIEËN

Ontdek de andere technologieën die op de DS 4 verkrijgbaar zijn.

DS MATRIX LED VISION

Pack verkeersdetectie achteraan

Intelligente verlichtingMeer weten
Intelligente verlichting
Laat u niet meer verrassenMeer weten
Pack verkeersdetectie achteraan

PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START

Wanneer u binnen een straal van 2 meter rond de auto komt, wordt de DS 4 automatisch ontgrendeld en worden de tot dan toe onzichtbare deurgrepen uitgeklapt. Start uw wagen eenvoudig op met de start-stopknop. Wanneer u van uw wagen wegloopt, gebeurt het omgekeerde: de handgrepen worden ingetrokken en de wagen wordt automatisch vergrendeld.

Automatische noodremhulp

Dit systeem detecteert zowel overdag als ‘s nachts obstakels zoals voertuigen (die in dezelfde richting rijden of stilstaan), voetgangers, fietsers en gemotoriseerde tweewielers die zich op uw rijstrook bevinden. Bij dreigend gevaar wordt de bestuurder gewaarschuwd door een verklikker en geluidssignaal. Indien hij dan nog steeds niet reageert, treedt het automatische remsysteem in actie.

Verkeersbordenherkenning

Geniet van een maximaal comfort dankzij de herkenning van snelheids- en signalisatieborden. Dit systeem leest permanente en tijdelijke snelheidsborden langs de weg, geeft ze weer in het instrumentenbord en waarschuwt u bij eventuele overdreven snelheid. U kunt de ingestelde snelheid van de snelheidsregelaar/-begrenzer ook aanpassen aan de gedetecteerde beperking.

Actieve rijstrookassistent

Dit systeem merkt wanneer de auto onbedoeld een witte lijn overschrijdt en leidt de wagen automatisch terug naar zijn rijstrook. U kunt deze functie op elk moment uitschakelen door het stuurwiel stevig in de hand te houden of met de knop voor uw favoriete rijfuncties.

DE KUNST VAN HET REIZEN Overtref uw mooiste uitstapjes in het gezelschap van de DS 4

ds 4
ds 4 exterieur
ds 4 homme

Breid de DS-ervaring uit met onze waaier van geraffineerde en elegante producten, ontwikkeld en geperfectioneerd op basis van onze Franse knowhow en hoge eisen.

VERLENG UW ERVARING

VERLENG UW ERVARING

ONLY YOU biedt u een waaier aan van unieke attenties aangepast aan uw noden. Geniet van deze diensten, in alle sereniteit, comfort en exclusiviteit om uw DS beleving nog vollediger te maken.

Services sur-mesure

Zoek uw verkooppunt

(1) De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.