NL / FR

Onze DS Stores zijn enkel op afspraak bereikbaar en ontvangen u met respect van de sanitaire maatregelen.

ONLINE AFSPRAAK

DS 4

Technologie wordt verfijning

DS4 Technologie wordt verfijning

MEESLEPEND Een ongeziene visie op de auto

De DS 4, die binnenkort verkrijgbaar wordt, maakt indruk en fascineert met zijn indrukwekkende proporties, zijn charismatische uitstraling en zijn gespierde look. Binnenin sluiten de ‘aangevulde technologieën’ perfect aan bij het interieur, voor een uiterst puur design dat tegelijk technologisch en ergonomisch aandoet.

LIMITED EDITION DS 4 La Première

Een verfijnde stijl die de aandacht trekt.

Grote wielen, een atletisch silhouet, een aerodynamisch profiel ... Het lijnenspel van de DS 4 getuigt van een vloeiende en krachtige beweging.

Een indringende blik

Een indringende blik

In combinatie met de dagrijlichten, echte lamellen van licht met 98 leds, geven de hypnotiserende DS MATRIX LED VISION-koplampen de DS 4 een opvallende en snedige blik, die even boeiend als innovatief oogt.

DS MATRIX LED VISION

Intelligente verlichting

De verfijnde en moderne DS MATRIX LED VISION-koplampen van de nieuwste generatie omvatten op de DS 4 de technologieën Matrix Beam en Dynamic Bending Light (dynamische bochtverlichting). Hun lichtbundels detecteren nauwkeurig uw omgeving en passen zich aan dankzij de vijf voorgeprogrammeerde modi (stad, platteland, autosnelweg, moeilijk weer en mist). Zo kunt u in alle omstandigheden met de grootlichten aan rijden zonder andere automobilisten te verblinden.

DS MATRIX LED VISION
DS 4

Bevestig uw stijl

De DS 4, die inspiratie put uit het segment van de compacte berlines en dat van de SUV Coupé, verleidt door zijn talloze personaliseringsmogelijkheden. Het DS 4-gamma wordt uitgebreid met twee versies: de DS 4 Performance Line, die sportieve klanten in vervoering brengt, en de DS 4 CROSS, die zich eerder tot avontuurlijke klanten richt.

DS 4 PERFORMANCE LINE
DS 4 CROSS

DS 4 PERFORMANCE LINE

DS 4 CROSS

INTERIEURDESIGN Zuivere designelegantie

De DS 4 geeft blijk van een bijzonder zuivere geest dankzij de integratie van de schermen in het dashboard, de E-TOGGLE-bediening, de stijlvolle toetsen van de elektrische ruiten en de onzichtbare centrale verluchtingsroosters van DS AIR. Om zijn interieur te verfraaien, selecteerden onze teams ook ongeziene materialen zoals gesmeed carbon, bruin essenhout en natuurlijk nerf- of Nappaleder in het iconische horlogebanddesign van het merk.

360°
Intérieur Performance Line
Intérieur Cuir Gris Galet
Intérieur Cuir Nappa

LIMITED EDITION DS 4 La Première

TECHNOLOGIE Geniet van een opwindende totaalervaring

De DS 4 beschikt over ‘verhoogde technologie’, een exclusieve combinatie van geavanceerde technologieën en verhoogde realiteit of ‘Augmented Reality’ Meer efficiëntie, meer connectiviteit en meer innovaties ten dienste van de rijervaring en uw veiligheid.

DS EXTENDED HEAD-UP DISPLAY

Voor een intuïtief en sereen zicht op de weg

Het Head-Up Display dompelt de bestuurder helemaal onder in een visuele ervaring die lijkt op verhoogde realiteit. Door de digitale gegevens door de voorruit te projecteren op een beeld met een diagonaal van 21” lijken de digitale gegevens op een afstand van 4 meter op de weg te zweven, zodat de bestuurder ze nooit uit het oog verliest.

DS EXTENDED HEAD-UP DISPLAY

DS IRIS SYSTEM

Uw zintuiglijke assistent

Het DS IRIS SYSTEM is ons nieuwe, intuïtieve, ergonomische en volledig personaliseerbare ecosysteem voor informatie. Het omvat een persoonlijke assistent met een aanraakscherm, die uw woorden begrijpt, zodat het systeem uw wensen kan uitvoeren zoals u dat wil.

DS IRIS SYSTEM

DS SMART TOUCH

Uw sneltoetsen binnen handbereik

Activeer een van uw zes favoriete sneltoetsen (bestemming, contact, radio, klimaatregeling, enz.) in één beweging zonder uw blik van de weg af te wenden, dankzij de DS SMART TOUCH. Dit aanraakscherm, dat een ideale plaats binnen handbereik kreeg, volgt uw bewegingen en herkent gebaren zoals in- en uitzoomen, alsook geschreven karakters.

DS 4 E-TENSE Een nieuwe generatie van mobiliteit

DS 4 E-TENSE

Voor de DS 4 ontwikkelden onze ingenieurs een efficiënter platform dat het design en de prestaties ten goede komt. Dat platform werd ontworpen om plaats te bieden aan onze E-TENSE-motor met 225 pk, een oplaadbare hybrideaandrijving van de nieuwste generatie die een benzinemotor van 180 pk combineert met een elektromotor van 110 pk. Het geheel staat garant voor opmerkelijke prestaties en een maximale soepelheid. Het rijbereik van meer dan 50 km over de gemengde WLTP-cyclus gaat bovendien niet ten koste van de interieurruimte of het koffervolume.

COMFORT EN VEILIGHEID

Innovaties voor een dynamische sereniteit aan boord

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS NIGHT VISION

Een rijervaring van de nieuwste generatieMeer weten
DS DRIVE ASSIST 2.0
Anticipeer op de wegMeer weten
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Zie wat u ’s nachts niet kunt zienMeer weten
DS NIGHT VISION

Zoek uw verkooppunt