NL / FR

DS 7 CROSSBACK

Audacity drives to Excellence

Raadpleeg 22 Beoordelingen

Prijs Vanaf 37190 € BTWI

Of Prijs Vanaf 669 €/maand

 

ONMIDDELLIJK BESCHIKBARE VOERTUIGEN

Ontdek de voertuigen die beschikbaar zijn in uw verkooppunt

DS 7 CROSSBACK voor professionnals

DS 7 CROSSBACK - Vooraanzicht wagen

CHARISMATISCH DESIGN

De DS7 CROSSBACK bijt de spits af van de tweede modellengeneratie van DS Automobiles. Deze geraffineerde SUV zet zijn edele afkomst in de verf met een voorkant voorzien van de onmiskenbare en typerende DS WINGS. In profiel wordt zijn dynamische karakter bevestigd door zijn gebeitelde vormen en de uitgekiende esthetiek van zijn velgen.
De DS ACTIVE LED VISION-lampen, die zijn gefacetteerd als juwelen, tillen zijn koetswerkdesign naar een nog hoger niveau.

KOETSWERKKLEUREN VAN DE DS 7 CROSSBACK

1
Terug naar carrosseriekleur
1
Banquise Wit
1
Parelmoer Wit
1
Cristal Pearl
1
Encre blauw
1
Artense Grijs
1
Platinium Grijs
1
Perla Nera zwart
1
Byzantin Gold

ALLE LICHTMETALEN VELGEN VAN DE DS 7 CROSSBACK

1
20’’ Aluvelgen TOKYO
19’’ Aluvelgen BEIJING*
19’’ Aluvelgen ROMA
18’’ Aluvelgen VIENNA

*Beschikbaar op PERFORMANCE Line

 

DS 7 CROSSBACK voor professionals

DS 7 Crossback

Motor

Geniet van dynamische prestaties met een van de vijf verbrandingsmotoren voor de DS 7 CROSSBACK.

SUV DS7 - Vooraanzicht
SUV DS7 - Vooraanzicht
SUV DS7 - Vooraanzicht

GESPIERDE EN ELEGANTE LIJNEN

De charismatische, gespierde en sensuele DS7 CROSSBACK onthult zijn elegant contrasterende lijnen en zijn persoonlijkheid van bij de eerste aanblik.

DS 7 Crossback E-Tense 4x4

DS 7 Crossback
E-Tense 4x4

OPLAADBARE HYBRIDE-SUV

Dankzij zijn elektromotoren geniet u een gecumuleerd vermogen van 300 pk dat de vier wielen aandrijft. In de zuiver elektrische modus kan onze oplaadbare hybride 58 kilometer (WLTP-cyclus(1)) afleggen, ruimschoots voldoende voor woon-werkverkeer.

REVIEW DS KLANTEN

4,9/5
22 Beoordelingen

Wanneer u eigenaar wordt van een nieuwe DS, krijgt u automatisch toegang tot ons nieuwe dienstengamma Only You. Dit concept, geïnspireerd door u en gemaakt voor u, vormt de hoeksteen van de DS-ervaring en getuigt van onze toewijding aan u. Als DS-klant geniet u voortdurend, en nog lang na de aankoop van uw DS, van een gepersonaliseerd dienstengamma op maat van uw behoeften.

Meer weten

VIND UW VERKOOPPUNT

SERVICES OP MAAT

(1) De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.