NL / FR

DS 7 CROSSBACK
E-TENSE

De oplaadbare SUV Hybride

Prijs Vanaf 48490 € BTWI

Of Prijs Vanaf 809 €/maand

 

ONMIDDELLIJK BESCHIKBARE VOERTUIGEN

Ontdek de voertuigen die beschikbaar zijn in uw verkooppunt

DS 7 CROSSBACK E-TENSE

Plug-in hybride volgens DS

Met dezelfde binnenruimte als elke andere uitvoering van DS 7 CROSSBACK onderscheiden onze E-TENSE plug-in hybride-uitvoeringen zich door hun kracht en efficiency: de harmonie tussen de elektrische aandrijving en de benzinemotor staat garant voor een ongekende rijsouplesse.

Twee plug-in hybrid motoren beschikbaar op DS 7 CROSSBACK

E-TENSE 225

E-TENSE 4x4 300

VERMOGEN:

225 pk

0 - 100 km/h in 8,9 s

 

BRANDSTOFVERBRUIK/UITSTOOT (WLTP¹):

1,4 l / 100 km

31g CO₂ / km

 

100% ELEKTRISCHE ACTIERADIUS:

tot 55 km conform WLTP¹-cyclus

 

VERMOGEN:

300 pk en vierwielaandrijving

0 - 100 km/h in 5,9 s

 

BRANDSTOFVERBRUIK/UITSTOOT (WLTP¹):

1,3 l/100 km

30g CO₂/km

 

100% ELEKTRISCHE ACTIERADIUS:

tot 58 km conform WLTP¹-cyclus

De voordelen van het plug-in hybridesysteem E-TENSE

Stilte en comfort

Geniet van de stilte in de auto tijdens het rijden in de Zero Emission-modus. Een aangename rust en comfort waaraan ook de standaard gelaagde zijruiten van de E-TENSE-uitvoeringen bijdragen.

Toegang tot elk stadscentrum

Met een plug-in hybrideauto bent u ook welkom in steden waar verkeersbeperkende maatregelen van kracht zijn. Onze E-TENSE-uitvoeringen zijn voorzien van een cyaanblauwe led aan de bovenzijde van de voorruit die aangeeft dat de elektrische rijmodus is geactiveerd.

Uitstoot en brandstofverbruik

De CO2-uitstoot en het brandstofverbruik van onze plug-in hybride E-TENSE-uitvoeringen zijn toonaangevend op de markt: 30 g CO₂/km en 1,3 l/100 km bij de E-TENSE 4x4 300.

Alle ruimte voor inzittenden en bagage

Dankzij de ingenieuze en unieke lay-out van deze aandrijflijn gaat er niets van de interieur- en bagageruimte verloren. De bagageruimte van de E-TENSE-uitvoeringen behoort met een inhoud van 555 liter tot de grootste van het PHEV-segment.

Speciale services voor de E-TENSE-uitvoeringen

Lokaliseren van laadpunten vanuit uw auto, het laden programmeren via uw smartphone of het bij u thuis laten installeren van een wallbox: een uitgebreid pakket van services die u extra gemak bieden.

Een uitvoering met vierwielaandrijving

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300 is voorzien van een 110 pk elektromotor voor en een 113 pk achter, waarmee hij een gecombineerd vermogen van 300 pk levert, goed voor indrukwekkende prestaties.

Technologie en raffinement

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 7 CROSSBACK bieden onze plug-in hybride E-TENSE-uitvoeringen optimaal gebruiksgemak.

Actieradius en opladen

Schakel over op Zero Emission!

Om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van een plug-in hybrideauto, is het noodzakelijk om hem op te laden. Volledig opgeladen bieden onze E-TENSE-uitvoeringen een actieradius van tot wel 58 km (WLTP1-cyclus) bij de E-TENSE 4x4 300, wat meestal voldoende is voor woon-werkverkeer.

LADINGSDUUR

Bereken uw ladingsduur in functie van uw autonomieniveau

Meerdere factoren kunnen de elektrische autonomie van uw plug-in-hybride wagen beïnvloeden, waaronder de weeromstandigheden of uw rijstijl.

Snelheid

Snelheid is de factor die de grootste invloed heeft op het bereik van uw plug-in hybride auto. Kies bij lage snelheden voor de elektrische modus. Het is belangrijk om de snelheid op snelwegen en autosnelwegen te matigen om de actieradius te behouden.

Rijgedrag

Rijgedrag en omstandigheden hebben een grote invloed op de actieradius in zero emission modus van uw plug-in hybride auto. Door een rustige en anticiperende rijstijl en door regeneratief remmen kunt u de actieradius tot wel 15% vergroten.

Thermisch comfort en verwarming

Extreme hitte of vrieskou beïnvloeden de chemische reacties van de batterijen. Het verschil in actieradius door de verwarming kan tot 35 % variëren tussen de lente en de winter. Het voorverwarmen van uw auto is een van de meest efficiënte manieren om uw actieradius in de winter en de zomer te vergroten.

Uw actieradius in de zero emission-modus

Stel hieronder de gegevens in om uw werkelijke actieradius te ontdekken

Verbruik / Uitstoot NEDC en WLTP

                                                                       (1)

NEDC
Max autonomie 100% elektrisch 68 km
Verbruik gemengd (l/100km) 1,5
CO2-uitstoot (g/km) 34
WLTP (Vanaf einde 2020)
Max autonomie 100% elektrisch  58
Verbruik gemengd (l/100km)  1,3
CO2-uitstoot (g/km) 30

SERVICES OP MAAT

(1) De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.