NL / FR

Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

DS 7 CROSSBACK
E-TENSE 4X4

De oplaadbare SUV Hybride op bestelling verkrijgbaar

Prijs Vanaf 54190 € BTWI

Of Prijs Vanaf 689 €/maand

 

De 4x4 Benzine Hybrid

Vermogen:
300 pk en vierwielaandrijving
0 tot 100 km/u in 5,9 seconden

Brandstofverbruik
/uitstoot (WLTP)(1):

1,3 liter / 100 km
30 g CO2 / km

Efficiëntie en intelligentie

Vertrek in alle stilte met de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 dankzij zijn zuiver elektrische modus met een rijbereik van 58 kilometer over de WLTP-cyclus. Dat volstaat voor de meeste woon-werkritten.

DE VOORDELEN VAN DE OPLAADBARE HYBRIDEAANDRIJVING E-TENSE

Verleng uw rijbereik dankzij het regeneratief remsysteem

Programmeer het gebruik van de elektrische modus met E-SAVE.

Laad uw batterij thuis of aan een laadpaal op in 1:45 uur.

Het regeneratieve remsysteem, een vrucht van de knowhow die in de Formule E is opgedaan, zet kinetische energie om in elektriciteit tijdens het vertragen en verlengt zo het rijbereik van uw batterij.

Met de functie E-SAVE kunt u voldoende energie reserveren om de laatste 10 of 20 kilometer van uw traject zuiver elektrisch af te leggen zonder broeikasgassen of vervuilende stoffen uit te stoten. Zo kunt u zich ook in steden met verkeersbeperkingen verplaatsen.

De batterij van de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 herlaadbare hybride SUV is in 1 uur en 45 minuten opgeladen aan een 32 A muurlaadstation dankzij een 7,4 kW lader, of in 8 uur aan een klassiek 8A stopcontact.

  • TECHNOLOGIE EN RAFFINEMENT

    Ontdek een uitzonderlijk interieur, gewijd aan uw comfort

Benut de verschillende rijmodi

De modus ‘Zero emission’ is standaard ingeschakeld. De wagen vertrekt steeds in de elektrische modus om voorrang te geven aan rijcomfort, bedrijfsstilte en rijden zonder uitstoot van CO2 of vervuilende stoffen.
De stand ‘Sport’  stelt vermogen en rijplezier centraal.
‘Hybride’  verzekert het ideale compromis tussen prestaties en brandstofverbruik.
De modus ‘4WD’ verhoogt de grip en tractie op vochtige, zanderige en besneeuwde wegen.

Alertheid en verfijning

Met behulp van een camera en sensoren anticipeert de DS ACTIVE SCAN SUSPENSION op elke oneffenheid in het wegdek om imperfecties uit te vlakken. Het systeem stuurt de gegevens in real time door naar een stuureenheid, die op elk wiel afzonderlijk ingrijpt om de stijfheid of soepelheid van de ophanging te regelen en zo een onovertroffen comfort te bieden.

Zelf rijden of zich laten rijden

De bestuurder ondersteunen en tegelijk hem of haar de kans laten om zelf weer de controle in handen te nemen: dat is wat de DS CONNECTED PILOT wil bieden. Het is een nieuwe stap in de richting van autonoom rijden. Het innoverende systeem regelt de rijsnelheid en de afstand tot een voorligger en positioneert de DS 7 CROSSBACK exact in zijn rijstrook zoals ingesteld door de bestuurder door actief in te grijpen op de stuurinrichting. Hij regelt de snelheid en het traject om de veiligheid en sereniteit aan het stuur te garanderen.

 

De spoorassistent werd ontwikkeld met het oog op een optimale werking op wegen met duidelijke wegmarkeringen aan beide zijden (zoals snelwegen en wegen met gescheiden rijstroken).

 

*Later beschikbaar

CHARISMA EN RAFFINEMENT

Zonder te raken aan het DNA en de identiteit van de DS 7 CROSSBACK, onderscheidt de oplaadbare hybrideversie E-TENSE zich op elegante wijze met tal van designaccenten die moderniteit en prestaties ademen.

DS ACTIVE LED VISION : Zien en gezien worden

De DS ACTIVE LED VISION-lampen, die voor het eerst werden voorgesteld op de concept-car DS E-TENSE, tonen zich tegelijk mooi en erg performant. Ze bestaan uit een centrale LED-projector en drie roterende led-modules. Die laatste kunnen draaien en kantelen op basis van de stuurhoek, de rijsnelheid en de weersomstandigheden om u steeds een optimaal zicht te verzekeren.

DS NIGHT VISION : Zien in het donker

We ontwikkelden DS NIGHT VISION om uw zicht in het donker te optimaliseren. De infraroodcamera in het radiatorrooster detecteert voetgangers en dieren op de weg tot op 100 meter. Met dat systeem kunt u anticiperen op gevaren en er sneller op reageren.

MOTORVERSIE E-TENSE 4X4: DE HYBRIDE VOLGENS DS

Onder de motorkap schuilt een 200 pk (147 kW) sterke benzinemotor die samenwerkt met twee elektromotoren van 110 pk (80 kW) en een elektronische EAT8-achttrapsautomaat. Het gecombineerde vermogen en koppel bedragen respectievelijk 300 pk en 520 Nm en laten zich ten volle waarderen in de sportmodus.

Met zijn batterij van 13,2 kW/h kan de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 tot 58 kilometer afleggen (WLTP-cyclus). Dat rijbereik volstaat voor het dagelijkse woon-werkverkeer in de stad of op snelwegen bij een snelheid tot 135 km/u. Wanneer de batterij leeg is of wanneer de bestuurder meer vermogen vraagt, neemt de verbrandingsmotor de fakkel over.

DS PARK PILOT : Gemakkelijk en vlot parkeren

Win aan sereniteit tijdens uw parkeermanoeuvres dankzij het unieke DS PARK PILOT-systeem: uw wagen voert parkeermanoeuvres parallel met of haaks op de weg geheel autonoom uit. Ook het uitrijden van een parkeerplaats gebeurt zonder tussenkomst van de bestuurder.

 

DS Park Pilot is een parkeerhulpsysteem dat in geen geval de waakzaamheid van de bestuurder kan vervangen. Het manoeuvre blijft de verantwoordelijkheid van de bestuurder.

Verbruik / Uitstoot NEDC en WLTP

                                                                       (1)

NEDC
Max autonomie 100% elektrisch 68 km
Verbruik gemengd (l/100km) 1,5
CO2-uitstoot (g/km) 34
WLTP (Vanaf einde 2020)
Max autonomie 100% elektrisch  58
Verbruik gemengd (l/100km)  1,3
CO2-uitstoot (g/km) 30

SERVICES OP MAAT

(1) De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.