NL / FR

STADSWAGENS

Geniet van een eersteklassereis aan het stuur van onze stadswagens. Een elegant design en een verfijnd silhouet: de DS 3 CROSSBACK garandeert u steeds een uitzonderlijk comfort. Als symbool van de Franse knowhow creëert onze compacte wagen een tastbare sereniteit dankzij de verbeterde geluiddemping en ongeëvenaarde veelzijdigheid.

DS 3 Crossback

DS 3 Crossback

De DS 3 CROSSBACK werd in de eerste plaats ontwikkeld met het oog op uw comfort en sereniteit. De compacte SUV van DS, met technologieën van de nieuwste generatie, heeft alles om een maximale dynamiek en veiligheid te waarborgen.

Ontdek een model dat verfijning met technologie verenigt. Als symbool van Franse uitmuntendheid werd zijn uitgekiende interieur ontwikkeld met bijzondere aandacht voor details. DS PILOT en andere technologieën van deze hoogwaardige auto laten u nu al kennismaken met de autonome wagens van morgen terwijl de DS SAFETY-technologieën u bij elke rit een maximale sereniteit verzekeren. Het design van de DS 3 CROSSBACK, dat zijn hoogtepunt bereikt in zijn radiatorrooster en iconische lichtsignatuur vooraan, stelt onze compacte stadswagen in staat om zich op gedurfde wijze te onderscheiden.