NL / FR

STADSWAGENS

Geniet van een eersteklassereis aan het stuur van onze stadswagens. Een elegant design en een verfijnd silhouet: de DS 3 CROSSBACK garandeert u steeds een uitzonderlijk comfort. Als symbool van de Franse knowhow creëert onze compacte wagen een tastbare sereniteit dankzij de verbeterde geluiddemping en ongeëvenaarde veelzijdigheid.

DS 3 Crossback

DS 3 Crossback

De DS 3 CROSSBACK werd in de eerste plaats ontwikkeld met het oog op uw comfort en sereniteit. De compacte SUV van DS, met technologieën van de nieuwste generatie, heeft alles om een maximale dynamiek en veiligheid te waarborgen.

Ontdek een model dat verfijning met technologie verenigt. Als symbool van Franse uitmuntendheid werd zijn uitgekiende interieur ontwikkeld met bijzondere aandacht voor details. DS PILOT en andere technologieën van deze hoogwaardige auto laten u nu al kennismaken met de autonome wagens van morgen terwijl de DS SAFETY-technologieën u bij elke rit een maximale sereniteit verzekeren. Het design van de DS 3 CROSSBACK, dat zijn hoogtepunt bereikt in zijn radiatorrooster en iconische lichtsignatuur vooraan, stelt onze compacte stadswagen in staat om zich op gedurfde wijze te onderscheiden.

DS3 citadine

DS 3

De DS 3 werd zo ontworpen dat u van elk moment kunt genieten. Met zijn nauwkeurigere stuurinrichting en verlaagde onderstel zit u dichter bij de weg in uw geraffineerd en dynamisch ogende stadswagen.

Om u al het comfort te bieden dat u nodig hebt, hebben we de DS 3 uitgerust met een automatische zesversnellingsbak van de nieuwste generatie. Uw DS-stadswagen, die elegantie en betrouwbaarheid verenigt, biedt u het hoogste comfortpeil dankzij vijf volwaardige plaatsen en een royale koffer van 285 liter, een van de grootste in dit segment.

DS3 Cabrio

DS 3 Cabrio

Profiteer van de warme zonnestralen door het elektrische dak van uw DS3 Cabrio met een druk op de knop te openen in 16 seconden, en dat bij snelheden tot 120 km/u.

Omdat we weten hoe waardevol rustige momenten in de stad kunnen zijn, hebben onze geluidsingenieurs een unieke geluidsisolatie ontwikkeld voor het interieur, om uw rust in alle omstandigheden te waarborgen.

De DS3 Cabrio leent zich perfect voor uw dagelijkse ritten en verbaast met zijn levendige, dynamische rijgedrag waarmee u alle wegen naar uw hand zet.

De geraffineerde en elegante open stadswagen kan schermen met vijf volwaardige plaatsen en een koffer van 245 liter, zelfs wanneer de kap open is.

 

Personalisering

Druk uw persoonlijkheid uit met een van de 68 kleurcombinaties voor het koetswerk, acht sierlijsten voor het interieur en drie kleuren voor de dakstof van uw DS3 Cabrio.