NL / FR

SUV’S & CROSS-OVERS

SUV, CROSS-OVER, COMPACTE SUV: elk model combineert een vernieuwend design met spitstechnologie. Een unieke lichtsignatuur die de aandacht trekt en een imposant en gedurfd postuur dat een gevoel van veiligheid en welzijn geeft: zo ziet een topmodel er volgens DS uit.

DS 7 CROSSBACK

DS 7 CROSSBACK

Liefhebbers van nieuwe auto-ervaringen, beleef de weg op een andere manier met de DS 7 CROSSBACK, dankzij zijn twee grote 12”-schermen, DS NIGHT VISION dat een uitzonderlijke zichtbaarheid in het donker verzekert, en DS CONNECTED PILOT dat uw snelheid automatisch aanpast aan die van uw voorligger en u tevens op uw rijstrook houdt.

Met de nieuwste DS PARK PILOT-technologie wordt parkeren een magische ervaring: activeer gewoon uw richtingaanwijzer en wacht terwijl uw SUV zichzelf parallel met of haaks op de weg parkeert.

 

Laat u verrassen door de geraffineerde elegantie van het interieur in de DS 7 CROSSBACK. Het in het dashboard geïntegreerde R 180-horloge van B.R.M. komt tevoorschijn zodra u uw SUV start.

Met vijf volwaardige plaatsen en een koffer van 555 liter – een van de grootste in dit segment – kunt u in alle sereniteit op reis vertrekken met uw DS 7 CROSSBACK.

 

Personalisering

Opéra, Faubourg, Rivoli, Bastille, Performance Line: vijf ‘Inspirations’ om uw persoonlijkheid uit te drukken in uw DS 7 CROSSBACK.

DS 3 CROSSBACK

DS 3 CROSSBACK

Als een echte luxewagen verwent de DS 3 CROSSBACK u tijdens elke rit met een onovertroffen comfort en sereniteit. Deze compacte SUV werd ontworpen om een vernieuwende en intense rijervaring te verzekeren, waarbij elke kilometer een reis voor de zintuigen is.

Een avant-gardistisch design, een verfijnd interieur en spitstechnologie: die elementen maken de DS 3 CROSSBACK tot een uitzonderlijke wagen. Met zijn radiatorrooster, zijn DS Wings, zijn verzonken deurgrepen en zijn onmiddellijk herkenbare lichtsignatuur doet deze wagen zich opmerken door zijn lef. Als uithangbord van de Franse knowhow neemt zijn interieur met de nobelste materialen uw zintuigen op sleeptouw. Met DS DRIVE ASSIST profiteert u van een voorsmaakje van autonoom rijden, terwijl de DS SAFETY-technologieën uw ritten alsmaar veiliger maken. Maak kennis met een topmodel dat zich onderscheidt door zijn stijl.