NL / FR

Nieuwe DS 3

The art of refinement.

Prijs Vanaf 28650 € BTWI

[cle1: 101722JPG Lang:NL]
 

VERMOGEN

100% elektrisch 115 kW/156 pk

Benzine van 100 tot 130 pk

ELEKTRISCH RIJBEREIK

Tot 402 km over de gemengde cyclus (WLTP)

VERBRUIK / EMISSIES (GEMENGDE WLTP-CYCLUS)

Van 0 tot 6L/100 km
Van 0 tot 135g CO₂/km

VORSTELIJK & WENDBAAR Een eigentijds design

De technologische en efficiënte Nieuwe DS 3 zal u op al uw reizen vergezellen met elegantie en karakter. Hij is verkrijgbaar in een 100% elektrische versie en zal u verleiden door zijn rijcomfort.

Beschikbare motoren voor de Nieuwe DS 3

De Nieuwe DS 3 is verkrijgbaar in verschillende motorversies:

100% elektrische versie en ook als PureTech 100 en 130 benzine.

Batterij Nieuwe DS 3

Dankzij onze dubbele kampioenstitels in de Formule E konden we de expertise en knowhow van onze ingenieurs op het vlak van elektrische wagens verder ontwikkelen tot een nieuwe generatie bijzonder efficiënte motoren. De geoptimaliseerde stroomlijn en thermische regeling van de nieuwe batterij van de Nieuwe DS 3 versterken de prestaties van zijn E-TENSE-motor.

E-TENSE, ZUIVER ELEKTRISCH

De zuiver elektrische Nieuwe DS 3, het resultaat van een nieuw platform en innovatieve materialen, wint aan rijbereik – tot 402 km over de gecombineerde cyclus. Dat maakt er een van de lichtste compacte SUV’s in zijn klasse van. Hij is ideaal voor uitstapjes en lange reizen en laadt in slechts 30 minuten zijn batterij op tot 80%.

KOETSWERKDESIGN

De Nieuwe DS 3 meet zich zuivere lijnen en een intense blik aan die zijn sculpturale en geraffineerde karakter benadrukken. 

Vergrote radiatorgrille en scherpe look

De grille van de Nieuwe DS 3 accentueert met zijn glanzend zwarte of verchroomde diamantvormige punten op subtiele wijze de indrukwekkende uitstraling van de auto. De nieuwe verchroomde of glanzend zwarte DS Wings vormen de elegante verbinding tussen de grille en de full led-koplampen. Ze geven de Nieuwe DS 3 een scherpe blik.

Vergrote radiatorgrille en scherpe look

Verzonken handgrepen

De Nieuwe DS 3 is uitgerust met verchroomde deurgrepen die elegant aansluiten bij zijn silhouet en zich ontplooien bij het openen.

Verchroomde, verzonken handgrepen Nieuwe DS 3

Opnieuw ontworpen achterkant

Een zwart gelakte strip accentueert de achterlichten en de klep. De handtekening van DS Automobiles in gepolijst roestvrij staal siert subtiel de achterzijde van de auto.

Opnieuw ontworpen achterkant

INTERIEURDESIGN Knowhow en aandacht voor detail ​ ​

De met zorg uitgewerkte interieurs van de Nieuwe DS 3 combineren hoogwaardige materialen met technologische elegantie en aandacht voor detail om u onder te dompelen in een comfortabele en gezellige sfeer met karakter en moderniteit. ​

360°
Stoffen Perruzzi Silicum
Basalte Zwart Lederen Interieur
Zwart Alcantara® Interieur
Basalte Zwart Lederen Interieur Performance Line
Galet Grijs Stoffen Luxemburg met Nappaleder Interieur
Interieur Nappa Leder Basalte Zwart

Horlogebandmotief

Onze lederbewerkers staan garant voor het sublieme interieur van de Nieuwe DS 3 met Nappaleder, een kostbaar volnerfleder. Het exclusieve horlogebandmotief benadrukt met stijl de sterke band tussen DS Automobiles en de ambachten.

‘Clous de Paris’-guilloches

Onze stilisten hebben zich laten inspireren door de wereld van de luxehorloges om het stuur van de Nieuwe DS 3 te versieren met de ‘Clous de Paris’-guilloches. Deze veeleisende afwerking bestaat uit kleine studs met piramidevormige koppen die elkaar harmonieus kruisen.

Sierstiksels ‘Point Perle’

De Point Perle is ontstaan uit de verbeelding van onze lederbewerkers en geïnspireerd op borduurwerk. Deze afwerking weerspiegelt een parelvormig motief op de naden van het leder van de Nieuwe DS 3. Deze knipoog is de signatuur geworden van DS Automobiles.

Edele materialen

De edele materialen, de uitmuntende Franse ambachtelijke knowhow en de harmonieuze lijnen wekken het interieur tot leven, verfraaid met unieke bekledingen.

Interieurmaterialen Nieuwe DS 3
Stuurwiel Nieuwe DS 3

GECONNECTEERD JUWELENKISTJE Een digitale reis

Met zijn PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START stapt u een meeslepend interieur binnen. Het met Mistral-leder overtrokken geconnecteerde stuur van de Nieuwe DS 3 beschikt over tal van bedieningselementen die de toegang tot de rij- en schakelhulptechnologieën vergemakkelijken.

 

Het centrale HD-scherm van 10,3” met glanzende afwerking, het elegante digitale instrumentenbord in combinatie met het head-up kleurendisplay en de ergonomische bedieningselementen zijn perfect geïntegreerd in het interieur om de rijgegevens eenvoudiger af te lezen.

Focal Electra-hifisysteem Nieuwe DS 3

De New DS 3, die werd opgevat als een auditorium, dompelt u onder in een klankervaring met een uitzonderlijke zuiverheid. Dankzij de 12 zorgvuldig in het interieur geïntegreerde luidsprekers biedt het FOCAL ELECTRA-hifisysteem een nauwkeurige, evenwichtige en ongelooflijk rijke klank.

Geniet van een geavanceerde digitale ervaring dankzij het infotainmentsysteem met geconnecteerde navigatie en het DS IRIS SYSTEM. Dit nieuwe, intuïtieve en volledig personaliseerbare informatie-ecosysteem geeft u toegang tot alle functies via sneltoetsen op uw grote centrale scherm van 10,3”. Dankzij de geavanceerde spraakherkenning voert hij uw commando’s uit en vereenvoudigt hij uw ritten.

Infotainmentsysteem Nieuwe DS 3
Performance Line Nieuwe DS 3

PERFORMANCE LINE Veel karakter

In de PERFORMANCE LINE-versie oogt de Nieuwe DS 3 nog sportiever en heeft hij exclusieve afwerkingen. Onstuimig en verleidt van bij de eerste aanblik.

TECHNOLOGIEËN Ontdek de rijhulpsystemen van de New DS 3

DS IRIS SYSTEM

Het DS IRIS SYSTEM is ons nieuwe, intuïtieve, ergonomische en volledig personaliseerbare ecosysteem voor informatie. Het omvat een persoonlijke assistent met aanraakscherm en een geavanceerde spraakherkenning: Het DS IRIS SYSTEM voert uit wat u wilt, zoals u het wilt

DS DRIVE ASSIST

De bestuurder ondersteunen en tegelijk hem of haar de kans geven om zelf weer de controle in handen te nemen: dat is wat de DS DRIVE ASSIST wil bieden. Het is een nieuwe stap in de richting van autonoom rijden. Dit innoverende systeem regelt de snelheid en afstand tot een voorligger en positioneert de Nieuwe DS 3 exact in zijn rijstrook zoals ingesteld door de bestuurder, door actief in te grijpen op de stuurinrichting. Hij regelt de snelheid en het traject om de veiligheid en sereniteit aan het stuur te garanderen.

DS MATRIX LED VISION

De DS MATRIX LED VISION-koplampen van de Nieuwe DS 3 bestaan uit 3 ledmodules voor de dimlichten en een MATRIX BEAM-module voor de grootlichten, die op zijn beurt onderverdeeld is in 15 onafhankelijke segmenten. Deze segmenten worden progressief ontstoken en gedoofd naargelang de rijomgeving die wordt gedetecteerd via de camera bovenaan de voorruit. Zo kan de bestuurder met de grootlichten aan rijden, zonder anderen te verblinden: wanneer hij bijvoorbeeld een voor- of tegenligger nadert, dooft een deel van de lichtbundel rond deze wagen om hem niet te hinderen en dat zolang die wagen in de buurt is.

Nieuwe compacte SUV DS 3

Wettelijke vermeldingen

 

De vermelde waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan nieuwe wagens sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik kunnen variëren afhankelijk van de reële gebruiksomstandigheden en factoren als oplaadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, bandentype, buitentemperatuur en temperatuurcomfort in het voertuig. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen.