NL / FR

WAGENPARKEN & FLEETBEHEER  

Beheer uw wagenpark en optimaliseer uw budget met eenvoudige en praktische oplossingen die zich naar wens laten combineren en die werden ontwikkeld door onze mobiliteitspartner Free2Move.

Free2Move Lease

Operationele Leasing voor zakelijke gebruikers

Ontdek onze exclusieve aanbiedingen op het gebied van Operationele Leasing voor zakelijke gebruikers en diensten op maat zoals onderhoud, herstellingen, bijstand op de weg of verzekering. Optimaliseer uw wagenpark, bied uw werknemers meer veiligheid en comfort en valoriseer het imago van uw onderneming.

Free2Move heeft twee aanbiedingen voor fleetbeheer voor professionals: Fleet Sharing, de oplossing voor autodelen in bedrijven, en Connect Fleet, een oplossing voor realtime fleetbeheer. Deze oplossingen zijn onafhankelijk verkrijgbaar maar kunnen ook worden gecombineerd volgens uw behoeften. U kunt ze tevens koppelen aan Operationele Leasing via Free2Move Lease.

Fleet Sharing & Connect Fleet

Free2Move Fleet Sharing

De oplossing voor autodelen in bedrijven

Stel zelfbedieningsvoertuigen ter beschikking van uw medewerkers, profiteer van een flexibel gebruik en een persoonlijke begeleiding bij de implementatie van deze oplossing. Online reservatieplatform, zeven op zeven de klok rond online beschikbaar en toegang tot de voertuigen via badge of smartphone.

Free2Move Connect Fleet

In real time geconnecteerd wagenparkbeheer  

Beheer uw wagenpark in real time en verlaag uw kosten doordat alle voertuiggegevens op een enkel platform worden verzameld:

 

- Volg de kilometerstanden en het brandstofverbruik

- Lokaliseer gestolen voertuigen en optimaliseer de activiteit van uw teams dankzij geolokalisatie

- Rijd milieubewust dankzij informatie over uw rijgedrag

Onze Connect Fleet-oplossing voor wagenparkbeheer is compatibel met de Operationele Leasing van Free2Move Lease. Optimaliseer de opvolging van uw wagenpark en geniet van een leasingcontract op maat van uw behoeften dankzij het gecombineerde aanbod Interparc Connect Management waarop u kunt intekenen in het kader van Operationele Leasing.

Free2Move Services-app

Uw ideale reisgenoot

Krijg toegang tot het grootste Europese netwerk van laadpalen en maak al uw verplaatsingen met een elektrische wagen gemakkelijker dankzij de Free2Move Services app, die beschikbaar is via het scherm van uw wagen en/of uw smartphone. Zoek een beschikbaar openbaar laadstation dat compatibel is met uw wagen. Betaal in alle eenvoud, overal in Europa.

Verhuur van een DS via Free2Move Rent

Huur een voertuig voor uw specifieke behoeften

Huur een wagen per dag, week of maand via een speciaal en 100% digitaal reservatieplatform.

Zoek uw verkooppunt

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor een proefrit, een offerte of een gesprek met een van onze gespecialiseerde adviseurs voor professionals.

U kunt het formulier invullen via onderstaande link.