Ga naar inhoud

MyDS-app

Altijd en overal uw persoonlijke ruimte

CONNECTEER, START

De MyDS-app werd ontwikkeld om u te laten inloggen op uw DS-wagen en zijn omgeving. Ga met één klik naar alle Only You-services en breid uw rijervaring uit, zowel voor, tijdens als na elke rit. Alle DS-modellen zijn compatibel met de MyDS-app.

Het DS-universum in uw smartphone

MyDS App

Daily support

Voor uw rit: maak het u gemakkelijk door uw DS-wagen gemakkelijk terug te vinden.*

 

Tijdens uw rit: Volg uw ritten en uw verbruik. MyDS zal u verwittigen wanneer het tijd is voor uw volgende onderhoud.*

 

Na uw rit: een begeleiding ten dienste van uw comfort. Zo voorziet MyDS ook een wandelroute vanaf uw DS-wagen tot uw eindbestemming.*

 

De MyDS-app biedt u een aantal gepersonaliseerde diensten: opvolging van het rijbereik, de kilometerstand en de onderhoudstermijn na elke rit, zodat u uw DS beter kunt onderhouden.

 

* Vanaf uw smartphone met internetverbinding en navigatiefuncties.

Documentatie aan boord

Alles over uw voertuig

 

Via de MyDS-app krijgt u rechtstreeks toegang tot alle documentatie van uw wagen. Of het nu gaat om de werking of om de beste onderhoudspraktijken van uw DS, alles is binnen handbereik.

Instructievideo’s

Geniet ten volle van alles wat uw DS u kan aanbieden

 

U hebt zopas uw nieuwe DS gekocht en zoekt hulp bij of informatie over zijn uitrusting? Ontdek dan aan de hand van onze instructievideo’s hoe de verschillende technologieën van uw wagen functioneren. Ze bieden alle informatie die u nodig hebt over deze auto en de werking van zijn uitrusting.

CONTROLEER UW ELEKTRISCHE WAGEN VANOP AFSTAND

INFORMATIE OVER HET RIJBEREIK

Volg in real time de laadstatus of het geschatte resterende rijbereik. Bekijk in één oogopslag de laadtoestand en de temperatuurregeling van uw wagen.

PROGRAMMERING VAN HET LAADPROCES

Wanneer uw wagen wordt opgeladen, kunt u de laadsnelheid en verwachte laadduur bekijken. U kunt ook een uitgestelde oplaadtijd instellen, naargelang de daluren.

VOORVERWARMING EN -KOELING

De klimaatregeling van het interieur werd zodanig afgesteld dat u de voorverwarming of -koeling rechtstreeks in uw wagen kunt programmeren. Deze functie werd ontwikkeld voor uw comfort en is toegankelijk voor de al dan niet aangesloten wagen.
Plan uw route om volop van uw reis te genieten

Plan uw route vanaf uw smartphone via de MyDS-app met de EV Trip Planner*, die is inbegrepen in het Connected Navigation Pack. Zo kunt u uw reis stap voor stap volgen, ook tijdens oplaadmomenten. Kies uw volgende bestemming en verstuur hem naar uw DS-infotainmentsysteem met de Send2Nav-functie in uw MyDS-app.

 

U ontvangt ook realtime updates over de verkeerssituatie, het brandstofverbruik, het batterijniveau van de wagen en oplaadpunten in de buurt terwijl u reist.

 

*Alleen beschikbaar op de DS 3 CROSSBACK E-TENSE en de NIEUWE DS 3 E-TENSE versies.

Handleidingen voor de afstandsbediening van elektrische modellen en oplaadbare hybrides


 

Activering van de afstandsbediening

Deze videotutorial legt u uit hoe u zich kunt inschrijven en hoe u de E-TENSE-afstandsbediening kunt activeren via de MyDS-app. Ontdek stap voor stap hoe u zich kunt inschrijven voor deze functie, zodat u continu op de hoogte blijft van de staat van uw E-TENSE-voertuig.

Afstandsbediening

In deze videotutorial leert u hoe u de functies van de E-TENSE-afstandsbediening kunt gebruiken via de MyDS-app. Ontdek stap voor stap hoe u uw app kunt personaliseren om continu op de hoogte te blijven van de staat van uw E-TENSE-voertuig: controleer het rijbereik en de laadstatus van uw batterij, programmeer het laadproces van uw wagen of de preconditionering met verbrandingsmotor op afstand, op een bepaald tijdstip en op de dag(en) van uw keuze.
Ontdek alle MyDS-diensten
Bekijk onze reeks instructievideo’s om u te helpen optimaal van uw wagen en diensten te genieten.
ROADSIDE ASSISTANCE
Geef een pechgeval aan en volg de aankomst van de takelwagen in real time. Via de MyDS-app vraagt u bijstand aan, geeft u uw situatie door, bevestigt u uw locatie en belt u de pechverhelping. 
SCAN MY CAR
Ga naar de interactieve handleiding om met uw DS aan de slag te gaan. Raadpleeg via de MyDS-app de voertuigdocumentatie en de gebruikershandleiding. Voor meer informatie zoekt u via foto of scant u uw DS. 
SEND 2 NAV
Plan uw route en stuur die met 1 klik naar het navigatiesysteem van uw DS. Voer via de MyDS-app uw bestemming in en stuur die naar uw wagen. U kunt ook Google Maps, Apple Plan of Waze gebruiken om uw route te delen. 

Mobiliteit

Via de MyDS-app krijgt u toegang tot de diensten van onze mobiliteitspartner Free2move om de beperkingen van het autotraject te vergeten: Mobility Pass en Free2move eSolutions.

Services op maat

ONLY YOU, EXCLUSIEVE LUXEVOORDELEN

HUUR EEN DS MET FREE2MOVE RENT: huur het DS-model van uw keuze. Reserveer uw wagen eenvoudig via uw smartphone. 

 

DS CLUB PRIVILÈGE: beleef unieke momenten als lid van onze uitzonderlijke club.

 

DS VALET: een specifieke assistent wordt u ter beschikking gesteld bij de aankoop van uw DS of bij het maken van afspraken in onze werkplaatsen.

 

DS ASSISTANCE: geniet 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 gratis levenslange bijstand in Europees Frankrijk en in het buitenland.

 
GA NOG EEN STAP VERDER MET SCAN MYDS

U hebt de mogelijkheid om via uw smartphone 

 

online de boorddocumentatie van uw DS te raadplegen.

 

1/ Download de digitale documentatie in de Scan MyDS-app.

 

2/ Met de camera van uw gsm kunt u voortaan een deel van uw DS scannen om de gedetailleerde informatie van het element weer te geven.

 

De Scan MyDS-app is eenvoudig, snel en efficiënt en geeft u alle nodige informatie.