Ga naar inhoud

DS IRIS SYSTEM & CHATGPT

UW REISGENOOT

Het DS IRIS-SYSTEEM, dat al bijzonder intuïtief en responsief was, bevat nu ook SoundHound Artificial Intelligence, ondersteund door ChatGPT(i) De nieuwe DS Automobiles-functie maakt gebruik van de kracht van generatieve artificiële intelligentie met SoundHound's Chat AI-platform. Dat platform integreert meerdere kennisdomeinen en koppelt ze aan de meest geavanceerde taalmodellen zoals ChatGPT API. Zo krijgt u snellere en uitgebreidere antwoorden dan het vorige spraakherkenningssysteem DS IRIS-SYSTEEM. ChatGPT is geïntegreerd in het DS IRIS-SYSTEEM met behulp van het audio- en spraakherkenningssysteem van SoundHound. Het AI-taalmodel genereert mensachtige antwoorden op basis van deep learning, maar omdat het hier om een nieuwe technologie gaat die nog in ontwikkeling is, kunnen sommige antwoorden of informatie niet volledig accuraat, correct of objectief zijn. Net als bij elke andere virtuele assistent raden we u aan niet alleen te vertrouwen op de geleverde informatie en te voorkomen dat u privégegevens deelt. Bekijk de algemene voorwaarden.   API.

 

Uw DS is nu uitgerust met een innovatieve functie waardoor uw relatie met uw wagen een volledig nieuwe dimensie krijgt. Uw reisgezel zal uw reizen nu nóg veiliger en aangenamer maken.

Instructievideo's
Profiteer van de kennis van Chat GPT(i) ChatGPT (versie 3.5) is niet in realtime verbonden met een internetverbinding en biedt content die up-to-date is tot en met januari 2022.   en vraag zijn hulp om uw reizen op te leuken met informatie en anekdotes. Geschiedenis, geografie, literatuur, gastronomie... laat uw nieuwe reisgenoot maar eens goed zweten!
Aan de slag met ChatGPT

Verrijk uw ervaring aan boord van uw DS met informatie en advies van IRIS. Dankzij SoundHound Artificial Intelligence met ChatGPT API - geïntegreerd in het infotainmentsysteem DS IRIS SYSTEM - wordt uw wagen uw favoriete reisgenoot, voor zorgeloze en aangename reizen. 

 

Om de tool te activeren, hoeft u alleen maar "OK IRIS" te zeggen en uw vragen meteen te stellen. Hieronder een paar voorbeelden:

 

  • OK Iris, wat kan ik bezoeken in Milaan in deze tijd van het jaar?
  • Kun je me iets vertellen over Leonardo da Vinci? Waar is hij geboren en begraven? (zonder de context systematisch te moeten herhalen)
  • Kun je me de openings- en sluitingstijden van het Louvre in Parijs vertellen?
  • Welke wijn raad je me aan bij meloen en ham voor mijn voorgerecht vanavond?
  • Welke spelletjes kunnen mijn kinderen in de wagen spelen?
  • Welke afstand moet ik respecteren met een andere wagen op een Franse snelweg?
  • Vertel mijn zoon een verhaal over draken, prinsessen, heksen en een jongen die Antoine heet.

 

Stel alle vragen die in u opkomen tijdens uw rit, in alle rust, zonder dat u uw ogen van de weg hoeft te halen of aan het scherm hoeft te zitten. En als het antwoord niet aan uw verwachtingen voldoet, aarzel dan niet om uw vraag te herformuleren met andere woorden of om hem te vragen het antwoord aan te vullen... DS IRIS weet hoe hij zich moet aanpassen.

INSTRUCTIEVIDEO'S
Bekijk onze instructievideo's om u te helpen bij de activering en om optimaal te profiteren van onze nieuwe ChatGPT-dienst, die is geïntegreerd in ons infotainmentsysteem.
WAT IS CHATGPT?
HOE KAN DE TOOL UW VRAGEN HET BEST BEANTWOORDEN?
TUTORIALS
Bekijk onze instructievideo's om u te helpen bij de activering en om optimaal te profiteren van onze nieuwe ChatGPT-dienst, die is geïntegreerd in ons infotainmentsysteem.
WAT IS CHATGPT?

ChatGPT is spraakgestuurde artificiële intelligentietool (AI) die vragen direct kan beantwoorden en wat hij zegt kan afstemmen op uw antwoorden. 

De database die ChatGPT gebruikt, reikt maar tot januari 2022. Daardoor zijn de antwoorden met betrekking tot recente gebeurtenissen beperkt. 

 

Welke voordelen biedt deze nieuwe reisgenoot? 

Geef uw relatie met uw wagen een volledig nieuwe dimensie met ChatGPT! 

 

Entertain uzelf! Vraag naar details over de stad die u bezoekt, ontdek de geschiedenis achter een bezienswaardigheid die u passeert, vermaak uw kinderen met verhaaltjes of quizzen...

HOE KAN DE TOOL UW VRAGEN HET BEST BEANTWOORDEN?

1. Gebruik actieve werkwoorden. 

"OK IRIS, leg me uit..." 

"OK IRIS, vertel me het verhaal achter..." 

"OK IRIS, zeg iets over..." 

"OK IRIS, wat weet je over..." 

 

2. Wees precies, vermeld namen, steden, data... 

 

3. Wees beknopt, kom meteen ter zake! 

 

4. Praat op een natuurlijke manier. 

IRIS onthoudt de vorige vraag, dus wacht niet met antwoorden! 

 

5. Vraag om korte antwoorden. 

 

6. Als het antwoord onvolledig is, stel uw vraag dan gerust opnieuw met een andere formulering. 

7. Aarzel niet om zijn antwoorden tegen te spreken en vraag gerust om meer details indien nodig,  

 

7. 7. Aarzel niet om de tool tegen te spreken als u ergens niet mee akkoord gaat.

Hoe meer u de stemassistent gebruikt, hoe meer u zult leren om met elkaar te communiceren! 

Houd er rekening mee dat ChatGPT data gebruikt die dateren van vóór 2022. De tool zal u dus niet de laatste sportuitslagen kunnen vertellen... 

 

Alle gesprekken blijven privé. ATGPT_HOECOMMUNICEREN

Diensten op maat

MyDS App

Toegang tot alle Only You-diensten via uw smartphone

Update GPS-systeem

Wegennetwerken veranderen voortdurend. Daarom werken we de kaart twee keer per jaar(3) gratis bij. Bij de nieuwste modellen gebeurt de update automatisch.