Ga naar inhoud

Geconnecteerd DS-navigatiesysteem

REALTIME GECONNECTEERDE GPS-NAVIGATOR

Ons geconnecteerde navigatiesysteem met spraakherkenning is eenvoudig toegankelijk vanaf de bestuurdersplek en bevat verschillende door TomTom ontwikkelde diensten, zoals Realtime traffic en Speed Cameras(i) Real-time verkeer door TomTom Services.  

 

Deze dienst is inbegrepen in het Connect Plus Pack voor DS-wagens die vanaf juli 2023 worden besteld.

DIENSTEN DRIE JAAR LANG INBEGREPEN

REALTIME VERKEERSINFORMATIE
TomTom biedt u in real time alle nodige verkeersinformatie om uw traject te optimaliseren. Door de snelste route te kiezen om files, verkeersopstoppingen, werken en ongevallen te vermijden, geniet u van een stressvrije en veiligere rit. 
GEVARENZONES BY TOMTOM SERVICES
Rijd serener dankzij de dienst “Gevarenzones by Tomtom Services”. Het navigatiesysteem geeft met geluids- en visuele waarschuwingen de zones met verhoogde waakzaamheid en alle soorten radars (vast en mobiel) aan. De nieuwe gevaren- of radarzones kunnen gemakkelijk door alle gebruikers worden gesignaleerd en worden snel met u geverifieerd en gedeeld. De dienst is beschikbaar naargelang de wetgeving van het land waarin u rijdt. 
LAADPUNTEN

Om het rijden aangenamer te maken, geeft deze dienst u in real time inzicht in de beschikbaarheid van laadpunten in uw omgevingNaargelang de laadpalen  die compatibel zijn met uw wagen. Enkel de gegevens van deelnemende laadpunten worden weergegeven.

 

Voor nog meer eenvoud kunt u de Free2Move Services app downloaden en intekenen op ons aanbod Charge My Car. Als u zich abonneert op deze dienst, krijgt u toegang tot het grootste netwerk van openbare laadpalen in Frankrijk en Europa en betaalt u rechtstreeks via de app.

 
Plan uw route om volop van uw reis te genieten
Plan uw route vanaf uw smartphone via de MyDS-app met de EV Trip Planner*, die is inbegrepen in het
Connected Navigation Pack. Zo kunt u uw reis stap voor stap volgen, ook tijdens oplaadmomenten. Kies uw
volgende bestemming en verstuur hem naar uw DS-infotainmentsysteem met de Send2Nav-functie in uw
MyDS-app.
U ontvangt ook realtime updates over de verkeerssituatie, het brandstofverbruik, het batterijniveau van de
wagen en oplaadpunten in de buurt terwijl u reist.
*Alleen beschikbaar op de DS 3 CROSSBACK E-TENSE en de DS 3 E-TENSE versies. 

Uw nieuwe, intuïtievere systeem

Automatische bijwerking van de kaarten

Laat u leiden door ons online routeberekeningssysteem dat u realtime verkeersinformatie aanbiedt en uw ritten live bijwerkt. Ons algoritme brengt u veilig naar uw bestemming.

Navigatie die u kent

Ons intelligente en geconnecteerde navigatiesysteem leert en onthoudt uw reisgewoonten en suggereert bestemmingen op basis van uw reisgeschiedenis. Door van bij het begin van de rit relevante bestemmingen voor te stellen, vermijdt het systeem dat u bestemmingen herhaaldelijk manueel moet invoeren. Het informeert u bovendien over de aankomsttijd en de verkeerssituatie op het traject dat u gewoonlijk aflegt naar deze bestemming.

Persoonlijke spraakassistent

Onze spraakassistent reageert op uw stem en voert de meerderheid van uw verzoeken uit. Bedien functies zoals het navigatiesysteem, de telefoon en de airconditioning met een enkele zin. Onze nieuwste versie, die perfect is geïntegreerd in DS IRIS SYSTEM, werd uitgedacht om nog natuurlijker te communiceren met uw wagen.

Beschikbaar op de DS 3, DS 4 en DS 7.

Rijd zorgeloos door de stad

Dankzij de Geofencing-functie wordt u via uw navigatiekaart in realtime gewaarschuwd dat uw voertuig op het punt staat een lage-emissiezone (LEZ) te betreden.

 

Als u een wagen met verbrandingsmotor hebt, kunt u de zone dus tijdig vermijden en als u een hybride wagen hebt, mag u de zone binnenrijden in 100% elektrische modus.

Services op maat

MyDS App

Krijg toegang tot alle Only You-diensten via uw smartphone

Bijwerking van de kaarten

De wegennetten evolueren voortdurend. Daarom worden de kaarten twee keer per jaar3 gratis bijgewerkt. Op de modellen van de laatste generaties gebeurt dit automatisch.